Modell med karanteneinspirasjon!

Modell med karanteneinspirasjon!

Halla!

Okey, sååååå, det begynner å dukke opp en del norske krølltopper på Insta som poster videoer om hvordan de pleier og styler krøllene sine. LOVE IT😍! En av disse krølltoppene er modellen Amie Therese Hagen🤩.

 

image00002
BEGGE FOTO: Siri Granheim

Amie sier følgende om videoene sine:

“Jeg har fått en del spørsmål fra nysgjerrige folk. Det er utrolig koselig! De lurer på hvordan jeg pleier håret mitt, unngår frizz og om det tar lang tid å vaske det. Nå har jeg sittet i karantene i tre uker og fant ut jeg ville bruke tiden til å lage noen videoer for å svare på disse spørsmålene og dele litt tips. Kommer absolutt til å fortsette med dette etter korona-tiden også!”

 

Innlegget fortsetter under videoen!

Ikke glem å følge dama på insta! Der har Aime en egen highlight som heter ” Hair”!

Tusen takk for at du deler med oss, Amie. Har på feelingen at vi kommer til å se mer av deg på krølltopp fremover😍

Sååå! Har DU en video eller noen tips du vil dele? Let us know HERE!
Ta vare og vask henda❤️!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com