Ummi lager egne produkter!

Ummi lager egne produkter!

Hei Krølls! Jeg var så heldig at jeg kom over denne spennende dama på Insta😍. Ummi ble lei av jakten på drømmeproduktet og bestemte seg for å lage sine egne💪🏽.

Ummi lager egne produkter!

Mamma brukte anti-perm på håret mitt da jeg var 13 år, jeg ville ha det fordi storesøsteren min hadde fått det.
Jeg har alltid tatt vare på håret mitt, likte å flette det om vinteren og hadde null problemer med å klippe tuppene når det trengtes. Etter mange år med jevnlig anti-perm ble håret slitt, tørt og vokste ikke lengre enn til skuldrene.

IMG_20191114_021804_544.jpg

Ingenting funket for håret mitt og det var for dyrt. Natural hair ain’t cheap

I desember 2008 bestemte jeg med å slutte med anti-perm takket være
min roomate i England. Hun hadde en hårblogg viste meg hvordan jeg skulle lage twist out og mye mer. Jeg ble en product-junkie og prøvde alt som var tilgjengelig for naturlig afro/krøller.

Derfor lager Ummi egne produkter

Jeg ble rett og slett lei av å prøve og feile med forskjellige hårprodukter! Ingenting funket for håret mitt og det var for dyrt. Natural hair ain’t cheap💸.

Ingen i huset vårt i Ghana var “Ashy”

Jeg fant et gammel bilde av meg selv før anti-perm-perioden og håret mitt på det bildet var tykt, mykt og fuktighetsrikt. Da husket jeg at farmor pleide å stelle hår og kropp med sheabutter som barn. Ingen i huset vårt i Ghana var “Ashy”. Vi glinset, fra topp til tå. Dette var et “Aha-moment” for meg! Siden dette, har jeg laget min egen sheabutter-mix som jeg bruker selv og gir bort til venner og familie.

Les også: 5 grep mot vinterkulda!

View this post on Instagram

A post shared by SheaCompassion (@sheacompassion)

Dette inneholder produktene til Ummi

Hovedingrediensen er sheabutter fra landsbyen jeg kommer fra i Ghana! Utover dette så bruker jeg butters av mango, mururmuru og capuacu. Jeg bruker også oljer av mandel, avokado, grapeseed og safflower.

Ingrediensene inneholder viktige vitaminer og ble valgt basert på egenskaper som at de er anti-inflammatoriske, pleiende, og næringsrike. De tilfører fuktighet og pleier hår og kropp. Produktene kan brukes på hele kroppen – inkludert håret. Jeg formulerer og mikser produktene hjemme på eget kjøkken, Hand-whipped in Oslo 😀💪🏾!

Les også: Jeg tester Design Essentials!

Collection.png

Vil du prøve Ummi`s produkter?

Da kan du ta kontakt på Instagram eller Facebook.

Slik beskriver Ummi noen av produktene sine:

  • Citrus Butterdream har en frisk duft av grapefruit og appelsin.
  • Lavender Butterdream er mer beroligende og dufter av lavendel.
  • Golden Blend-oljen er stimulerende for hårvekst, forhindrer tørr hodebunn, kløe og gir glans uten at det blir fett. Den kan også brukers som en hot-oil-treatment eller som i punkt “O” i LOC metoden.

Les også: 7 grunner til at håret ditt brekker!

PS! Ummi sine produkter er gave i dagens adventskalender. Sjekk ut på instagram: Krolltopp.no!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!
17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut …
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre
Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren☀️🌷

Create a website or blog at WordPress.com