Mammas utfordringer!

OMG! Sorry! Jeg skulle ha mammauke og poste noen småklipp og innlegg i løpet av uka. Har jeg gjort det😡?? – NEI? Hvorfor ikke? – Denne uka har vært kaos…😭

Tilgi meg! Jeg har ikke glemt dere😥🙏🏾

I dette innlegget, som er en del av mammauka mi, tenkte eg vi skulle ta en titt på mammas utfordringer. Jeg har laget en snutt som hører med 😉

 

Spør du min mor… Hvordan det var å ha kids med krøller, vil hun si at det var fantastisk, men også slitsomt.

Mamma har rødt hår og fregner, og hun hadde NADA forhold til krøller før hun fikk søsteren min og meg 😅. Hun synes det var gøy å kunne lage fletter og andre frisyrer som hun ikke kunne lage på seg selv, men hun visste jo ikke hvordan hun skulle ta vare på det. Hun synes det var veldig utfordrende (elsker deg, mamma❤️).

Helt ærlig, vi så ikke ut på klassebildene 😂 og det å gre håret var traumatisk. Mamma lærte en del med årene og har i dag, ganske mye kunnskap om hva hun skal gjøre 😍

Hva med deg?

Er du mor? Fikk du også, bakoversveis (hahaha) når du forsto at dette ikke var som å håndtere ditt eget hår? Eller kanskje du hadde tøff tid med din mamma? HAHA! Eller kanskje moren din er en «curly-hair-guru» ??
Del gjerne med oss, i kommentarfeltet under! 🤗