Krølleord du Må kunne Del 3!

Krølleord du Må kunne Del 3!

Tenker vi bare forsetter der vi slapp!

Hvis du ikke har lest del 1 og 2 finner du dem her:

Krølleord du må kunne Del 1
Krølleord du må kunne Del 2

JBCO (Jamaican Black Castor Oil)
Er en olje som er tykk i konsistens og kjent for sine helbredende egenskaper. Det er ikke bevist at Castorolje gjør håret tykkere og booster hårvekst, men det er bevist at de fettsyrene i oljen setter i gang blodsirkulasjonen, som igjen bidrar til økt hårvekst. Derfor er Castorolje blitt superpopulært de siste årene!

Bilderesultat for black jamaican castor oil

Jojobaolje
En lett og fuktighetsgivende hårolje som ligner talget som produseres i hodebunnen.

Leave-in
Ofte en lett balsam som er formulert for å gi fuktighet uten å lage produktlag. Balsamen skal ikke vaskes ut.

Length Check/Lengdesjekk
Teknikk som brukes ved å strekke og måle lengde. Det er de 5 store seksjonene som måles, foran, bak, høyre side, vensrte siden og kronen. Lendene merkes opp på en t-sjorte slik at man kan holde track på utviklingen sin.

white measuring tape on white surface

LOC og LCO Metodene
En tre-stegs metode for å påføre stylingprodukter i en viss rekkefølge for å låse fuktigheten inne.
LCOLiquid, Cream, Oil.
LOC = Liquid, Oil, Cream.

Les mer om LCO og LOC metodene HER!

Manipulasjon
Måten du behandler håret ditt på. Jo mindre manipulasjon, jo mindre skade. All form for fletting, strekking, retting osv. er manipulasjon.

Moisturizer/Fuktighetsgiver
Produkt som gir og tiltrekker seg fuktighet.

shallow focus photography of water drop

Naturalista
En som bærer sitt naturlige hår med stolthet! SOM OSS!

No Heat
Å style håret uten varme over en periode. Ingen rettetang, hårføner eller krølltang. Dette gjøres for å unngå slitasje, hårtap og for å styrke håret.

Parabener
Konserveringsmidler som ofte brukes i kosmetikk, deriblant hårprodukter.

Pineapple/Ananas
En lett hestehale på toppen av hodet. Brukes som hårstil, for å bevare krøllene for de neste dagene etter vaskedag og/eller for å strekke ut krøllene for et lengre utseende.

woman touching her hair

Plopping Method/Plumpe metoden
En metode hvor vått håre pakkes inn i mikrofiberhåndkle eller en t-skjorte slik at håret absorberer det siste vannet. Kan også gjøres med produkter i håret som en del av styling og tørkeprosessen.

Porosity/Porøsitet
En måling for lett håret ditt tiltrekker seg og holder på fuktighet og produkter. Du kan ha lav, medium eller høy porøsitet.

Pre-Poo (Poo)
Å bruke olje, balsam eller andre produkter i håret før vask. Dette gjøres ofte for å får en mer skånsom hårvask og for å få ut flokene av håret, før håret vaskes.

Product Junkie
En person som gal etter hårprodukter, kjøper og prøver masse nye produkter på jakt etter drømme produktet.

Protective Styling/Beskytende hårstil
Å bruke forskjellige hårstiler for å beskytte håret mot tap av fuktighet, skade, slitasje og miljøeksponering.

Protein Treatment/proteinkur
En kur som bidrar til å erstatte hårets proteinstruktur etter manipulasjon (eks. rettetang), kjemisk prosessering (eks. relaxer)  eller aldring. 

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com