Nyttårsforsett 2019: De små tingene som gjør de store forskjellene!

Nyttårsforsett 2019: De små tingene som gjør de store forskjellene!

Hola!

2019 sniker seg innpå og det er på tide å sette noen mål for det nye året😍 Hva med bedre krøller? Her er nyttårsforsettene som gir deg bedre hårhelse og som er ENKLE å gjennomføre🤜🏿!

1. Deep conditioning/hårkur🙆🏾

Hårkur gir håret næring det trenger for å vokse og bli sunt og friskt. Bruk en hårkur minst en gang i uka. Invester i en god en, eller lag en selv (sjekk ut mine DIY). Du bruker kanskje 30 minutter på en hårkur og det er sååå verdt det!!! Flere av kurene designet for krøller er laget for å trekke inn i håret og gi det fuktighet, proteiner og er beskyttelse ved hjelp av gode ingredienser som for eksempel Shea butter. Don’t miss out!

Her er noen hårkurer du kan bruke en gang i uka i 2019💃🏾

2. Sov med nattlue🤶🏾 🎅🏾

De koster LITE, men gjør ALT! En satenglue koster rundt 150kr og kan bestilles enkelt på Amazon, ebay eller kjøpes i butikk. Angelsafro.no selger disse i butikken sin i Brugata (Oslo). Nattluen sørger for å holde på fuktighet, den reduserer breakage, slitasje, floker, samt passer på fletter eller andre hårstiler over natta. Trust me! Du merker forskjell allerede etter første natt 👏🏾😏Alternativt kan du bruke silke/satengskjerf eller putetrekk i sateng🛌, det funker også fett😁!

satin 1satin 2

Les også: 9 Do’s & Dont’s for trening!

3. Gre håret med fingrene🖐🏿

black-and-white-dark-fingers-23008

Denne virker teit, men er enkel å gjennomføre og svært viktig😉 Kutt ut hårbørsten og bruke hendene til å gre håret. Det tar tid, men dette vil gjøre store endringer for sveisen din. Du mister mindre hår, brekker mindre hår og kan jobbe forsiktig med de tøffe områdene og flokene🤗. Når vi bruker fingrene føler vi oss frem til floker og kan løsne dem på en skånsom måte som ikke sliter på håret, slik som en hårbørste gjør.

  • Gjør det i dusjen
  • Bruk masse balsam
  • Begynn på tuppene og jobb deg oppover
  • Jobb rolig og forsiktig

Les også: 8 grunner til at krøllene dine ikke vokser!

4. Massér hodebunnen💆🏿

En hodebunnsmassasje setter i gang blodsirkulasjonen som booster hårvekst og løsner møkk eller produkter som sitter i hodebunnen. Det er enkelt og super digg😍 Du kan massere hodebunnen i dusjen, på kvelden, på morgenen, i senga, whatever you like. Det er enkelt og koster deg nada!

Jeg bruker litt kokosolje, castorolje eller andre oljer jeg har liggende, så masserer jeg hodebunnen i noen minutter før jeg tar kvelden. Det er avslappende og super bra for hodebunn og hår. Dette er en liten endring du har tid til, som vil gjøre en stor forskjell 😉

5. Vær stolt av krøllene dine💪🏿

DU ER VAKKER! Mye frizz, lite volum, tørt hår, kort hår, langt hår, whatever! Krøller er magiske UANSETT HVA, og du, du må elske dem for det de er 😍 Aksepter at håret ditt ikke alltid er slik du vil og se det vakre i det. Ingen krøller er like, akkurat som ingen mennesker er like💁🏿. Sett deg små mål og test nye ting på veien til drømmekrøllen, men underveis, ikke glem at du allerede er AMAZING og vær stolt av de krøllene du har på det vakre hode ditt ❤️!

Godt nyttår krølltopper! Ikke glem å melde dere på nyhetsbrevet mitt, følge krølltopp på insta og Facebook, det kommer masse smarte innlegg, konkurranser og gavedryss i 2019. 🤗

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!
Håndbok til krøller
I et hav av informasjon om krøller, er det fort gjort å føle at man drukner. Derfor har vi samlet noen grunnleggende krølletips for å hjelpe deg på din krøllereise

Create a website or blog at WordPress.com