8 Må-ha dingser for krøller – Del 1

Hola krølltopp!

Her er del 1, av min liste over must-have utstyr til dine krøller.  Jeg er ikke opptatt av at alt skal være dyrt og fancy, men jeg er opptatt av det skal funke! 👌🏾

Sjampobørsteden026

Men Lalla, er du serr? Ja, jeg er det. Vet at det høres litt corny ut, men denne er faktisk viktig. Denne lille rare dingsen løsner gammel skitt fra hodebunnen og gir blodsirkulasjonen i hodebunnen din en skikkelig boost. Det vil faktisk si at du kan booste hårveksten din også. Denne er helt gryyym for dere med tørr hodebunn og flass. Massér med en en olje en-to ganger i uka før hårvask. Bruk: Enten til sjampo, balsamvask eller en olje. Massér lett i sirkler. Be amazed🤗

(Innlegget forsetter under videoen)

Se hvordan jeg bruker min børste her:

Klyper831236

Eehheey! Disse kosta 3,50,- på amazon… Jeg må ha disse😎! Jeg bruker disse når jeg deler opp håret mitt for vask, for å ha i produkter, kurer mm. De sitter godt og holder håret ut av veien imens jeg jobber. Jeg deler alltid opp håret i seksjoner når jeg holder på med det, for å unngå at det floker seg, tørker og blir frizzy. Det finnes uendelig med klyper, pick and choose! Bruk: Til å holde seksjoner oppe. Brukes til fletting, påføring av produkter, kurer og alt annet du føler du trenger å bruke dem til!! 😂

Vannflaskeden92misb

Du kan selvfølgelig bruke dusjen, men denne er praktisk! Woopwoop! Jeg har alltid litt vann på denne, så jeg kan fikse sveisen morgen, kveld, vaskedag, anytime! Har jeg dårlig tid… to sprut. God tid… to sprut. I love it 😍 ! Jeg pleier å høre på lydbok imens jeg styrer med håret på søndager og da er denne god å ha. Jeg kan vanne en seksjon av gangen og jobbe med den uten mas fra resten av håret. Før jeg kjøpte den jeg har nå, brukte jeg en gammel solkremflaske. Den funka helt fint! Bruk: Til å fuktiggjøre håret, lage og re-make frisyrer. Kan også fylles med varmt vann for å lage damp, dere med lav porøsitet vet hva jeg snakker om😉

Mikrofiberhåndkle eller t-skjorte

DC21P_Pink_1

OMG, yes! Vanlige håndkler har en tendens til å gjøre håret frizzy og kranglete. Derfor er vi blitt begavet med bomulls t-skjorter og mikrofiberhåndkler. Mikrofiberhåndkle er kjente for å kunne trekke ut fuktighet, men også etterlate håret definert og uten frizz. T-skjorter funker like bra, spør du meg!
Bruk: Etter vask/balsamvask. Ha litt av produktene dine i klissvått hår og surr det inn i et mikrofiberhåndkle eller en bomulls t-skjorte. Håret ditt kommer ut definert og fuktig. Enjoy!😘

Hendene dine👏🏾

Jeg sier det igjen, jeg! Hendene dine er best å gre med. Ved å bruke fingrene kjenner du lettere hvor du må være mer forsiktig, enn med børste. Du kan stoppe og løsne opp, eller klippe av knuter om du vil. Du får åpnet floker på en måte som ikke skader håret ditt. Krøller er den meste sensitive hårtypen og de slår seg fort vrange om du ikke behandler dem med respekt og omsorg. Bruk: Ta deg god tid. Del opp i seksjoner, da får du bedre kontroll. Begynn i tuppene og jobb deg oppover. Bruk litt vann og en balsam som gir god gli!

Les også: 7 do’s & don’ts for krøller! og Curly girl-metoden!

Åssen gikk det? Let me know👇🏾