Min Fresh-Up Routine!

Min Fresh-Up Routine!

Halla!

Som oftest blir håret mitt flokete og tørt igjennom uka, spesielt hvis jeg har det løst og enda mer hvis jeg har gredd det ut😩. Derfor pleier jeg å gi det litt ekstra fuktighet igjennom uka og noen ganger grer jeg ut floker og gir liv til slappe krøller.

Les også: Har du en nattrutine?

Produktene i innlegget er sponset av Bobbys! Husk at de har nettbutikk, så du får fint tak i produkter også nå, i disse koronatider🤗!

Her er min fresh-up rutine!

Innlegget fortsetter under videoen!

Jeg bruker en egen-laget balsamspray med leave-in og vann. Siden balsamen ikke skal skylles ut trenger jeg ikke skylle ut produktet, men bare spraye på ny fuktighet med blandingen.

764302215516_800x
SheaMoisture Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner

Leave-inen fra SheaMoisture sin serie med Jamaican Black Castor Oil er en av min all time favs og er et av de produktene jeg alltid kommer tilbake til😍. Jeg føler at produktet trekker godt inn, gir god slip til å gre ut floker og gir masse fuktighet og hold som varer i dagesvis. Vannet hjelper også til med å gjøre håret enklere å håndtere og sprer produktet slik at det blir godt fordelt.

Produktet kan kjøpes her!

Grunnen til at jeg bare sprayer på en slik blanding er fordi jeg allerede har produkter i håret som reaktiveres når jeg sprayer det. Jeg trenger altså ikke å klæshe på nye produkter,

jeg trenger bare å fylle på litt😊. Noen ganger sprayer jeg det helt ned slik som i videoen for å gre ut floker. Andre ganger sprayer jeg bare lett over før jeg løper ut døra.

Les mer om castor olje her!

Du kan selvfølgelig bruke de produktene du vil og adde på oljer som du ønsker.

Maria deler sin versjon i innlegget her: Møt Marita – Kast hårbørsten og rør ikke håret med håndkle!

Fortell meg, hva er din magiske blanding?😍 

Husk å følge krølltopp.no på Instagram! Det er der det skjer!

 

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com