Møt Marita – Kast hårbørsten og rør ikke håret med håndkle!

Hei Krølltopper! Da var det på tide med en hårreise igjen og denne gangen er det Marita som vil dele med oss🥰. Dama er 26 år, studerer grafisk design og holder til på Tjøme🏝

Take it away, Marita!

Krøllene mine😍…Jeg elsker dem!! Det er selvfølgelig nok av bad-hair days, men sånn er det vel alltid? Spør du meg så er det utrolig hva litt vann kan fikse🤩

IMG_5940

Det har vært en reise med mye eksperimentering, prøving og feiling og til tider helt revolusjonerende😍.

Da jeg var liten hadde jeg ikke så fryktelig mye krøller, bare bølger. Kan hende de var der, men mamma sa alltid jeg måtte gre ut håret, så da gjorde jeg jo det🤷🏻‍♀️.
Det var først når jeg var stor nok til å bestemme selv, at jeg begynte å eksperimentere. Jeg prøvde å rette det ut en fryktelig kort periode, men jeg var rett og slett for lat til å holde på med det😛. Da jeg begynte å gre det kun i dusjen etter hårvask så jeg at det dukket opp flere krøller… Jeg synes det kult. Utrolig gøy at så liten effort kunne gjøre en så stor forskjell….

Etter mange år med trening og messy-buns begynte jeg å gå med håret løst. Da var det en ny epoke. Nye hårfrisyrer og nye farger. Ei venninne ble frisørlærling på den tiden, så jeg lot henne holde på med håret mitt, så ofte hun trengte å øve på noe 😅. Det var forøvrig siste gang jeg var hos frisøren. Da var jeg 16. Jeg klipper håret mitt selv, den dag i dag.😎

Jeg var relativt fornøyd en god stund, før Pinterest ble en del av min hverdag. Da skjønte jeg at det var flere som hadde krøller som meg, og at det er en helt egen hårverden der ute jeg ikke visste om😍😲. Jeg leste et sted at taggene på hårbørsten skaper frizz og gjør krøllene mindre definerte. Det ga mening! Etter dette kastet jeg hårbørsten. Det er det beste jeg har gjort for håret mitt. Krøllene mine ble mer definerte, mye mindre slitt etter dette. Jeg prøvde også å kutte ut sjampoen en stund og brukte kun balsam. Det funket en liten periode, men så ble det bare NÆSTY.  Jeg begynte å bruke sjampo kun en gang i uka og nok en revolusjon oppsto. Idag vasker jeg kun håret med en co-wash og sjampo bruker jeg kun når det absolutt trengs ca. hver tredje uke☺️.

Idag eksperimenterer jeg fortsatt! Etter at Lalla starta opp Krølltopp har det blitt enda mer interessant🙌🏼. Jeg har lett meg i hjæl etter info og mer kunnskap om krøller, men endelig! Lalla, du er gull som gjør dette!!! Krøllene mine og jeg bøyer oss i støvet for deg🥰!

(Lallas kommentar: Wow! Var usikker på om jeg kunne ha med den siste delen… Tusen takk for at du digger bloggen, Marita🙏🏽. Jeg er glad for å inspirere, men det er du som gjør jobben med krøllene dine, og som deler historien din til inspirasjon for oss andre – så vi bøyer oss i støvet, vi også! 😉)

Marita’s hårtips

  • Kast hårbørsten og rør ikke håret med håndkle!
  • Eksperimenter og bli kjent med håret ditt!
  • Lær deg å elske krøllene dine!

Marita’s favorittprodukter

Akkurat nå:

  • Joico sin whipped cleansing conditioner curl co+wash
  • Stylingproduktene til Agadir

Bilderesultat for joico whipped cleansing conditionerBilderesultat for agadir hair products

Jeg er fortsatt på leting etter flere favorittprodukter.

Marita, du er en engel som deler! Vi setter så utrolig stor pris på det. Lykke til videre på hårreisen, og hold oss oppdatert😘 !

Ønsker du å lese flere hårreiser så finner du flere her: