Til høsten lanseres Krølleløftet!

Til høsten lanseres Krølleløftet!

Hei folkens, long time no see😅!

Som dere vet så har jeg lett etter nye skribenter for å utvide teamet og skape mer mangfoldig innhold til de beste leserne i verden (ja, snakker om dere). Samtidig har jeg en reeeeeekke andre greier på gang som jeg gleder meg til å dele med dere😍.

For, jeg ga dere et løfte i januar, remember? ❤️

https://www.instagram.com/p/B6vXL2ZA8pI/?utm_source=ig_web_copy_link

Dette skjer!!
Nå har det seg slik at i oktober så lanserer jeg et av mine prosjekter, nemlig KRØLLELØFTET! Dette ble annonsert på Nyhetsmorgen på NRK P2.

Krølleløftet_svart_72dpi

Krølleløftet er et sertifiseringsprogram for frisørsalonger, frisørlærere og afrosalonger. Krølleløftet er både et kunnskapsløft og en forpliktelse for hårpleiebransjen. Hele kursløpet er laget i samarbeid med frisører og yrkesfaglærere som har valgt å spesialisere seg innen eller har lang fartstid innen krøller og afro. Jeg gleder meg til å dele mer med dere når releasedato nærmer seg❤️.

Inntil da, kan du høre klippet fra Nyhetsmorgen her.

Lalla

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com