Mine favorittprodukter

Foto- Tale Hendnes-2-42Dette med å finne de riktige produktene for mitt naturlige hår har vært en lang reise. Jeg har vært innom så mange forskjellige at jeg helt ærlig har mistet tellingen. Det jeg har lært er at less is more og jeg har endelig funnet produkter som funger for meg og mitt hår! Sharing is caring, ikke sant? Her er 5 produkter jeg sverger til om dagen:

 

Dry & itchy serien til As I Am

as i am dry

As I am har blitt en favoritt hos meg. Lalla, CEO av Krølltopp, introduserte meg for merket i fjor og jeg ble så forelsket! Jeg prøvde først den røde serien, men har nå gått over til denne som er for tørr og flassete hodebunn. Jeg hadde en periode i fjor hvor håret mitt var helt krise og jeg flasset skikkelig. Etter èn vask, var plassen HELT borte! Jeg tuller ikke. Jeg bruker co-washen, sjampoen og oljen. Superfornøyd! Kjøpt hos Bobby’s Cosmetics.

 

Kokosolje

tropical_sun_coconut_oil

Jeg ga opp kokosolje en stund, men nå er den tilbake! Jeg bruker den både på kroppen og i håret. Når jeg har tatt i leave-in, bruker jeg oljen for å holde fuktigheten inne. Jeg kjøper min kokosolje hos innvandrerbutikkene i Oslo.

 

Cantu leave-in conditioning cream

cantu

Denne liker jeg mye bedre enn leave-in conditioning repair cream! Sistnevnte synes jeg blir altfor vannete i konsistens og bare ligger oppå håret mitt. Denne er veldig fuktighetsgivende og etterlater håret mykt og deilig.

Som dere ser, er dette det eneste jeg bruker i håret mitt. LESS IS MORE! Husk det. 🙂

Camille (30 år) er fast spaltist på Krølltopp.no. Annenhver onsdag publiserer hun innlegg som har med naturlig hår å gjøre.