Siden jeg ikke hadde peiling, og heller ikke brydde meg veldig om utseende og håret mitt i tenårene, så var håret mitt skikkelig tørt og frizzy

Siden jeg ikke hadde peiling, og heller ikke brydde meg veldig om utseende og håret mitt i tenårene, så var håret mitt skikkelig tørt og frizzy

btf

Kariannes hårreise!

Jeg vokste ikke opp med krøller, håret mitt var ganske rett da jeg var liten. Krøllene begynte å komme sånn kanskje i 10-12 års alderen, men jeg tenkte ikke spesielt over det da. Jeg fikk ikke noen tips i hvordan man skal behandle krøllete hår fordi jeg tipper ingen rundt meg kunne det. Frisører kan jo som regel ikke sånt, og mine foreldre har begge rett hår. Hvordan skulle de vite hva de skulle gjøre?
Jeg har lenge jobbet med innstillingen min, at jeg skal være fornøyd med eget hår, og ikke ønske meg noe annet. 
IMG_20191112_202944.jpg
Det har vært fint for meg å finne ut av håret mitt selv. Selv om jeg gjerne skulle hatt noen å diskutere det med til tider. Siden jeg ikke hadde peiling, og heller ikke brydde meg veldig om utseende og håret mitt i tenårene, så var håret mitt skikkelig tørt og frizzy. Jeg brukte vanlig sjampo og balsam og børstet håret flere ganger per dag 🤦 Jeg behandlet håret så dårlig, så måtte jeg børste det ofte. Heldigvis har jeg kommet på bedre tanker.
Det tok nok litt tid å venne seg til tanken på at jeg har krøllete hår. Jeg har vennet meg til forskjellige labels som det tar tid å venne seg av med. Jeg føler det er en pågående prosess, gjennom hele livet, jeg kommer jo til å forandre meg mens jeg blir eldre, og vil måtte venne meg til nye sannheter om meg selv. Jeg har lenge jobbet med innstillingen min, at jeg skal være fornøyd med eget hår, og ikke ønske meg noe annet. Når det er sagt tok det nok lang tid før jeg innså hva slags hår jeg faktisk har. Og det har ikke vært lett å være glad i den jeg er og det jeg har naturlig.
Les også hårreisen: Møt Steffie O. Mayazi 
Innlegget fortsetter under bildet!
Snapchat-1001817823.jpg
Er det innafor å bruke sjampo? Klarer ikke gi slipp på det…
Jeg begynte å kjøpe produkter til krøllete hår rundt 2012, men jeg hadde jo ikke peiling😂!! Jeg kjøpte ting markert med «for krøllete hår», men produktene var langt i fra curly girl approved. Så det ble en del bomkjøp. Mye prøving og feiling som student med dårlig råd.
Jeg har bedre sjampo og balsam. Og jeg har kastet hårbørsten!
Etterhvert fant jeg reddit.com/r/curlyhair og har prøvd meg fram med produkter som er anbefalt der, og funnet produkter som passer mye bedre! Jeg har bedre sjampo og balsam. Og jeg har KASTET HÅRBØRSTEN! Det har vært mye å sette seg inn i. Mye prøving og feiling, og jeg har jo gjort det alene. Føler jo at jeg fremdeles er på hårreisen og kommer til å være det lenge.
 Vurderer sånn helt realistisk å legge opp ferier etter hvor jeg kan finne en god frisør…
Neste steg blir å finne en god frisør, eller lære å klippe eget hår, samt å finne styling-gele/krem. Har jo fått noen dårlige hårklipper opp igjennom, og vurderer sånn helt realistisk å legge opp ferier etter hvor jeg kan finne en god frisør. Har noen ganger drømt om å skinne meg, men tviler på at det hadde blitt fint (har mye flass).
I dag elsker jeg krøllene mine, de har blitt en del av identiteten min😍.

Kariannes hårtips

  • Bytt ut et produkt av gangen. Når du er igang med CG-metoden pruker håret tid på å tilpasse seg
  • Riktige teknikker. Det handler ikke bare om produktene, men også hvordan du påfører dem.
  • Ikke spar på balsamen. Krøllene dine kommer til å elske den ekstra fuktigheten.

Les om teknikker og utstyr her:

Kariannes favorittprodukter

  •  Redken Curvaceous high foam sjampo. Den er ikke CG, men har brukt den lenge
  • Sheamoisture frizz defence balsam. Den er veldig god!

Bilderesultat for redken high foam curvaceous shampooBilderesultat for shea moisture frizz defence

Les også:I denne rekkefølgen påfører du produktene dine!
Tusen tusen tusen takk Karianne! Du deler en personlig personlig historie son mange kan kjenne seg igjen i. Digger deg🥰!

Les også: Camille: Ingen kunne se meg med mitt eget hår! og Møt Max – Jeg bestemte meg for å rocke det fullt ut!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!
Håndbok til krøller
I et hav av informasjon om krøller, er det fort gjort å føle at man drukner. Derfor har vi samlet noen grunnleggende krølletips for å hjelpe deg på din krøllereise

Create a website or blog at WordPress.com