5 grep mot vinterkulda!

5 grep mot vinterkulda!

OOOH MY! Winter is here… Og vi Krølltopper må igjen, ta forehåndsregler😘.

Dette skjer med krøllene våre på vinteren

Temperaturen faller og fuktigheten i luften stiger. Kombinasjonen av disse to faktorene fører til frizz for oss krølltopper som igjen kan føre til floker og skadet hår😫! Hva skal vi gjøre med det? Fortvil ikke, jeg har en haug av tips💃🏾

Produktene i innlegget er delvis sponset av Bobbys Hair & Cosmetics

5 ting du kan gjøre selv💪🏾

1. Stack opp med produkter

Sørg for at du har produkter liggende i vinter så du ikke skipper vaskedagen…Ekke alltid like gøy å gå ut i 56 minusgrader for å kjøpe balsam😅
Bobbys er Norges eldste butikk for oss krølltopper. De selger alle produktene vi ønsker oss, inkludert de vi aldri trodde vi skulle få, som Deva Curl.

Og JA, de har nettbutikk, for dere som bor i Alta eller bare er late 😂😘

2. Fuktighet

Vi trenger vi oftere fuktighet på vinteren så ta deg tid til å gi deg selv en god deep treatment. Denne gir deg fuktighet som går dypt under hårskjellene som varer lenger enn bare leave-in. Min vinterfavoritt er FORTSATT Shea Moisture sin Jamaican Black Castor-oil Strengthen Grow & Restore Treatment Masque❤️.

Les også: Deep Condition – Et must for drømmehåret!

Etter kuren er det nice med en god leave-in. Min vinterfavoritt er i samme serie som deep-treatmenten, nemlig Jamaican Black Castor-oil Strengthen Grow & Restore Leave-in Conditioner!🤗 

3. Passe på hodebunnen

Jamaican-Black-Castor-Oil

Tørr hodebunn, flass og kløe kan også følge med vintertemperaturen. SÅÅÅÅÅ gi deg selv en hodebunnsmassasje fra tid til annen!! Dette booster blodsirkulasjonen, fremmer hårvekst og hvis du bruker en god olje vil dette også lindre plagene som følger med vinteren. Jeg anbefaler Jamaican Black Castor-oil fra Sunny Isle😍.

Les også om hvordan denne oljen REDDET håret mitt:  Slik redder jeg krøllene mine👌🏽

4. Få deg en verktøykasse🛠

Denne verktøykassa kan brukes på sommeren også, men du trenger den virkelig nå😃.

Nattlue/satengputetrekk

Krøllene våre er tørre nok fra før. Gjør vinteren enklere ved å bruke en satenglue eller putetrekk. Du vil få disse fordelene:

  • Mindre friksjon som igjen gir mindre frizz og skade!
  • Stjeler ikke hårets fuktighet slik som bomull. Du våkner med friske krøller!
  • Gjør håret skinnende og enklere å håndtere!

Hårføner med diffuser
Jada, vi har alle dårlig tid og kan ikke henge ut hjemme i to hele dager for at håret skal tørke😫. Ved å bruke en diffuser på hårføneren kan du skånsomt tørke håret uten konsentrert varme. Bobbys har en diffuser som kan kobles på den føneren du har fra før, HER!

Deep-Condition-lue
Dere har alle sett min, hahahah! Denne festes til hårføneren og gir varme under hårkuren. Varmen gjør at hårskjellene reiser seg og all godis fra kuren trenger dypere inn. HUSK: Du må ha en dusj-lue under som tåler varme siden varmen ikke skal direkte på håret☝🏽.

5. Beskyttende hårstiler

Beskytt håret ditt og spesielt tuppene dine mot vinteren ved å bruke smarte hårstiler🤗. Noen enkle fletter, twists eller buns hjelper MASSE. Gjem unna tuppene, da det er de som blir slitt og splitter seg oppover hårstrået.

Les også: 3 Hårfrisyrer som beskytter håret ditt!

Dette kan andre gjøre for deg💆🏽

Få litt profesjonell pleie!

Behandling og klipp hos OsloStylistene
OsloStylistene er spesialisert på pleie av teksturert hår og hårvekst. Hvis du trenger litt ekstra LOVE i vinter vil jeg absolutt anbefale deg å ta en tur hit🤗!
Det kommer intervju med flere av frisørene hos Oslostylistene!

Du kan bestille time hos OsloStylistene HER!

Behandling og klipp hos Natalie på Adam & Eva
Les det intervjuet mitt med denne kule dama: Natalie Beckford – Adam & Eva!

Nå har du litt å bryne deg på! Lykke til og let me know hvis du har noen tips som er ikke med her 😍 😘

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com