Jeg tester CURLESSENCE!

Jeg tester CURLESSENCE!

PEEPS! Jeg vet at det er vanskelig å finne gode produkter som er en match… Derfor har jeg i samarbeid med Bobbys, testet flere produktserier for dere🤗.

NÅ, har jeg har testet ut den “nye” serien til KeraCare, nemlig, CURLESSENCE! Her mine erfaringer med produktene!

Produktene i innlegget er sponset av Bobbys!

Innlegget fortsetter under videoen

NB! Alles krøller er forskjellige, så det er ikke alltid slik at det som funker på meg, funker på deg. Forhåpentligvis så kan mine produktanbefalinger gi deg noen tips om hvilke produkter du kan teste.

Les også: Bobbys – Norges første butikk for krøller!

Moisturizing Co-Wash

kcce-533077-kcce-533077 (1)

Hva kan jeg si? Denne funker! Co-Washen er drøy, gir maaaaasse slipp og gjør håret rent. Samtidig, lukter den magisk. Faktisk, så hadde jeg lyst til å drikke opp hele flaska🤪 . Jeg har sikkert prøvd 50 forskjellige Co-Wash oppigjennom og denne er en av de bedre. Jeg digger den rett og slett fordi det er som å ta på en digg krøllekrem med masse slipp. Den gir ikke den knirkete tørrheten som mange renseprodukter gjør, samtidig som den er tykk og etterlater håret mitt mykt og definert!

Pris: kr. 149,-

Les også: Jeg tester Design Essentials!

Moisturizing Leave in Conditioner

kcce-533079-kcce-533079

This baby right here… Girl, den er tykk😅. Leave-inene jeg er vandt til å jobbe med er mye tynnere så jeg måtte klæsje på med vann. Men EY, den funker fett som bare det! Produktet blander seg godt ut med vannet og legger seg veldig fint på håret. Produktet er litt oljete så om du ikke har mye tekstur eller har en tendens til å få fett hår så ville jeg styrt unna! Leave-inen sitter lett på, men definerer godt. Hvis du digger volum, men trenger fuktighet så kan denne være et godt produkt for deg😊!

Pris: kr. 159,-

Les også: Gre håret Do´s & Dont´s!

Moisturizing Curl Activator

kcce-533082-kcce-533082

This is a thick ass activator, yall😂. Den ville ikke ut av flaska. Hahah, definitivt feil beholder til dette produktet😂. Men denne kremen er HELT fantastisk! Den minner meg om AS I AM sin krøllekrem (Long and Lux) som er en av mine favoritter! Jeg ville ikke sagt det om jeg ikke hadde ment det! Den ligner i lukt også, men koster 100kr mindre. DONE DEAL FOR MEG. Jeg er sponset med denne, men kommer garantert til å kjøpe mer når jeg går tom😉!

Pris: kr. 159.-

Det finnes flere produkter i serien også, sjekk ut HER!

Ha en vakker søndag folkens, ikke glem å ta litt vare på dere selv innimellom😍! Det er også en giveaway på disse produktene på Insta NÅ!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!
17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut …
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre
Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren☀️🌷

Create a website or blog at WordPress.com