5 vaskedagsHACKS du ikke visste du trengte!

5 vaskedagsHACKS du ikke visste du trengte!

Hello stars og happy pride! 🌈

Haaa! Det å ha washday kan være et skikkelig mess. Typen min blir like stressa hver gang han ser sprayflaska og produktene som ligger stacka som et tårn på vasken😅. Det blir som regel mye søl på gulv (og vegger), fett og hår i vasken og på gulvet og t-skjorta blir dekket av oljeflekker. Vasken blir tett og Plumbo er dyrt. Samtidig skal du tenke på at håret blir rent og at krøllene får det som trengs. 😪

Så her er…

5 vaskedagsHACKS du ikke visste du trengte!

1. Håndkle😊

Legg et håndkle over skulderen som en sari på den siden du jobber. Da sikrer du at vann, produkter og oljer ikke renner ned på klærne eller på gulvet. Det kan også være lurt å fjerne baderomsmatten og bytte den ut med et gammel håndkle så det som renner ned lander der😉.

2. Plastpose🛍

Jeg pleier å legge en plastpose over vasken slik at hår og produkter ikke detter ned i sluket når jeg grer håret. Det er ekstreeeemt mye oljer i krølleprodukter som lett kan tette vasken 🤢. Jeg har måttet kjøre noen runder med Plumbo. Som dere vet så mister vi krølltopper mye hår når vi grer håret (les mer om hvorfor her: 7 grunner til at håret ditt brekker! ) og det er ikke bare bare å få dette opp igjen når det først har satt seg fast i sluket. Så gjør deg selv og resten av fammen en tjeneste og dekk til vasken på vaskedag 🤗.

Les også: Slik tar du vare på krøllene dine i sommer!

3. Bruk do🚽 og søppelbøtta🗑

Kjære krølltopp, ikke hell rester av oljer, hår og kremer i vasken eller dusjen🤪. Hvorfor? Les punktet over! Selv om utslagsvasken på kjøkkenet tåler matfett og rester blir den tett av hår og fete oljer. Kast håret i søpla og hell ut produktrestene dine i do. Når du heller ut produktene i do kan du klæsje på litt Zalo på toppen – det hjelper til med å løse opp fettet. 💃🏽

4. Gamle klær👕

“Hva skal du med den gamle hettegenseren?” Jeg har fått spørsmålet, har du?😂 Jeg bruker den til vaskedag! Woop woop! Jeg bruker mye oljekurer, og det DRYPPER. Derfor sparer jeg på slitne klær så jeg slipper å ødelegge klærne mine med olje og produktrester. Jeg har lært dette den harde veien og ødelagt maaange hvite t-skjorter med oljeflekker. Lær av mine feil… det er så dyrt!💸

Les ogsåI denne rekkefølgen påfører du produktene dine!

5. Vask dusjen🧽

På tide å skylle ut hårkuren? Ta med deg baderomssprayen og en svamp i dusjen. På vaskedagen bruker vi TIMESVIS på badet og store deler av tiden i dusjen. Da kan du like gjerne vaske dusjen når du først er der. Jeg pleier å spraye og skrubbe dusjen imens balsamen er håret noen minutter og det er sååå digg! Da har jeg ren dusj resten av uka.🛀🏾

Har du andre smarte hacks for å holde kåken ren på vaskedagen? Del det med oss!❤️

Les også: Møt EHI – «I got so much mad love for my hair!!»

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!
17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut …
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre
Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren☀️🌷

Create a website or blog at WordPress.com