Modell med karanteneinspirasjon!

Halla!

Okey, sååååå, det begynner å dukke opp en del norske krølltopper på Insta som poster videoer om hvordan de pleier og styler krøllene sine. LOVE IT😍! En av disse krølltoppene er modellen Amie Therese Hagen🤩.

 

image00002
BEGGE FOTO: Siri Granheim

Amie sier følgende om videoene sine:

«Jeg har fått en del spørsmål fra nysgjerrige folk. Det er utrolig koselig! De lurer på hvordan jeg pleier håret mitt, unngår frizz og om det tar lang tid å vaske det. Nå har jeg sittet i karantene i tre uker og fant ut jeg ville bruke tiden til å lage noen videoer for å svare på disse spørsmålene og dele litt tips. Kommer absolutt til å fortsette med dette etter korona-tiden også!»

 

Innlegget fortsetter under videoen!

Ikke glem å følge dama på insta! Der har Aime en egen highlight som heter » Hair»!

Tusen takk for at du deler med oss, Amie. Har på feelingen at vi kommer til å se mer av deg på krølltopp fremover😍

Sååå! Har DU en video eller noen tips du vil dele? Let us know HERE!
Ta vare og vask henda❤️!