5 ting jeg aldri kommer til å gjøre mot håret mitt igjen!

Foto: Tale Hendnes
Foto- Tale Hendnes-2-67
Foto: Tale Hendnes

Om du leser dette, har du sikkert vært gjennom din egen hårreise. Hårreisen innebærer, hvert fall for meg, at man har kriget natt og dag med håret sitt til tider. I tillegg utvikler man kanskje uvaner som man ser tilbake på og lurer på hva i alle dager man tenkte. Eller er det bare meg?? Anyways.. jeg har tenkt mye på det og her er 5 ting jeg aaaaldri kommer til å gjøre mot håret mitt igjen!

Gre håret tørt

Jeg kan virkelig ikke TRO at jeg gjorde dette før! Det er ganske nylig jeg sluttet med dette og det har håret mitt takket meg for siden. Ulempene med å gjøre dette er at håret brekker og det er fysisk vondt. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg gjorde dette så lenge. Herregud.

Tørke håret med håndkle

Når du tørker håret med håndkle, er det fare for at noe av håret blir revet ut, og da mister du hår helt unødvendig. Bruk en t-skjorte, det er myyyye mer skånsomt for håret!

Vaske håret hovedsaeklig med shampoo

Haha, dette er noe alle naturalistas sverger til: BALSAAAAAAMMMMMMMMM. Omg jeg elsker balsam!! Bruker kun shampoo om håret mitt er skikkelig, skikkelig dirty. Ellers er co-wash det beste!

Ta relaxer

relaxer

Ingen kommentar. Dere veit det sjæl.

Bruke 40 produkter av gangen

Største feilen jeg gjorde i starten av min hårreise var å bruke for mange prdukter. KEEP IT SIMPLE! Håret vært trenger ikke så mye! Mest kjærlighet og tid. Hilsen ei som nylig av abbonert på en curl box.