Slik handler du produkter på nett!

Slik handler du produkter på nett!

Flere av krølltopp-leserne har bedt om tips på hvor dere kan kjøpe diverse produkter. Derfor har jeg, med god hjelp av nettshopping-proffen Marry Mossa satt sammen en enkel guide på hvor du kan kjøpe hårprodukter på nett og hvordan du kan spare SPENN!

Her er nettbutikkene

Hvis du vil “support your locals”, så har vi noen norske stjerner også:

Les også: Slik tar du vare på krøllene dine i sommer!

Her er tipsene

Produktpris VS frakt og toll

Bestiller du produkter fra Norge får du ofte fri frakt og og betaler ingen tollgebyr. Produktene er ofte dyrere, men hvis du må betale frakt og moms på varene du bestiller fra utlandet kan det faktisk være at det lønner seg. Her er det viktig at du gjør en vurdering og regner ut hva som faktisk lønner seg for deg

Bestill for under 350,- ink frakt

Finn den nettbutikken som selger produktene dine billigst og handle så mye du kan for under 350,- ink frakt. Holder du deg under 350,- slipper du å betale moms og toll. På alt over 350,- må du betale moms, fortollingsgebyr og i noen tilfeller må varene også tolles. Med andre ord, du må ned på posten og betale for å hente ut produktene du allerede har betalt frakt på.🙄

Les også: 5 vaskedagsHACKS du ikke visste du trengte!

Valutakurser

For å være på den sikre siden er det lurt å sjekke ut valutakursene sånn at du er sikker på av at varene dine faktisk er under 350,- ink frakt. Husk at det er tolletatens egne satser som gjelder. Kursendring skjer hver dag så det er lurt å holde seg litt under grensa.☺️

350,- grensa ryker i 2020

Fra 1 januar 2020 forsvinner 350,- grensa. Det vil si at alt du bestiller fra utenlandske nettbutikker må betales ekstra for. Her kan det være lurt, å allerede nå begynne å finne noen alternativer.

  1. Søk opp butikker med produktene dine i landet du skal reise til så du kan hamstre👊🏽
  2. Bestill produktene til venner eller familie i utlandet som kan ta de med eller sende dem til deg
  3. Bestill produktene som gave da kan du bestille for inntil 1000,-
  4. Bestill eller handle i norske butikker

Les også: Slik håndterer du frizzen!

Har du noen andre tips vi ikke vet om? Del dem med oss! 😍

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com