En dag hos Natalie – Klipp og styling!

En dag hos Natalie – Klipp og styling!

Hei Folkens!

Som dere vet så postet jeg et innlegg om Natalie som er frisør hos Adam & Eva for noen måneder siden. Jeg hadde også giveaway på en hårføner fra Dyson i julen!

Nå har jeg laget en video av min frisørtime hos Natalie hvor hun viser frem skillsa og viser hvordan hårføneren og brukes😍.

Alt jeg har å si er at det var gooood stemning🥰

Annonse: Klippen er sponset av Natalie .AKA. Adam & Eva og hårføneren er fra Dyson😍

Innlegget fort setter under videoen!

Når jeg bruker Dyson Supersonic bruker jeg alltid diffuseren. Den fordeler luften slik at man ikke får den intense luftstrømmen som lager frizz. Hårføneren har også “No-heat”-funksjon som gjør at vi kan føne uten varme. Ved å bruke sensorlignende bevegelser fønes utsiden av håret, samtidig kan føneren trekkes inn i hodebunnen for å tørke den også. Man kan også lege krøllene inn i diffuseren for å tørke tuppene slik som Natalie viser i videoen over 🤗

Ønsker dere alle en super dag!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com