Max: Jeg bestemte meg for å rocke det fullt ut!

Max: Jeg bestemte meg for å rocke det fullt ut!

Nå er det Max som deler. Modellen som er ansatt i EB models, har som resten av oss, hatt en helt egen krøllereise.

Møt Max

«Under oppveksten var jeg ikke så fornøyd med krøllene mine og så behovet for å passe litt mer inn»

Min far er fra Tunisia og min mor er fra Russland. Min mor er frisør og stylist, derfor har vi alltid hatt gode produkter tilgjengelig hjemme. Mor er har peiling på all slags hår og det hun som klipper meg den dag i dag.

Jeg vokste opp i Lillestrøm. Det å vokse opp med krøller der opplevde jeg som spesielt. Ingen så ut som meg og merket at jeg ble fort en av «de utenfor».  Uheldigvis, følte jeg meg så dårlig at det endte med at jeg måtte å bytte skole for å få et nytt miljø.

Under oppveksten var jeg ikke så fornøyd med krøllene mine og så behovet for å passe litt mer inn. Derfor brukte jeg antipermanent i 6-7 år av grunnskolen/ungdomsskolen. Antipermanenten fikk håret mitt rett og stritt slik som de andre i klassen. Noen ganger gikk jeg lei og skallet meg for en fresh start.

For fire år siden gikk jeg 100% naturlig! Da bestemte jeg meg for å spare håret så maksimalt som mulig og rocke det fullt ut. Har tatt noen fletter og stripet det i mellomtiden, da. Da jeg først gikk naturlig etter flere år med antipermanent var det mange kjenninger som fikk et stort sjokk «Er det naturlig?» .  Tar det selvsagt som et kompliment og føler meg bedre enn noensinne .

image4

Når jeg har modelloppdrag får jeg god respons på håret. Nå er det blitt veldig populært med modeller med krøller, så vi begynner å bli mange om beinet.

(Folkens, trenger dere modell så ring max!)

Max sine favorittprodukter

Jeg er veldig glad i Goldwell sine produkter, og benytter en god del hårolje slik at håret blir minst mulig tørt og slitt. Goldwell Curly Twist Surf hvis jeg skal ut og vil ha det like fresht etter en tur på dansegulvet🕺🏽.

Goldwells produkter er de jeg kjenner best til, deres shampoo og balsam «Rich Repair» får håret mitt til å holde seg naturlig og friskt.

Bilderesultat for goldwell curly twist surf

Max sine hårtips

  • Ikke bruk dårlige produkter eller dårlig hårvoks👎🏽
  • Sats på naturlige produkter👍🏽
  • Bruk håroljer som hjelper til med å bevare fuktigheten👌🏽

WOW! Tusen takk Max! Du er en engel som deler! lykke til med Modelldrømmen vi heier på deg💃🏽😍!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!
Håndbok til krøller
I et hav av informasjon om krøller, er det fort gjort å føle at man drukner. Derfor har vi samlet noen grunnleggende krølletips for å hjelpe deg på din krøllereise

Create a website or blog at WordPress.com