Modell med karanteneinspirasjon!

Modell med karanteneinspirasjon!

Halla!

Okey, sååååå, det begynner å dukke opp en del norske krølltopper på Insta som poster videoer om hvordan de pleier og styler krøllene sine. LOVE IT😍! En av disse krølltoppene er modellen Amie Therese Hagen🤩.

 

image00002
BEGGE FOTO: Siri Granheim

Amie sier følgende om videoene sine:

“Jeg har fått en del spørsmål fra nysgjerrige folk. Det er utrolig koselig! De lurer på hvordan jeg pleier håret mitt, unngår frizz og om det tar lang tid å vaske det. Nå har jeg sittet i karantene i tre uker og fant ut jeg ville bruke tiden til å lage noen videoer for å svare på disse spørsmålene og dele litt tips. Kommer absolutt til å fortsette med dette etter korona-tiden også!”

 

Innlegget fortsetter under videoen!

Ikke glem å følge dama på insta! Der har Aime en egen highlight som heter ” Hair”!

Tusen takk for at du deler med oss, Amie. Har på feelingen at vi kommer til å se mer av deg på krølltopp fremover😍

Sååå! Har DU en video eller noen tips du vil dele? Let us know HERE!
Ta vare og vask henda❤️!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com