Plumping – En metode for definisjon!

Plumping – En metode for definisjon!

Hei du!

Vinteren sniker seg innpå og vi skal IKKE UT MED VÅTT HÅR!

Plumpemetoden eller plopping method er en fin måte å tørke og definere krøllene våre på.

Derfor plumper vi

Håret er fint og definert når det er vått, meeeen så blir fort frizzy når det tørker😩. Hva gjør du med håret imens det tørker? Vet ikke? Veeeel, det er svært avgjørende for resultatet ditt🤪.

Plumping er en tørke og defineringsmetode som brukes i hårrutinen vår. Plumpingen sørger for at håret holder seg definert etter tørking og absorberer overflødig vann slik at håret tørker fortere. Det er ganske gull nå på vinteren 🥰

Slik gjør du

Steg 1 
Påfør stylingproduktene dine i vått/semivått hår. Om det bare er en leave-in, en krem eller hele LCO-metoden er opp til deg, men alle produktene skal påføres før plumpingen begynner. All scrunching og/eller andre former for definisjonsmetoder skal også gjøres før plumpingen.

Steg 2
Legg en T-skjorte eller et mikrofiberhåndkle utfoldet på en stol, toalettet eller vasken på badet.

Steg 3
Bøy deg ned og senk håret ned i T-skjorten. Hodet skal være i midten av T-skjorten/håndkle.

Steg 4
Pakk hodet forsiktig inn i stoffet og bruke armene på T-skjorten eller kantene på mikrofiberhåndkle til å knyte en knute slik at alt sitter godt. Da skal du ha fått en søt liten “vaskedame” hette.

Tips: Noen ganger er ikke armene på t-skjorta lange nok da kan du bruke noen klyper til å holde t-skjorta på plass!

Steg 5
La håret været i T-skjorten i minimum 10-20 minutter og la håret lufttørke etterpå.

FERDIG!

Jeg pleier å bruke et mikrofiberhåndkle og har ofte dette i håret i 1-2 timer før jeg lar det lufttørke. Jeg føler det gir meg det beste resultatet med tanke på min lengde og tykkelse😄.

IMG_1775
Mitt resultat eller bruk av plumpe metoden 💃🏽

FERDIG!

 

Trenger dere steg for steg-bilder? Let me know 😘

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com