EHI med wash-day video og plateslipp!

EHI med wash-day video og plateslipp!

Halla!

EHI har vi hilst på før, men nå er han tilbake med nysluppet R’n’B-album og eksklusive Krølltopp-videotips til pleie av krøller! Jeg tok en prat med han og spurte litt om albumet og wash-day-videoen han har delt med oss.

Les også: Møt EHI – «I got so much mad love for my hair!!»

EHI sier følgende om videoen han har laget:

“Jeg ville lage videoen for å gi litt inspirasjon. Inspirasjon til de som vil fikse håret sitt, men ikke har så mye kunnskap om krøller… Jeg syns det kan være litt vanskelig å følge de som virkelig kan hår. Det var derfor jeg begynte å gjøre håret på denne måten. All the way dummy proof😜

Innlegget forsetter under videoen!

EY! Grattis med album, hvordan føles det?

Takk! Det er helt syk! Det er som å high-five barndoms-meg! Dette har jeg drømt om siden jeg var kid…Det er så mange som har støttet meg.

Jeg husker vi hadde en vikarlærer på barneskolen som ga oss en oppgave hvor vi skulle skrive stil om hva vi ville bli når vi ble store. Jeg skrev om at jeg ville bli artist og verdensstjerne. Da sa hun at jeg ikke fikk skrive om det og jeg fikk beskjed om å skrive om stilen. Hun mente jeg måtte skrive om noe som var “mer realistisk”…Men for meg har dette vært ekte hele tiden.

Nå skulle jeg ønske jeg hadde nummeret hennes, ring henne og sagt: HUSKER DU MEG? Du sa jeg ikke ville få det til!?! Se på meg nå!

Innlegget fortsetter under bildet!

IMG_1349

Hva er planen videre?

Planen videre nå er å promotere albumet. Jeg håper virkelig folk lytter. Hvis det ikke hadde vært lockdown ville jeg vært ute å gjort en god del promo. Vi hadde en del som var booket, men på grunn av ‘rona (Corona) er alt avlyst, dessverre.

Vel…Her vet vi å support our locals💪🏽! Sååå sjekk ut albumet til EHI på Spotify HER!

Takk for at du tok deg tid EHI. Lykke til med albumet! Heier på deg❤️!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com