Martina – Billy’s!

Martina – Billy’s!

Hei folkens!

Jeg kom over noen FETE bilder hos frisørsalongen Billy’s av krøller i alle salgs farger😍.  Jeg trodde først at det var kunstbilder de hadde kjøpt, men fikk vite at det var bilder av Martinas arbeid – som jobber i salongen😲!

Martina har spesialisert seg på farging av krøller, og vant nylig Nordic Hair Awards! Jeg datt av stolen, og MÅTTE snakke henne. Her er hva hun sa:

_private_var_mobile_Containers_Data_Application_CE06E6CE-C8AE-4B9D-AF65-739046DC0F36_tmp_7E006A66-4B2B-49C2-969E-DD702945A1BC_Image

Om Martina

Jeg har spesialisert meg på å farge krøller og liker litt crazy farger🤭. For meg så finnes ikke de idealene om hva som er en fin farge eller en fin sveis. Striper er fint og kult, men jeg liker å ta det litt lenger. Det tiltaler meg mer å kunne bruke kreativiteten min, fordi jeg selv er litt utenfor de vanlige A4-rammene🤭. La oss gå litt imot normen, liksom.

Jeg satt meg virkelig godt inn i det å farge krøller da jeg konkurrerte i Nordic Hair Awards (Winner of Nordic Hair Awards •YOUNG TALENT•). Jeg har hadde superbra modeller som virkelig ga meg tillit slik at jeg fikk utviklet meg🥰.

Hva må man tenke på når man farger og bleker krøller?

Krøller generelt sliter med å ta til seg og holde på fuktighet. Det er myyyye tynnere og finere enn et typisk nordisk hår. Så en blekingsprosess blir helt annerledes. Man kan ikke bruke like mye styrke på det, da vil man miste formen på krøllen og mye fuktighet😐. Håret vil bli påvirket av prosessen, men det vil hente seg inn etterhvert. Hvor mye man vasker det, hva slags produkter man bruker og hvordan man behandler det i etterkant er det som er viktig☺️.

Første gangen man bleker det blir håret gult/oransje og det er ikke mange som vil gå rundt slik frem til neste time! 

Jeg jobber mye mer strategisk når jeg jobber med krøller. Jeg er forsiktig med blekingen, følger godt med på strukturen, lengden og hårets behov😊. Det er også en helt egen teknikk å påføre farge på krøller🤗.

Håret er som regel veldig mørkt og tynt, så det må blekes flere ganger. Hvis jeg skulle kjørt på med vannstoff for å bleke alt på en gang ville håret frest av…😩 Som regel kjører vi to runder på samme dag, men det beste for håret hadde vært å kjørt to forskjellige dager. Første gangen man bleker det blir håret gult/oransje og det er ikke mange som vil gå rundt slik frem til neste time😅.

Hvis du kommer til meg og sier at du har relaxet håret, så sier jeg NEI til å bleke deg!

Les også: Gre håret Do´s & Dont´s!

Innlegget fortsetter under bildet!

Slik forbereder du deg til time med Martina

  • Kur håret mer enn vanlig ukene i forkant – én til to ganger uka er bra
  • Forbered deg på å være ærlig om tidligere behandlinger
  • Hvis du skal bleke i bunnen så kom med skittent hår – vi trenger det naturlige fettet fra hodebunnen som beskyttelse
  • Forbered deg på å pleie håret med gode produkter i ettertid
  • Referansebilder

Du bestiller du time hos Martina HER!

Les også: 5 grep mot vinterkulda!

Det er veldig viktig for meg at du forteller om tidligere behandlinger som relaxer, blonderingsspray og annen farging og bleking☺️. Hvis du kommer til meg og sier at du har relaxet håret, så sier jeg NEI til å bleke deg☝🏼. Grunnen er at håret ditt ikke kommer til å tåle blekingen og vil brekke. Når det kommer til referansebilder er det viktig for meg at vi er på nett. Jeg spør alltid “Hva er det du liker ved dette bildet?”😉.

Frisørdrømmen

Jeg vil fortsette å konkurrere😍. Etterhvert så vil jeg gjerne kurse andre i farge, den litt mer frie og kreative stilen🥰. Ikke den man lærer på skolen😅. Skal absolutt jobbe mer med krøller og det burde flere gjøre også…

For meg så handler ikke om hva slags hår du har, men det resultatet du ønsker. Alle frisører skal kunne krøller og jeg vil gjerne bidra for at det skal skje!

Innlegget fortsetter under bildet!

_private_var_mobile_Containers_Data_Application_CE06E6CE-C8AE-4B9D-AF65-739046DC0F36_tmp_483C6DBC-019A-4EEE-BE58-01CD296838F1_Image

Martina og Billy’s stiller opp med gave til den tredje luken i adventskalenderen😍😍😍! Siden de er en av salongene til ‘Bumble & Bumble’ er det lett å gjette hva du kan vinne…

‘Bumble & Bumble’-produkter tilpasset DIN hårtype til en verdi av kr 1.500,- gjemmer seg bak luke tre! Sjekk ut Krolltopp.no på Insta for mer info!

Jeg har testet ut flere av produktene i BB.Curl-serien og er superfornøyd med fuktigheten og definisjonen produktene gir. Spesielt godt likte jeg Primer’en, balsamen og krøllekremen!

Innlegget fortsetter under bildet!

Bilderesultat for bb curl

Tusen takk for intervjuet Martina! Det er ingen tvil om at du kommer til å rocke denne bransjen😍. De andre frisørene trenger et forbilde som deg💪🏽! Fortsett å satse på mangfold, digger deg😍 😘!

Les også: Philip Aldwin – OsloStylistene og Natalie Beckford – Adam & Eva

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com