Lalla tester Creme of Nature

Lalla tester Creme of Nature

Halla!

Denne produktanbefalingen har jeg sittet på en stund, faktisk. Digg å få den ut – og det blir digg med ei lita giveaway for dere også! Sjekk ut Krølltopp.no på Insta for å få med deg konkurransen.

Produktene i innlegget er sponset av Bobbys, som for øvrig har nettbukk! 

Alle produktene kan du kjøpe HER!

Creme of Nature

Innlegget fortsetter under videoen!

Creme of Nature – Pure Honey

Pure Honey-serien til Creme of Nature er tilsatt rå honning, kokosolje og sheabutter. Jeg elsker honning og bruker det en del i håret. Noen ganger sammen med varme oljer og andre ganger i en balsam eller deep treatment for ekstra fuktighet. Derfor gledet jeg meg helt sykt til å teste denne😍.

Du kan lese om hvorfor jeg ELSKER honning og hvordan jeg bruker den her: Lek med maten, håret ditt elsker det!

Moisturizing Dry Defense Conditioner

balsam

Jeg digger balsamer med mye slipp for da er det mye enklere å gre ut floker og få et godt grunnlag for deep treatment. Jeg liker også å bruke balsam som pre-poo, og er også der avhengig av mye slipp. Jeg opplevde denne som superdigg som vanlig balsam, men ikke så god som pre-poo. Den lukter MAGISK av honning, er veldig creamy, men samtidig light-weight. Dessverre følte jeg at jeg måtte bruke mye produkt for å få ønsket resultat og er derfor litt dyr for min smak. Jeg følte på en måte at det var honning i, om det er lov å si? Haha, den hadde den litt sticky konsistensen som rå honning har😍. Ganske kult, faktisk. Håret ble supermykt etterpå (som alltid med honning) og jeg synes dette virker som et godt produkt. Eneste minuset fra meg er slippen. Denne vil sikkert være gull for dere som ikke har like langt hår eller hår som floker seg mindre enn mitt.

Pris: kr 149,-

Moisture Replenish & Strength Hair Mask

maske

Masken er the bomb🥳! Konsistensen er super slippery, honning-sticky og kremete. LOVE IT! Jeg kunne definitivt brukt denne som pre-poo. Jeg hadde masken i ca. 20 min før jeg skylte den og ble ganske imponert over resultatet. Håret ble super moist og shiny og jeg følte virkelig at dette produktet gjorde jobben. Denne kommer jeg til å kjøpe og bruke masse.

Pris: kr 179,-

Husk å lese: #blacklivesmatter

Knot Away Leave-in Detangler

Så var det leave-in produktene. Som sagt i videoen så tester jeg kun pleieprodukter i denne serien og ingen stylingprodukter. Serien har to leave-in balsamer som begge skal gi fuktighet og næring til tørt hår. Jeg brukte produktene oppå hverandre, ikke spør hvorfor (jeg har ingen god forklaring…)🙃. Jeg startet med Knot Away Leave-in Detangler og tok Breakage Leave in Conditioner over etterpå. Jeg digga denne! Den ga håret mitt utrolig mye fuktighet og noe hold. Den lukter, som alle de andre produktene, helt magisk og har den samme sticky konsistensen. Veldig godt produkt. Denne kommer til å være awsome med en krøllekrem over. Produktet ga meg lite definisjon alene, men funket fett til produkt til fletter, twists eller en enkel wash & go🤗.

Pris: kr 149,-

Breakage Leave in Conditioner

leave-in c

Først og fremst. Flaska. Designet er kult på denne serien og gir meg følelsen av luksus. Denne leave-in’en hadde spray-tut noe som jeg gledet meg til, men fant fort ut at det var tull, for den sklir jo ut av hendene når du bruker dem til å gre produktet igjennom håret😅. Men det er en veldig fin måte å kontrollere hvor mye produkt du bruker selv når du sprayer i hånda. Dette produktet er suuuper drøyt. Noen få sprays var mer en nok. Så produktet er veldig snilt mot lommeboka. Sammenlignet med Knot Away Leave-in Detangler er denne veldig lett. Så lett at jeg tror dette er et produkt som passer bedre til waves eller dere med litt større krøller🥰.

Pris: kr 149,-

Alt i alt så er dette en god produktserie. Hvis du er glad i honning og klissete greier slik som meg, så anbfaler jeg deg å teste ut et produkt eller to💃🏾!

– Lalla

 

 

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com