En dag hos Natalie – Klipp og styling!

Hei Folkens!

Som dere vet så postet jeg et innlegg om Natalie som er frisør hos Adam & Eva for noen måneder siden. Jeg hadde også giveaway på en hårføner fra Dyson i julen!

Nå har jeg laget en video av min frisørtime hos Natalie hvor hun viser frem skillsa og viser hvordan hårføneren og brukes😍.

Alt jeg har å si er at det var gooood stemning🥰

Annonse: Klippen er sponset av Natalie .AKA. Adam & Eva og hårføneren er fra Dyson😍

Innlegget fort setter under videoen!

Når jeg bruker Dyson Supersonic bruker jeg alltid diffuseren. Den fordeler luften slik at man ikke får den intense luftstrømmen som lager frizz. Hårføneren har også «No-heat»-funksjon som gjør at vi kan føne uten varme. Ved å bruke sensorlignende bevegelser fønes utsiden av håret, samtidig kan føneren trekkes inn i hodebunnen for å tørke den også. Man kan også lege krøllene inn i diffuseren for å tørke tuppene slik som Natalie viser i videoen over 🤗

Ønsker dere alle en super dag!