Natalie Beckford – Adam & Eva

Natalie Beckford – Adam & Eva

Hola! Jeg har vært så heldig å få møte Natalie som jobber hos Adam & Eva. Natalie er stylist og har spesialisert seg på krøller. Guys, dama er RÅ😍!

IMG_20191007_190407.jpg

Om Natalie Beckford

Jeg spesialiserer meg på krøller fordi jeg har det selv og fordi det er et stort behov.  Det er ikke aktuelt for meg å si nei en kunde med samme hår som meg😉. Det begynte med at jeg ville kunne det jeg selv har. Nå, så ser jeg at det blir veldig godt tatt imot at jeg kan krøller. Det mangler! Tilbudet er ikke godt nok, så da føler jeg at jeg må bidra.

Jeg tok krøllekurs gjennom Urban Hair i Stockholm, skolen heter Urban Academics. De har kurs i wigs, teksturklipp, sow-in, fletter og styling. Egentlig alt innen teksturert hår. Det var ganske refreshing å gå på kurs og lære å klippe krøller tørt👏🏽😃.

“Tilbudet er ikke godt nok, så da føler jeg at jeg må bidra.”

Jeg ønsker å være med på å gjøre et løft. Jeg jobber på Adam & Eva og det er flere som er gode på krøller. Men hvis jeg blir ekstra, ekstra, ekstra god på dette og folk får opp øynene for meg og for Adam & Eva, så kan dette bli normalen. Like, what else?😎

Natalie tibyr

 • Våtklipp
 • Tørrklipp
 • Farge og bleking
 • Styling
 • Pleiende behandlinger

Bestill time hos Natalie på Adam & Eva i Grensen (Oslo) HER!

Les også: Camille: Ingen kunne se meg med mitt eget hår!

Innlegget fortsetter under bildet!

Les også: Slik redder jeg krøllene mine

Har Adam & Eva produkter for krøller?

Ja, vi frisører har kunnskap om porøsitet, proteiner, hårtyper, etc, så produktene vi har i salongen kan brukes for å pleie alle behov. Det er veldig individuelt hva slags produkter som passer, så jeg liker å teste produkter på kundene for å finne det som passer og pleier i lengden💆🏽.

Innlegget fortsetter under bildet!

Slik forbereder du deg til klipp hos Natalie

wet-cut
 • Trenger ikke vaske håret
  Det gjør vi før vi begynner. Håret skal være vått når vi klipper det!
 • Løst hår
  Kom gjerne med håret løst. Det er fint når vi skal ha fokus på krøller.
 • Realistiske bilder
  Hvis du er inspirert av bilder eller en spesiell look, ta gjerne med bilder på hår som ligner ditt i hårtype og hårfarge.
Dry-cut
 • Nyvasket hår
  Jeg vasker det alltid igjen, men det har med hygiene å gjøre.
 • Realistiske bilder
  Ta med bilder på hår som ligner i hårtype og hårfarge.
 • Løst hår
  Håret skal helst ikke være strukket. Jeg vil ha det i sin naturlige form.
 • Lite produkter
  Så lite produkt som mulig, hvis du må ha produkter for at håret skal krølle seg så er det greit, men ikke så mye at håret blir stivt.

Det er mange som kommer med bilder fra Instagram og sier at de vil ha “Sånn!”. Det gjør jobben min litt vanskelig… For de modellene på bildene er styla, tuperte og danderte. Det beste er å jobbe ut i fra det man har ❤️. Så kom heller med noen “realistiske” referanser når dere kommer🤗😘.

Les også: Mixed Chicks + Giveaways!

Innlegget fortsetter under bildet!

Frisørdrømmen

 • Finne min egen måte å klippe på
  Å kunne tilføre min stil til den klippen og malen jeg har lært i Adam & Eva.
 • Lære bort
  Lære bort den teknikken jeg bruker slik at flere kan klippe krøller!
 • Styling
  Jobbe mer med styling-oppdrag.

Tusen takk Natalie😍! Folkens, ikke sov på denne dama, hun kommer dere til å se mye av. Vi har gode frisører som KAN krøller og Natalie er én av dem😍😘.

PS. Husk at du kan bestille time hos Natalie på Adam & Eva i Grensen (Oslo) HER!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com