Slik handler du produkter på nett!

Slik handler du produkter på nett!

Flere av krølltopp-leserne har bedt om tips på hvor dere kan kjøpe diverse produkter. Derfor har jeg, med god hjelp av nettshopping-proffen Marry Mossa satt sammen en enkel guide på hvor du kan kjøpe hårprodukter på nett og hvordan du kan spare SPENN!

Her er nettbutikkene

Hvis du vil “support your locals”, så har vi noen norske stjerner også:

Les også: Slik tar du vare på krøllene dine i sommer!

Her er tipsene

Produktpris VS frakt og toll

Bestiller du produkter fra Norge får du ofte fri frakt og og betaler ingen tollgebyr. Produktene er ofte dyrere, men hvis du må betale frakt og moms på varene du bestiller fra utlandet kan det faktisk være at det lønner seg. Her er det viktig at du gjør en vurdering og regner ut hva som faktisk lønner seg for deg

Bestill for under 350,- ink frakt

Finn den nettbutikken som selger produktene dine billigst og handle så mye du kan for under 350,- ink frakt. Holder du deg under 350,- slipper du å betale moms og toll. På alt over 350,- må du betale moms, fortollingsgebyr og i noen tilfeller må varene også tolles. Med andre ord, du må ned på posten og betale for å hente ut produktene du allerede har betalt frakt på.🙄

Les også: 5 vaskedagsHACKS du ikke visste du trengte!

Valutakurser

For å være på den sikre siden er det lurt å sjekke ut valutakursene sånn at du er sikker på av at varene dine faktisk er under 350,- ink frakt. Husk at det er tolletatens egne satser som gjelder. Kursendring skjer hver dag så det er lurt å holde seg litt under grensa.☺️

350,- grensa ryker i 2020

Fra 1 januar 2020 forsvinner 350,- grensa. Det vil si at alt du bestiller fra utenlandske nettbutikker må betales ekstra for. Her kan det være lurt, å allerede nå begynne å finne noen alternativer.

  1. Søk opp butikker med produktene dine i landet du skal reise til så du kan hamstre👊🏽
  2. Bestill produktene til venner eller familie i utlandet som kan ta de med eller sende dem til deg
  3. Bestill produktene som gave da kan du bestille for inntil 1000,-
  4. Bestill eller handle i norske butikker

Les også: Slik håndterer du frizzen!

Har du noen andre tips vi ikke vet om? Del dem med oss! 😍

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com