Min Fresh-Up Routine!

Min Fresh-Up Routine!

Halla!

Som oftest blir håret mitt flokete og tørt igjennom uka, spesielt hvis jeg har det løst og enda mer hvis jeg har gredd det ut😩. Derfor pleier jeg å gi det litt ekstra fuktighet igjennom uka og noen ganger grer jeg ut floker og gir liv til slappe krøller.

Les også: Har du en nattrutine?

Produktene i innlegget er sponset av Bobbys! Husk at de har nettbutikk, så du får fint tak i produkter også nå, i disse koronatider🤗!

Her er min fresh-up rutine!

Innlegget fortsetter under videoen!

Jeg bruker en egen-laget balsamspray med leave-in og vann. Siden balsamen ikke skal skylles ut trenger jeg ikke skylle ut produktet, men bare spraye på ny fuktighet med blandingen.

764302215516_800x
SheaMoisture Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner

Leave-inen fra SheaMoisture sin serie med Jamaican Black Castor Oil er en av min all time favs og er et av de produktene jeg alltid kommer tilbake til😍. Jeg føler at produktet trekker godt inn, gir god slip til å gre ut floker og gir masse fuktighet og hold som varer i dagesvis. Vannet hjelper også til med å gjøre håret enklere å håndtere og sprer produktet slik at det blir godt fordelt.

Produktet kan kjøpes her!

Grunnen til at jeg bare sprayer på en slik blanding er fordi jeg allerede har produkter i håret som reaktiveres når jeg sprayer det. Jeg trenger altså ikke å klæshe på nye produkter,

jeg trenger bare å fylle på litt😊. Noen ganger sprayer jeg det helt ned slik som i videoen for å gre ut floker. Andre ganger sprayer jeg bare lett over før jeg løper ut døra.

Les mer om castor olje her!

Du kan selvfølgelig bruke de produktene du vil og adde på oljer som du ønsker.

Maria deler sin versjon i innlegget her: Møt Marita – Kast hårbørsten og rør ikke håret med håndkle!

Fortell meg, hva er din magiske blanding?😍 

Husk å følge krølltopp.no på Instagram! Det er der det skjer!

 

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com