Vi tester Txtr by Cantu

Vi tester Txtr by Cantu

Hola!

På tide med ny produkt-review og denne gangen er vi to krølltopper som tester, Lalla og Camille!

Dagens produktserie er Txtr by Cantu (utales texture) og som vanlig er det en giveaway-konkurranse på Instagram for å feire at vi har krøller og at det er masse fete produkter der ute kun for oss! Så følg @krølltopp.no på Instagram for å få med deg hva som skjer!

Annonse: Produktene i innlegget er sponset av Bobbys!

Les også: Velkommen til familien Camille!

Vi tester Txtr

Nå er det slik at Camille og Lalla begge har krøller, men de er langt i fra like. Derfor ville vi se hvordan de forskjellige håretypene ville respondere på det samme produktet. Flaskene er store og inneholder masse produkter så ikke bli skremt av prisen. Her får du mye for penga! Produktserien inneholder også flere stylingsprodukter enn det vi tester her.

Vi testet

  1. Apple Cider Vinegar + Tea Tree Soothing Shampoo
  2. Leave-In + Rinse Out Hydrating Conditioner
  3. Strengthen + Restore Moisture Mask
  4. For Curls + Coils Defining Cream

Innlegget fortsetter under videoen!

Apple Cider Vinegar + Tea Tree Soothing

sjampo

Lalla:

Dette produktet var nytt for meg, men utrolig kult! Jeg pleier ikke å bruke sjampo så ofte, bruker for det meste co-wash, men hey, why not, den er sulfatfri! Jeg likte at produktet var så rennende og jeg digga tuten. Den gjorde at det var enklere å komme til. Produktet strippa virkelig håret og hodebunnen for aaaaaaaalt! Selv om jeg bare brukte den i hodebunnen og gjorde en grundig pre-poo. Er nok et supert produkt når du trenger en god rens. Likte lukten og den avkjølende effekten på hodebunnen!

Les også: Før du vasker håret! – Pre-poo

Camille:

Sjampoen var veldig strippende, men jeg hadde akkurat tatt ut flettene mine så jeg trengte noe som renset skikkelig. Før jeg vasket, tok jeg en oljekur (pre-poo) med kokosolje, som gjorde at håret ikke ble like strippet etter først rens. Etter andre rens, kjente jeg at alt av oljer i håret var renset bort. Jeg liker at produktet har en “vannete” konsistens og den tuten på flaska er GULL VERDT! Du kommer virkelig til i hodebunnen, noe jeg absolutt trenger.

Pris: Kr 249,-

Leave-In + Rinse Out Hydrating Conditioner

leave-in

Lalla:

Siden dette er en balsam som kan brukes på to måter, både som leave-in og til å skylle ut ,så bestemte jeg meg for å gjøre begge deler. Jeg brukte denne som pre-poo og så brukte jeg den som leave-in. Jeg synes ikke produktet hadde så mye slipp og derfor synes jeg ikke at det passet som pre-poo. Jeg brukte utrolig mye produkt og slet meg igjennom flokene for å være ærlig… Som leave-in synes jeg den ganske god. Den gir ikke noe særlig hold, men gir masse fuktighet.

Camille:

I motsetning til Lalla, brukte jeg balsamen kun som balsam, ikke noe annet. Opplevde at fuktigheten kom gradvis tilbake til håret, men jeg skulle ønske at den hadde mer slipp. Spesielt etter en så strippende prosess håret går gjennom etter sjampoen. Denne ville jeg ikke brukt alene, da hadde jeg heller brukt en co-wash eller hoppet over rett til en hårkur/deep conditioner.

Pris: kr 249,-

Strengthen + Restore Moisture Mask

mask

Lalla:

Aaait, denne var litt luring for meg. Jeg digga produktet på håret! Det lukter magisk, har sykt mye slipp og er kremete og tykk i konsistensen. Love it! Håret ble utrolig mykt, men da jeg skylte det ut så var det akkurat som om alt bare ble borte. Hehe. Håret mitt var ganske tørt etterpå. Det kan selvfølgelig være dagsformen eller no, men jeg pleier å sitte igjen med et mykere resultat. Vil definitivt bruke denne som en pre-poo, da!

Camille:

Håret mitt eeeeelsket denne masken! WOW. Masse slipp, masse fukt, masse kjærlighet i dusjen. Brukte kjempemasse, som vanlig, fordi håret mitt kan være ganske tørst til tider. Jeg opplevde at håret mitt holdt på fuktigheten, selv etter produktet var skylt ut av håret.

Pris: Kr 249,-

For Curls + Coils Defining Cream

krem

Lalla:

I like this! Den ligner ikke helt på en krem, den er mye mer rennende enn det, men den er nice, assa. Den lukter sykt godt, gir masse fuktighet og veier ikke ned håret. Jeg skulle gjerne sett at den ga litt mer hold og shine, så til vanlig ville jeg nok fulgt opp med enda et produkt over for å få full pakke! Men all in all, et godt produkt!

Camille:

Denne fungerte ikke for meg alene. Ja, krøllene mine ble definerte, men det ga meg nesten ingen fuktighet. Krøllene mine er supertette anyways, så jeg kan bare drømme om at definisjonen holder seg når håret er tørt, uten å manipulere (twist out, etc.). MEN! Sammen med min vanlige leave-in (Cantu Coconut Cream) ble dette en magisk duo! Jeg kan ikke huske sist håret mitt var så mykt og fluffy.

Pris: Kr 249,-

Tror ikke det mulig å si det ofte nok, men det som funker for andre funker nødvendigvis ikke for deg. Her testet Lalla og Camille samme produkt, men opplevelsen og virkningen på håret er helt forskjellig. Begge likte sjampoen og begge syntes krøllekremen var litt tynn, men Camille digget hårkuren og fikk et sykt bra resultat, imens Lalla ble skuffa og synes håret ble tørt. Det finnes ingen fasit, alt handler om å finne de produktene som passer for deg!

Lyst til å sjekke ut andre produkter vi har testet? Da kan du sjekke HER!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com