En dag hos Natalie – Klipp og styling!

En dag hos Natalie – Klipp og styling!

Hei Folkens!

Som dere vet så postet jeg et innlegg om Natalie som er frisør hos Adam & Eva for noen måneder siden. Jeg hadde også giveaway på en hårføner fra Dyson i julen!

Nå har jeg laget en video av min frisørtime hos Natalie hvor hun viser frem skillsa og viser hvordan hårføneren og brukes😍.

Alt jeg har å si er at det var gooood stemning🥰

Annonse: Klippen er sponset av Natalie .AKA. Adam & Eva og hårføneren er fra Dyson😍

Innlegget fort setter under videoen!

Når jeg bruker Dyson Supersonic bruker jeg alltid diffuseren. Den fordeler luften slik at man ikke får den intense luftstrømmen som lager frizz. Hårføneren har også “No-heat”-funksjon som gjør at vi kan føne uten varme. Ved å bruke sensorlignende bevegelser fønes utsiden av håret, samtidig kan føneren trekkes inn i hodebunnen for å tørke den også. Man kan også lege krøllene inn i diffuseren for å tørke tuppene slik som Natalie viser i videoen over 🤗

Ønsker dere alle en super dag!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com