EHI med wash-day video og plateslipp!

EHI med wash-day video og plateslipp!

Halla!

EHI har vi hilst på før, men nå er han tilbake med nysluppet R’n’B-album og eksklusive Krølltopp-videotips til pleie av krøller! Jeg tok en prat med han og spurte litt om albumet og wash-day-videoen han har delt med oss.

Les også: Møt EHI – «I got so much mad love for my hair!!»

EHI sier følgende om videoen han har laget:

“Jeg ville lage videoen for å gi litt inspirasjon. Inspirasjon til de som vil fikse håret sitt, men ikke har så mye kunnskap om krøller… Jeg syns det kan være litt vanskelig å følge de som virkelig kan hår. Det var derfor jeg begynte å gjøre håret på denne måten. All the way dummy proof😜

Innlegget forsetter under videoen!

EY! Grattis med album, hvordan føles det?

Takk! Det er helt syk! Det er som å high-five barndoms-meg! Dette har jeg drømt om siden jeg var kid…Det er så mange som har støttet meg.

Jeg husker vi hadde en vikarlærer på barneskolen som ga oss en oppgave hvor vi skulle skrive stil om hva vi ville bli når vi ble store. Jeg skrev om at jeg ville bli artist og verdensstjerne. Da sa hun at jeg ikke fikk skrive om det og jeg fikk beskjed om å skrive om stilen. Hun mente jeg måtte skrive om noe som var “mer realistisk”…Men for meg har dette vært ekte hele tiden.

Nå skulle jeg ønske jeg hadde nummeret hennes, ring henne og sagt: HUSKER DU MEG? Du sa jeg ikke ville få det til!?! Se på meg nå!

Innlegget fortsetter under bildet!

IMG_1349

Hva er planen videre?

Planen videre nå er å promotere albumet. Jeg håper virkelig folk lytter. Hvis det ikke hadde vært lockdown ville jeg vært ute å gjort en god del promo. Vi hadde en del som var booket, men på grunn av ‘rona (Corona) er alt avlyst, dessverre.

Vel…Her vet vi å support our locals💪🏽! Sååå sjekk ut albumet til EHI på Spotify HER!

Takk for at du tok deg tid EHI. Lykke til med albumet! Heier på deg❤️!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com