Camille tester den nye serien til African Pride!

Jeg har akkurat blitt ferdig med vaskedagen min og preppet til en twist out i morgen. Og jeg er såååå gira! Hvorfor? Fordi jeg har vært heldig og prøvd noen nye produkter jeg ALDRI har hørt om før og er SÅÅÅÅ fornøyd! La meg ta det fra begynnelsen:

IMG_9446Jeg startet akkurat å abonnere på noe som man kaller en «curl box.» Det er rett og slett en pakke med hårprodukter, og man abonnerer slik at man får en pakke med ulike hårprodukter hver måned (eller annenhver, hver tredje.. det kan man bestemme selv). Man vet ikke hva slags produkter man får, før man faktisk får pakken i posten. Noen ganger kan det være «prøver» på ulike produkter, andre ganger er det faktisk full size produkter.

Jeg ble gjort oppmerksom på Treasure Tress av ei annen krølltopp som har abonnert en stund. I Norge er det så lite utvalg av produkter (selvom det har blitt MYE bedre med årene), så jeg tenkte det var en spennende måte å teste ut produkter og kanskje finne nye favoritter.

I min første krøllboks fikk jeg hele den nye linjen til Africa Pride, et merke som har eksistert i mange, mange år. Denne serien heter Moisture Miracle og lever definitivt opp til navnet sitt! Dette er produktene jeg mottok:

africanpride01
Honey & Coconut Oil, Nourish & Shine Shampoo * Honey, Chocolate & Coconut Oil, Nourish & Restore Conditioner * Coconut Milk & Honey, Hydrate & Shine Leave-In Conditioner * Coconut oil & Baobab Oil, Hydrate & Strengthen Leave-In Cream * Shea Butter & Flaxseed Oil, Moisture & Define Curling Cream

Det første som slo meg var alle ingrediensene! Honning, kokosolje, sheasmør, SJOKOLADE?! Dette må jo håret mitt elske! Og det gjorde det så absolutt.

Fremgangsmåte

Under vask, brukte jeg både sjampo og balsam. Sjampoen var ikke strippende, men strippende nok til at håret føltes rent. Balsamen har OK slipp, og jeg lot den være i håret i 10-15 minutter slik det ble anbefalt. Da jeg vasket balsamen ut av håret, føltes det ut som fuktigheten forsvant med vannet. Har du hår som et svært tørst, så bør du følge opp med noe  tyngre. Da gikk jeg forTXTR by Cantu sin hårmaske og det fungerte som et skudd!

Mens håret var vått, sprayet jeg i rikelig med leave-in conditioner og tok en gammel t-skjorte på hodet for å få vekk det verste av vannet. Etter typ 20 min, delte jeg håret i 4 seksjoner og tilførte produktene slik LCO-metoden tilsier.

L (liquid) – vann og leave-in sprayen – C (cream) – leave-in creme & curling creme – O (oil) – kokosolje

Håret mitt ble ikke bare utrolig mykt, men også «bouncy» noe jeg ikke opplever så ofte rett etter vask! krøllene var også veldig elastiske, noe som er et sunnhetstegn for oss krølltopper. Her er resultatet:

Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med produktene og jeg anbefaler Treasure Tress på det varmeste!

Gå til www.treasuretress.co.uk for mer informasjon!