Jeg laget egen linfrøgelé og ble AMAZED!

Halla!

Jeg måtte bare prøve, jeg også😅! Har sett folk lage sin egen linfrøgelé på YouTube og tenkt «Really? Ekke det litt rart? Kan’ke funke så bra?» Well, it did😮!

Slik lager jeg homemade linfrøgelé

Innlegget fortsetter under videoen!

 

Oppskrift

Ingredienser

  • 1 dl linfrø
  • 1 l vann
  • Tålmodighet

Fremgangsmåte

  1. Hell linfrø og vann i en kasserolle
  2. Kok opp og la koke på middels varme
  3. Når geléen har fått en snørr/busemann-konsistens er den klar
  4. Ta kasserollen av plata og la geléen bli kald
  5. Sil ut frøene gjennom nylonstrømpe eller vaskenett
  6. Ha geléen i en krukke eller boks med lokk

Oppskriften gir ca. 5 dl ferdig gelé. Geléen skal oppbevares i kjøleskap og holder seg i én-to uker. Geléen påføres håret som et helt vanlig hårprodukt.

Les også: Lek med maten, håret ditt elsker det!

Min erfaring

I LOVE IT😍!! Jeg hadde aldri trodd at denne geléen alene kom til gi meg fuktighet, hold, volum og definisjon på dette nivået😩! Jeg ville gi produktet en skikkelig sjanse og brukte derfor ingen andre produkter, hverken før eller etter.

Jeg påførte geléen i nyvasket hår som jeg delte opp i seksjoner. Håret var FLATT og STIVT helt til det var 80-100% tørt. Da var det bare å klappe ut stivheten og se krøllene komme til liv🤩. Jeg er så imponert over denne DIY-geléen at jeg dåner! Tenk at dette resultat kommer fra et produkt som helt naturlig og som jeg har laget selv…💪🏽

Er fortsatt i sjokk!

Les også: DIY – Proteinkur!

Har du lyst til å teste det ut og er usikker på hvordan du kommer igang så ikke nøl med å ta kontakt! I got you.

Korona-klem Lalla❤️