Slik redder jeg krøllene mine

Hei folkens!

Denne uka vil jeg dele en personlig historie😘.

I den siste tiden har jeg vært innesluttet, smådeppa og lite sosial. Grunnen er at jeg plutselig, ut av ingensteder, fikk store byllekviser😳. Jeg skal gjennom en kur, og er nå i uke 13 av behandlingen – men medisinen gjør at jeg mister STORE… MENGDER… HÅR!

Etter å ha brukt over seks år på å lære, dyrke og elske MITT EGET HÅR så faller det av! Og det knuser virkelig hjertet mitt💔.

Jeg elsker krøllene mine slik som alle med krøller gjør, eller hvertfall burde. Da jeg så hva disse medisinene mot akne gjør med håret mitt, fikk jeg lyst til å slutte på dagen😲.

Jeg fikk et serum på apoteket, men funka ikke i det hele tatt!

Heldigvis så fant jeg redningen i castorolje. Jeg gikk fra å bruke hot-oil treatment 1-2 ganger i måneden, til ukentlig og resultatet overrasket meg. Jeg har alltid hatt på følelsen at den funker, men nå kan jeg virkelig SE resultatene.

Les også: 7 grunner til at håret ditt brekker! (Skal så absolutt legge medikamenter på denne lista!!!)

Castorloljen er sponset av Bobbys og kan kjøpes HER!

Om Jamacian Black Castor Oil

Castorolje er kjent for sine helbredende egenskaper (Takk Gud for det, sier nå jeg🙏🏽). Det sies at castorolje har anti-inflammatoriske egenskaper som booster hårvekst ved å sette i gang blodsirkulasjonen i hodebunnen, som bidrar til en sunnere hodebunn og bedre hårvekst👏🏾.

Les også: DIY-Vekstfremmede «hot-oil» kur!

«Den mest kjente castoroljen for oss krølltopper er så klart, den som stammer fra Jamaica🤜🏾»Jamaican-Black-Castor-Oil

Castorolje produseres på forskjellige måter. Den mest kjente castoroljen for oss krølltopper er så klart den som stammer fra Jamaica🤜🏾. Her knuser de bønnene, rister dem og trekker ut oljen ved hjelp av varme. Det er derfor vi ser den mørke fargen på Jamaican Black Castor Oil, det er spor fra asken og de brente bønnene.

«Det er derfor vi ser den mørke fargen på Jamaican Black Castor Oil, det er spor fra asken og de brente bønnene»

Denne prosessen gjør oljen mer alkalisk, imens kaldpressende og filtrerte oljer inneholder mer syre. Hva som funker best vet jeg ikke, men jeg sverger trofast til Jamaican Black Castor Oil fra Sunny Isle, som har fungert helt rått for meg!

Vet du hva? Jeg hadde ingen aning om at jeg skulle igjennom dette da jeg startet bloggen ifjor. Vel, nå er jeg her, og jeg innser hvor glad jeg er for å ha et sted vi kan dele erfaringer som bygger og styrker hverandre🙏🏾 Takk for at du blir med meg på denne reisen. Det betyr mye for meg❤️

Har du en hårreise du har lyst til å dele? Ikke vær redd for å ta kontakt.

Og, PS! Pass på krøllene dine. Du vet aldri når de detter av😅😂

Les også: Camille: Ingen kunne se meg med mitt eget hår! og Møt Samantha – Om vi gjemmer håret vårt vil vi aldri se forandring!