5 vaskedagsHACKS du ikke visste du trengte!

5 vaskedagsHACKS du ikke visste du trengte!

Hello stars og happy pride! 🌈

Haaa! Det å ha washday kan være et skikkelig mess. Typen min blir like stressa hver gang han ser sprayflaska og produktene som ligger stacka som et tårn på vasken😅. Det blir som regel mye søl på gulv (og vegger), fett og hår i vasken og på gulvet og t-skjorta blir dekket av oljeflekker. Vasken blir tett og Plumbo er dyrt. Samtidig skal du tenke på at håret blir rent og at krøllene får det som trengs. 😪

Så her er…

5 vaskedagsHACKS du ikke visste du trengte!

1. Håndkle😊

Legg et håndkle over skulderen som en sari på den siden du jobber. Da sikrer du at vann, produkter og oljer ikke renner ned på klærne eller på gulvet. Det kan også være lurt å fjerne baderomsmatten og bytte den ut med et gammel håndkle så det som renner ned lander der😉.

2. Plastpose🛍

Jeg pleier å legge en plastpose over vasken slik at hår og produkter ikke detter ned i sluket når jeg grer håret. Det er ekstreeeemt mye oljer i krølleprodukter som lett kan tette vasken 🤢. Jeg har måttet kjøre noen runder med Plumbo. Som dere vet så mister vi krølltopper mye hår når vi grer håret (les mer om hvorfor her: 7 grunner til at håret ditt brekker! ) og det er ikke bare bare å få dette opp igjen når det først har satt seg fast i sluket. Så gjør deg selv og resten av fammen en tjeneste og dekk til vasken på vaskedag 🤗.

Les også: Slik tar du vare på krøllene dine i sommer!

3. Bruk do🚽 og søppelbøtta🗑

Kjære krølltopp, ikke hell rester av oljer, hår og kremer i vasken eller dusjen🤪. Hvorfor? Les punktet over! Selv om utslagsvasken på kjøkkenet tåler matfett og rester blir den tett av hår og fete oljer. Kast håret i søpla og hell ut produktrestene dine i do. Når du heller ut produktene i do kan du klæsje på litt Zalo på toppen – det hjelper til med å løse opp fettet. 💃🏽

4. Gamle klær👕

«Hva skal du med den gamle hettegenseren?» Jeg har fått spørsmålet, har du?😂 Jeg bruker den til vaskedag! Woop woop! Jeg bruker mye oljekurer, og det DRYPPER. Derfor sparer jeg på slitne klær så jeg slipper å ødelegge klærne mine med olje og produktrester. Jeg har lært dette den harde veien og ødelagt maaange hvite t-skjorter med oljeflekker. Lær av mine feil… det er så dyrt!💸

Les ogsåI denne rekkefølgen påfører du produktene dine!

5. Vask dusjen🧽

På tide å skylle ut hårkuren? Ta med deg baderomssprayen og en svamp i dusjen. På vaskedagen bruker vi TIMESVIS på badet og store deler av tiden i dusjen. Da kan du like gjerne vaske dusjen når du først er der. Jeg pleier å spraye og skrubbe dusjen imens balsamen er håret noen minutter og det er sååå digg! Da har jeg ren dusj resten av uka.🛀🏾

Har du andre smarte hacks for å holde kåken ren på vaskedagen? Del det med oss!❤️

Les også: Møt EHI – «I got so much mad love for my hair!!»

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!
Håndbok til krøller
I et hav av informasjon om krøller, er det fort gjort å føle at man drukner. Derfor har vi samlet noen grunnleggende krølletips for å hjelpe deg på din krøllereise

Create a website or blog at WordPress.com