Til høsten lanseres Krølleløftet!

Hei folkens, long time no see😅!

Som dere vet så har jeg lett etter nye skribenter for å utvide teamet og skape mer mangfoldig innhold til de beste leserne i verden (ja, snakker om dere). Samtidig har jeg en reeeeeekke andre greier på gang som jeg gleder meg til å dele med dere😍.

For, jeg ga dere et løfte i januar, remember? ❤️

Dette skjer!!
Nå har det seg slik at i oktober så lanserer jeg et av mine prosjekter, nemlig KRØLLELØFTET! Dette ble annonsert på Nyhetsmorgen på NRK P2.

Krølleløftet_svart_72dpi

Krølleløftet er et sertifiseringsprogram for frisørsalonger, frisørlærere og afrosalonger. Krølleløftet er både et kunnskapsløft og en forpliktelse for hårpleiebransjen. Hele kursløpet er laget i samarbeid med frisører og yrkesfaglærere som har valgt å spesialisere seg innen eller har lang fartstid innen krøller og afro. Jeg gleder meg til å dele mer med dere når releasedato nærmer seg❤️.

Inntil da, kan du høre klippet fra Nyhetsmorgen her.

Lalla