4 «must have»-produkter for oss med krøller!

4 «must have»-produkter for oss med krøller!

Hola mine krølltopper!

Det er supervanskelig å vite hvilke produkter som får krøllene til å sprette, syns du ikke?

produkter.jpgHåret vårt er avhengig av så mye pleie og omsorg for å sprelle og skinne. Et godt og regelmessig hår-regime er alfa og omega for oss krølltopper, men hva trenger vi av produkter? Hva er et godt hår-regime? Svaret er det bare vi som har!

Det å teste ut forskjellige produkter og teknikker som passer for hver og en av oss, er en viktig del av reisen til et sunt og vakkert hår. Men det er ofte vanskelig å vite hvor man skal begynne.

Fortvil ikke, I got you! Her er fire produkter som er PERFEKTE for vårt naturlig tørre og frizzy hår:

  • God sjampo
  • Fuktighetsgivende balsam med mye “gli”
  • Dyptgående hårkur
  • En god leave-in og krøllkrem (om ønskelig)

Dette er mine favoritter, som jeg også bruker til LCO-metoden når jeg skal pleie håret.

1. Mixed Chicks – Gentle clarifying shampoo

shampo

Denne er superfin når jeg virkelig strippe håret for en ny runde. Jeg bruker denne rundt en gang i måneden. Siden den inneholder sulfater prøver jeg å ikke bruke den for ofte. På mitt hår har denne super god gli/slip slik at jeg slipper floker og knuter imens jeg vasker håret. Vanligvis, pleier jeg å co-washe/balsamvaske håret mitt, men innimellom når jeg føler for en skikkelig vask, bruker jeg denne.

NB! De har en annen variant uten sulfater.

2. Cantu – Hydrating cream conditioner

Denne er tha bomb for meg! Slippery slip… Den gjør det superenkelt å gre ut floker med kam eller fingre. Den gjør håret supermykt etter sjamponering og krøllene mine begynner å definere seg allerede i dusjen. Ehm, yes please!  Denne bruker jeg masse og spesielt til balsamvask. Jeg bruker den i to omganger. Først for å vaske ut gamle produkter, så for å tilføre ny fuktighet og gre uten mas. Den er så tykk og god, og jeg bruker minst en flaske i måneden (AAAHAHA).

3. Shea Moisture – Strengthen, grow & restore treatment masque og Mixed Chicks – Deep conditioner

Okey… Disse to er livreddere ♥ No joke! Jeg pleier å bytte på å bruke disse annenhver uke.

Mixed chicks – Deep conditioner

mix deep

Denne dyptgående hårkuren lukter ren luksus og gir håret mitt en fantastisk myk følelse. Produktene jeg påfører etterpå, sklir på uten stress og føles som at hodet mitt har vært på spa. NB! Inneholder silikon. Silikon legger et lag på håret som gjør at fuktigheten holder seg i håret. Det er en illusjon,  men noen ganger er det det jeg trenger!

Shea moisture – Strengthen, grow & restore treatment masque

shea deep

Denne dyptgående kuren er full av næring som håret vårt trenger og når jeg bruker denne under damp eller varmehette smelter kuren inn og gir liv til tørt og slitent hår. Den inneholder keratin som mykgjør, Castorolje som skal stimulere hårveksten og flere andre naturlige ingredienser som gir nytt liv til slitt og behandlet hår.

Les også 8 grunner til at krøllene dine ikke vokser!

4. Mixed chicks og Shea Moisture – Leave-in conditioner, Shea Moisture – Curl enhanching smoothie og Cantu – Coconut curlig cream

Hei, jeg har prøvd mye greier as, men disse… Disse elsker året mitt og håret mitt elsker dem.

Mixed chicks og Shea Moisture – leave-in conditioner

restore-leave-in-conditionner-1

mix leav.jpeg

Disse leverer på mitt hår! Når jeg påfører disse på fuktig hår, gjør de håret mitt lett å håndtere og de gir masse hold samtidig som de er superlette slik at håret mitt ikke blir tynget ned (beholder volum).  Mixed chicks sin, inneholder også silikon så jeg bytter på å bruke denne og Shea Moisture sin strengthen grow and restore leave-in.

Shea Moisture  Curl enhancing smoothie

sea smooth

Denne lukter godis! Opplever flere ganger at folk sniffer rundt i rommet og lurer på hvem som lukter så godt… Hola, det er meg! Det er en utrolig god krøllkrem som etterlater håret mitt skinnede og bouncy i flere dager, takket være neemolje, silkeproteiner og kokosolje. Den sitter også lett på håret mitt så jeg føler at volumet blir!

Cantu – Coconut curling dream cream!

cantu curl

Senest igår fikk jeg beskjed om å slutte å bruke denne på jobben, fordi alle begynner å snakke om ferie når jeg er i rommet, mhm! Den lukter kokos! Kremen definerer, gir langvarig hold og kan fint brukes på babyhår (de vi har i panna). Håret blir mykt og lukten… Lukten sitter i flere dager.

Jeg pleier alltid å bruke leave-in sammen med en krem, det gir meg den definisjonen, fuktigheten og holdet som jeg ønsker

 

Les også

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!
17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut …
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre
Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren☀️🌷

Create a website or blog at WordPress.com