Miriam klipper alle med krøller!

Miriam klipper alle med krøller!

Halla folkens!

Da var det på tide med et nytt frisørinnlegg og denne gangen tar vi turen til Haugesund. Jeg kom over Miriam på Insta og ble stoked med en gang! Miriam jobber på Agenda Hair, avd Haugesund.

Du kan bestille time hos Miriam HER!

Vi gir ordet til…

Miriam Johannes!

– Jeg er fra Eritrea og flyttet til Norge da jeg var 14. Som barn var jeg så utrolig hårsår så det å gre og flette håret var et kaos. Derfor ble jeg barbert kort og i senere tid rettet ut. Da vi flyttet til Norge visste vi ikke hvor vi kunne kjøpe antiperm så da måtte jo håret bare vokse ut. Det var første gangen jeg måtte forholde meg til min egen tekstur. Det var da jeg fant frem rettetangen. Den var min gode venn i mange år.

received_500320590852709

Jeg er oppvokst med at rett hår er «finere» og fra tid til annen blir jeg fortsatt bedt om å rette ut håret når vi skal i bryllup eller lignende. Nå prøver jeg å motivere venner og familie til å ta bedre vare på deres naturlige hår.

Det var først da jeg ble frisør at jeg begynte roe ned på rettingen og gradvis fant ut hvordan jeg skulle behandle mitt eget hår. Jeg startet med å bruke med mer beskyttende hårstiler som twists. Det tar tid å gjøre den endringen, det å rette ut håret blir en vane og det vanskelig å se seg selv på en måte man ikke er vant til.

Derfor krøller

Jeg tok fagbrevet som frisør i 2014 og ble raskt interessert i å behandle krøller. Ikke bare fordi jeg har det selv, men også fordi det er mange som spør om det. Det titter ofte folk innom salongen og sier «Hei, du har jo krøller selv, da kan du sikkert klippe krøller?» Haha! Jeg lærte ikke mye om krøller på frisørskolen så det meste har jeg lært som lærling og ved å trene på venner og familie.

I dag har jeg mest kunder med krøller og da alt i fra nordisk til afrikansk tekstur.

Dette tilbyr Miriam i salongen

  • Full farging og bleking av krøller
  • Styling
  • Kur og pleie
  • Klipp (våtklipp)
  • Veiledning og produkter til å pleie hjemme
  • GRATIS konsultasjon, så bare å poppe innom!

– Mitt neste mål er å lære teknikker for tørrklipp. Det gleder jeg meg veldig til!

Du kan bestille time hos Miriam HER!

En liten historie

– En kunde jeg ikke hadde sett på 5 år kom til meg i salongen. Hun var fra Etiopia og jeg husker at jeg håpet at jeg hadde nok tid, siden man bruker litt mer tid på krøller. Da hun kom inn var håret hennes helt rett… Jeg spurte henne om hun hadde rettet det ut og hun svarte at det var for å gjøre jobben min enklere.

Jeg fikk vondt i magen, det er ikke slik det skal være. Heldigvis endrer ting seg nå, det tar bare litt tid.

Tusen takk Miriam! Våre krølltopper i Haugesund setter stoooor pris på dette! 

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!
Håndbok til krøller
I et hav av informasjon om krøller, er det fort gjort å føle at man drukner. Derfor har vi samlet noen grunnleggende krølletips for å hjelpe deg på din krøllereise

Create a website or blog at WordPress.com