Krølltopp i Minmote og VG!

Hola, WOW for en helg!

Forrige uke publiserte Minmote.no en artikkel om hårmote for 2019. Da jeg leste denne ble jeg helt paff og lurte på hvor alle krøllene var… 😤

Jeg sendte dem en mail og responsen jeg fikk av Minmote.no var AMAZING😍! Vi ble enige om at min artikkel om hårmote for krøller i 2019 skulle publiseres i helgen og det ble den 🤗 . Kun en dag etter ble artikkelen lagt ut på første siden til VG. 💃🏾

Skjermbilde.JPGFor de av dere som ikke har lest artikkelen min for Minmote, finner dere den 😍 HER !

Jeg må si at jeg er overrasket over mine egne fordommer🙈. Jeg hadde ikke trodd at responsen fra Minmote skulle være så positiv. Hvorfor trodde jeg ikke det 🤔? Jeg så for meg noe som «Takk for tipset og lykke til»😅, men NEIDA! De var rett på ballen og ga tydelig inntrykk for at de vil satse på mangfold. Jeg er glad vi har seriøse medier som satser på mangfold og som ønsker å gjøre en forskjell! TUSEN TAKK! 😍👏🏽 🙏🏽

Det er massive mengder med folk som har delt, likt og kommentert på FB, insta og her på bloggen. Det sier så mye og hvor mye vi savner og trenger dette. – Og nå er det vår tur! 😍 2019 er krølle(håret)året og vi skal også representeres 💪🏾 !! 

PS: I kveld annonserer jeg vinneren av Insta-konkurransen, det er fortsatt mulig å melde seg på og vinne 🤗

😘