Slik vasker jeg håret

Foto- Tale Hendnes-2-41
Camille, fast skribent på Krølltopp. Foto: Tale Hendnes

Vaskedag er det mange som synes er en slitsom prosess.  Etter å ha vært 10 år naturlig, har jeg kun for et par år siden funnet en måte å vasket håret mitt på som er både tidsbesparende og skånsomt mot høre. Jeg opplever minimalt med «shedding» og alt går som smurt!

Steg 1

Jeg sprayer håret med vann og deler det opp i fire seksjoner. Er jeg up for it, tar jeg en pre-poo først med kokosolje. Lar det sitte i en halvtime og grer forsiktig ut med fingrene, eller en egnet kam.

Steg 2

Beholder disse fire seksjonene i dusjen og vasker seksjon for seksjon. Bruker gjerne en god co-wash, paret med en hårkur til slutt som sitter i håret mens jeg dusjer kroppen. Jeg er glad i både produktene fra African Pride og TXTR serien til Cantu.

Cantu_TXTR_krolltopp (1)

Steg 3

Håret er fortsatt i seksjoner når jeg skyller ut hårkuren. Etter dette, sprayer jeg håret med en leave-in conditioner fra African Pride og wrapper håret i en gammel t-skjorte for å få vekk det verste vannet.

Steg 4

Tar deretter i egnede produkter. Jeg er veldig glad i disse fra African Pride. Da bruker jeg først leave-in cream, så curling cream. Avslutter med kokosolje for å holde på fuktigheten.

Steg 5

Style som ønsket!