Ummi lager egne produkter!

Ummi lager egne produkter!

Hei Krølls! Jeg var så heldig at jeg kom over denne spennende dama på Insta😍. Ummi ble lei av jakten på drømmeproduktet og bestemte seg for å lage sine egne💪🏽.

Ummi lager egne produkter!

Mamma brukte anti-perm på håret mitt da jeg var 13 år, jeg ville ha det fordi storesøsteren min hadde fått det.
Jeg har alltid tatt vare på håret mitt, likte å flette det om vinteren og hadde null problemer med å klippe tuppene når det trengtes. Etter mange år med jevnlig anti-perm ble håret slitt, tørt og vokste ikke lengre enn til skuldrene.

IMG_20191114_021804_544.jpg

Ingenting funket for håret mitt og det var for dyrt. Natural hair ain’t cheap

I desember 2008 bestemte jeg med å slutte med anti-perm takket være
min roomate i England. Hun hadde en hårblogg viste meg hvordan jeg skulle lage twist out og mye mer. Jeg ble en product-junkie og prøvde alt som var tilgjengelig for naturlig afro/krøller.

Derfor lager Ummi egne produkter

Jeg ble rett og slett lei av å prøve og feile med forskjellige hårprodukter! Ingenting funket for håret mitt og det var for dyrt. Natural hair ain’t cheap💸.

Ingen i huset vårt i Ghana var “Ashy”

Jeg fant et gammel bilde av meg selv før anti-perm-perioden og håret mitt på det bildet var tykt, mykt og fuktighetsrikt. Da husket jeg at farmor pleide å stelle hår og kropp med sheabutter som barn. Ingen i huset vårt i Ghana var “Ashy”. Vi glinset, fra topp til tå. Dette var et “Aha-moment” for meg! Siden dette, har jeg laget min egen sheabutter-mix som jeg bruker selv og gir bort til venner og familie.

Les også: 5 grep mot vinterkulda!

View this post on Instagram

A post shared by SheaCompassion (@sheacompassion)

Dette inneholder produktene til Ummi

Hovedingrediensen er sheabutter fra landsbyen jeg kommer fra i Ghana! Utover dette så bruker jeg butters av mango, mururmuru og capuacu. Jeg bruker også oljer av mandel, avokado, grapeseed og safflower.

Ingrediensene inneholder viktige vitaminer og ble valgt basert på egenskaper som at de er anti-inflammatoriske, pleiende, og næringsrike. De tilfører fuktighet og pleier hår og kropp. Produktene kan brukes på hele kroppen – inkludert håret. Jeg formulerer og mikser produktene hjemme på eget kjøkken, Hand-whipped in Oslo 😀💪🏾!

Les også: Jeg tester Design Essentials!

Collection.png

Vil du prøve Ummi`s produkter?

Da kan du ta kontakt på Instagram eller Facebook.

Slik beskriver Ummi noen av produktene sine:

  • Citrus Butterdream har en frisk duft av grapefruit og appelsin.
  • Lavender Butterdream er mer beroligende og dufter av lavendel.
  • Golden Blend-oljen er stimulerende for hårvekst, forhindrer tørr hodebunn, kløe og gir glans uten at det blir fett. Den kan også brukers som en hot-oil-treatment eller som i punkt “O” i LOC metoden.

Les også: 7 grunner til at håret ditt brekker!

PS! Ummi sine produkter er gave i dagens adventskalender. Sjekk ut på instagram: Krolltopp.no!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com