Min Fresh-Up Routine!

Min Fresh-Up Routine!

Halla!

Som oftest blir håret mitt flokete og tørt igjennom uka, spesielt hvis jeg har det løst og enda mer hvis jeg har gredd det ut😩. Derfor pleier jeg å gi det litt ekstra fuktighet igjennom uka og noen ganger grer jeg ut floker og gir liv til slappe krøller.

Les også: Har du en nattrutine?

Produktene i innlegget er sponset av Bobbys! Husk at de har nettbutikk, så du får fint tak i produkter også nå, i disse koronatider🤗!

Her er min fresh-up rutine!

Innlegget fortsetter under videoen!

Jeg bruker en egen-laget balsamspray med leave-in og vann. Siden balsamen ikke skal skylles ut trenger jeg ikke skylle ut produktet, men bare spraye på ny fuktighet med blandingen.

764302215516_800x
SheaMoisture Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner

Leave-inen fra SheaMoisture sin serie med Jamaican Black Castor Oil er en av min all time favs og er et av de produktene jeg alltid kommer tilbake til😍. Jeg føler at produktet trekker godt inn, gir god slip til å gre ut floker og gir masse fuktighet og hold som varer i dagesvis. Vannet hjelper også til med å gjøre håret enklere å håndtere og sprer produktet slik at det blir godt fordelt.

Produktet kan kjøpes her!

Grunnen til at jeg bare sprayer på en slik blanding er fordi jeg allerede har produkter i håret som reaktiveres når jeg sprayer det. Jeg trenger altså ikke å klæshe på nye produkter,

jeg trenger bare å fylle på litt😊. Noen ganger sprayer jeg det helt ned slik som i videoen for å gre ut floker. Andre ganger sprayer jeg bare lett over før jeg løper ut døra.

Les mer om castor olje her!

Du kan selvfølgelig bruke de produktene du vil og adde på oljer som du ønsker.

Maria deler sin versjon i innlegget her: Møt Marita – Kast hårbørsten og rør ikke håret med håndkle!

Fortell meg, hva er din magiske blanding?😍 

Husk å følge krølltopp.no på Instagram! Det er der det skjer!

 

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krølltopp på reise
Endelig er ferien her, og vi har samlet våre beste tips for å se fresh ut både på håret og på instabildene!
Månedens Krølltopp: Jeg elsker å skrive, og det gjør jeg når enn muligheten presenterer seg!
Chika er en skribent som er lidenskapelig opptatt av å fortelle historier. Når hun ikke sitter og drømmer seg bort, er hun opptatt med å tilbringe så mye tid som hun kan med sin lille datter.
Jeg håper du ser håret mitt, selv under hijaben
Hvordan er krølltoppopplevelsen når man i tillegg bærer hijab? Med enda mindre representasjon, og flere fordommer.
Hodebunnens velvære
La oss snakke om hodebunn! Hvor mange av oss har et forhold til den, og hvor mange av oss vet egentlig hva vi har gjort «galt» når den begynner å gi plager?
Håret mitt knekker, hjelp!
Å miste hår er normalt, og noe alle uansett tekstur gjør. I gjennomsnitt mister vi mellom 50 og 100 hårstrå hver dag(!).

Create a website or blog at WordPress.com