EHI med wash-day video og plateslipp!

EHI med wash-day video og plateslipp!

Halla!

EHI har vi hilst på før, men nå er han tilbake med nysluppet R’n’B-album og eksklusive Krølltopp-videotips til pleie av krøller! Jeg tok en prat med han og spurte litt om albumet og wash-day-videoen han har delt med oss.

Les også: Møt EHI – «I got so much mad love for my hair!!»

EHI sier følgende om videoen han har laget:

«Jeg ville lage videoen for å gi litt inspirasjon. Inspirasjon til de som vil fikse håret sitt, men ikke har så mye kunnskap om krøller… Jeg syns det kan være litt vanskelig å følge de som virkelig kan hår. Det var derfor jeg begynte å gjøre håret på denne måten. All the way dummy proof😜»

Innlegget forsetter under videoen!

EY! Grattis med album, hvordan føles det?

Takk! Det er helt syk! Det er som å high-five barndoms-meg! Dette har jeg drømt om siden jeg var kid…Det er så mange som har støttet meg.

Jeg husker vi hadde en vikarlærer på barneskolen som ga oss en oppgave hvor vi skulle skrive stil om hva vi ville bli når vi ble store. Jeg skrev om at jeg ville bli artist og verdensstjerne. Da sa hun at jeg ikke fikk skrive om det og jeg fikk beskjed om å skrive om stilen. Hun mente jeg måtte skrive om noe som var «mer realistisk»…Men for meg har dette vært ekte hele tiden.

Nå skulle jeg ønske jeg hadde nummeret hennes, ring henne og sagt: HUSKER DU MEG? Du sa jeg ikke ville få det til!?! Se på meg nå!

Innlegget fortsetter under bildet!

IMG_1349

Hva er planen videre?

Planen videre nå er å promotere albumet. Jeg håper virkelig folk lytter. Hvis det ikke hadde vært lockdown ville jeg vært ute å gjort en god del promo. Vi hadde en del som var booket, men på grunn av ‘rona (Corona) er alt avlyst, dessverre.

Vel…Her vet vi å support our locals💪🏽! Sååå sjekk ut albumet til EHI på Spotify HER!

Takk for at du tok deg tid EHI. Lykke til med albumet! Heier på deg❤️!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krølltopp på reise
Endelig er ferien her, og vi har samlet våre beste tips for å se fresh ut både på håret og på instabildene!
Månedens Krølltopp: Jeg elsker å skrive, og det gjør jeg når enn muligheten presenterer seg!
Chika er en skribent som er lidenskapelig opptatt av å fortelle historier. Når hun ikke sitter og drømmer seg bort, er hun opptatt med å tilbringe så mye tid som hun kan med sin lille datter.
Jeg håper du ser håret mitt, selv under hijaben
Hvordan er krølltoppopplevelsen når man i tillegg bærer hijab? Med enda mindre representasjon, og flere fordommer.
Hodebunnens velvære
La oss snakke om hodebunn! Hvor mange av oss har et forhold til den, og hvor mange av oss vet egentlig hva vi har gjort «galt» når den begynner å gi plager?
Håret mitt knekker, hjelp!
Å miste hår er normalt, og noe alle uansett tekstur gjør. I gjennomsnitt mister vi mellom 50 og 100 hårstrå hver dag(!).

Create a website or blog at WordPress.com