Til høsten lanseres Krølleløftet!

Til høsten lanseres Krølleløftet!

Hei folkens, long time no see😅!

Som dere vet så har jeg lett etter nye skribenter for å utvide teamet og skape mer mangfoldig innhold til de beste leserne i verden (ja, snakker om dere). Samtidig har jeg en reeeeeekke andre greier på gang som jeg gleder meg til å dele med dere😍.

For, jeg ga dere et løfte i januar, remember? ❤️

https://www.instagram.com/p/B6vXL2ZA8pI/?utm_source=ig_web_copy_link

Dette skjer!!
Nå har det seg slik at i oktober så lanserer jeg et av mine prosjekter, nemlig KRØLLELØFTET! Dette ble annonsert på Nyhetsmorgen på NRK P2.

Krølleløftet_svart_72dpi

Krølleløftet er et sertifiseringsprogram for frisørsalonger, frisørlærere og afrosalonger. Krølleløftet er både et kunnskapsløft og en forpliktelse for hårpleiebransjen. Hele kursløpet er laget i samarbeid med frisører og yrkesfaglærere som har valgt å spesialisere seg innen eller har lang fartstid innen krøller og afro. Jeg gleder meg til å dele mer med dere når releasedato nærmer seg❤️.

Inntil da, kan du høre klippet fra Nyhetsmorgen her.

Lalla

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com