Cantu er min RUN’TO!

Cantu er min RUN’TO!

Hei, long time no see.. Eksamen på gang her aaaas!📚

Lets cut to the case, okey? Jeg bruker masse forskjellige produkter og elsker å teste ut nye ting. Noen ganger treffer jeg spikeren andre ganger ikke😅. Uansett hva jeg prøver er det alltid et produkt jeg kommer tilbake til… CANTU❤️

Cantu er ikke det jeg vil kalle for et “high-end” produkt slik som Devacurl, men det er heller ikke det billigste. Produktene ligger på mellom 140-180,-, kommer an på hvor du handler og hva du kjøper.

Jeg har brukt Cantu i en årrekke og har alltid en boks med “Coconut Curling Cream” liggende i skapet. Det som er så fett med Cantu er at det er Curly Girl-friendly og passer for alle krølletyper. Her kommer det kun an på hvor mye du bruker av hvert produkt og hvordan du påfører det🤗

Til dette innlegget er jeg blitt sponset med en del Cantu produkter av Angels Afro, inkludert Co-washen deres som jeg aldri har prøvd. Håper det smaker💃🏽

Cantu Shea Butter

Flere snutter finner du på YouTube-kanalen min, HER!

Complete Conditioning Co-wash

Bilderesultat for cantu co wash

OKEY… Cantu er game assa! Denne co-washen var supergod! Den er tykk, kremete og renser utrolig godt. Jeg brukte den to ganger siden jeg hadde en hot-oil treatment i først og den fikk ut alt klisset fra oljen samtidig som den gjorde håret mykt, enkelt å gre og rent. Siden jeg ikke har balsamvasket på 3 uker (grunnet eksamen), brukte jeg en sjampobørste til å massere hodebunnen med Co-washen i. En klar fordel er at denne er super drøy så du trenger ikke å bruke mye produkt for at det skal funke. Den har også den kjente Cantu-lukta… Kokos😍

Les også: 8 Må-ha dingser for krøller – Del 1

Hydrating Cream conditioner

SBS-459070

Dette er jo en av mine store favoritter. Denne bruker jeg til:

  1. Balsamvask
  2. Vanlig balsam etter vask
  3. Leave-in hvis jeg er tom
  4. Hårkur, hvor jeg blander den med honning, kokkosolje, castorolje eller annet stasj

Det er helt klart denne det går i hos meg. Den er så kremete, drøy og lukter himmelsk. Jeg får alltid en REN følelse når jeg bruker denne😌

Deep Treatment Masque

cantudeeptreat

Helt ærlig så har jeg hatt et anstrengt forhold til denne deep treatmenten. Det er fordi jeg ikke har sett noen resultater ved å bruke den. Jeg synes den var waaaay too thick og den ga ikke håret noen fuktighet eller shine, etter min mening😌. Dette var før jeg forsto hvordan jeg skulle bruke den… Håret må være klissvått når du bruker denne og den må brukes med varme. Den er så utrolig kompakt at jeg har begynt å blande den med kokkosolje og vann før jeg påfører den. DET funka! Spesielt sammen med varmehetta mi (som dere sikkert har sett). Håret mitt blir utrolig mykt etterpå og krøllene definerer seg som bare det.😍

Les også: 6 ting DERE MED RETT HÅR ikke vet om krøller!

Smoothing Leave-in Conditioning Lotion

Bilderesultat for cantu smoothing leave-in conditioning lotion

SITRUS? Denne var ny for meg! Leave-in’en til Cantu er laget for å gjøre håret mykere, beskytte det mot vind, være og varmebehandling. Det sies også at denne skal gi redusere tørketiden på håret. Vel det gjorde den ikke for meg, håret mitt bruker 24 timer på å tørke uansett hva😤 . Denne kremen er utrolig lett og jeg måtte bruke hele flaska for å føle at den ga meg noe. Jeg har testet denne tidligere og grunnen til at jeg ikke har kjøpt den igjen er fordi den er for lett for krøllene mine. Dere med lettere krøller kommer nok til å få masse ut av denne. Den lukter amazing, også!

Coconut Curling Cream

sbs-459072.png

Ja, the star off the show🤩! Denne har jeg ALLTID i skapet. Det er desidert en av mine favoritt krøllekremer. Det er denne som gjør at folk snur seg på banen når jeg kommer inn, for den lukter GODT!!! Kremen gir også god definisjon og gjør krøllene skinnende og fluffy. Når denne er tørket inn bruker jeg en Scrunch out the crunch teknikk for å skape volum. Denne kan brukes av ALLE krøller. Har du lettere krøller så bruk en liten dert i hele håret. Har du krøller som meg så bruke halve boksen. Du kommer til å elske denne👌🏽

Så! Det var det for denne gang, følg med på Insta og på bloggen for å få med dere gode tips og giveaways! 😍 😘

Les også: Slik tar du vare på krøllene dine i sommer!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com