DIY-Vekstfremmede «hot-oil» kur!

Min DIY Hot-oil kur

Hola krølls!

Denne kuren bruker jeg annenhver uke. Den gir mitt hår en super boost, og det har vokst fortere siden jeg begynte å bruke den.

Jamaican-Black-Castor-Oil

Den inneholder Castorolje som er ment for å stimulere hårvekst, behandle hodebunnen ved plager/infeksjoner og være fuktighetsgivende.

Vi bruker også kokosolje som er fin for å «vanne ut» castoroljen, da den er super tykk og gjør oljen enklere å fordele i hode bunnen.cocosa-kokosolje Varmen bruker vi for å åpne hårskaftet slik fuktigheten trenger lettere inn.

Du trenger:

 1. 2 ss Black Jamaican Castorolje
 2. 4 ss kokosolje (smeltet)
 3. En beholder (kan bruke en gammel sjampoflaske)
 4. Kokende vann

Fremgangsmåte:

 1. Start med å blande kokosolje og castorolje i en beholder.
 2. Sett beholderen i oppkokt vann (skal ikke koke) og la den bli god varm
 3. Påfør den varme oljen på hodebunnen og masser godt (med børste om du har)
  Har du olje til overs kan du fordele denne i hele håret om du vil, de gjør jeg!
 4. La oljen sitte i en time før den vaskes ut. Påfør produktene dine som vanlig!
 5. TÅLMODIGHET! Jeg så veksten ca 6 mnd etter at jeg begynte å bruke kuren.

Innlegget fortsetter under!

Jeg bruker denne kuren som en «før-sjamponering» slik at sjampoen ikke er så hard på håret mitt når jeg vasker det. Jeg lager alltid masse og fordeler den ut i hele håret. Har jeg mer igjen av blandingen etter kuren lar jeg den stå med lokk på til neste gang.

Jeg eeeelsker denne kuren!😍 Håret mitt føles alltid mykt og friskt etter denne kuren, og hodebunnen min ren og myk. Jeg har brukt kuren på lillesøsteren min med 2A hår siden hun sliter med tørr hodebunn og kløe. Denne hjalp henne masse og hun bruker denne to ganger i mnd for å slippe plagene. Og det funker!

Når det kommer til vekst, funker Castorolje bra på noen og mulig ikke på andre, – Men igjen, tålmodighet!

Les også Fuktighetsgivende «hot-oil» DIY-kur!

Funket kuren for deg? Let me know, i kommentarfeltet!

Ciao!