10 Krølltopper i sølv til inspirasjon

10 Krølltopper i sølv til inspirasjon

Hello!

En bølge av kvinner som har inspirert hverandre til å ditche hårfargen brer seg over hele verden. De ønsker å utfordre oppfatningen om at man ikke kan være vakker, sexy, inspirerende og profesjonell etter hvert som man blir eldre. #greyhairmovement

Samtidig så vi i fjor, at grå hårfarge var en av de heteste trendene, og midt i karantenetider er det enda flere som velger å eksperimentere med overgangen til naturlig hår. Det finnes utallige grunner til det, og på veien får man oppdage hvem man egentlig er bak masken. Å slutte å følge med på etterveksten er en deilig frigjøring i en verden der alt og alle ser ut til å bli stadig kunstigere!

Det er en stor hjelp å se alle som har gått denne veien før. Du kan la deg inspirere av disse sølvfarga krølltoppene som vi har valgt ut for deg, så du ikke kan si «Ja, men hadde jeg bare hatt rett hår hadde det vært mye finere» … for rettetang kan faktisk få glitterstråene dine til å bli gule. 😉

Her er våre 10 krølltopper i sølv

1. Lilla? Why not?
Rhiannon valgte å bruke en midlertidig lilla farge på tuppene for moros skyld, og vi er obsessed og frista til å prøve det selv!

2. Silver waves for the win!
Sara har en veldig spesiell livshistorie som hun deler med følgerne sine på Instagram.  En hendelse førte til at håret hennes grånet i 20-årene. I dag er hun et ikon for alle #silversisters og en sterk stemme for naturlig hårpleie.

3. Good vibes!
Nina er alltid good vibes! Hun elsker å vise frem de sølvgrå krøllene sine og lager hyggelige motivasjonssnutter om reisen med ups and downs.

4. Locs + overgang til grått = sant!
Både edgy og vakkert! Keisha er en annen av våre favorittkontoer som deler masse inspirerende innhold til de som ønsker å omfavne den naturlige gråfargen! Hun ble også intervjuet i INFRINGE Magasin som gjorde en sak om silver foxes. Her forteller hun om overgangen fra relaxet til locks og overgangen fra svart til grått!

5. #Grombre
De første månedene er de tøffeste. Heldigvis er det lettere for oss med krøller, da ettervekstlinjen er mykere enn for de med glatt hår. Etterhvert kommer man til det etterlengte stadiet som vi kaller #grombre (grey ombre). Da forstår alle at det er gjort med hensikt, vi har ikke «glemt» å booke time hos frisøren!

View this post on Instagram

UMA EXPLOSÃO DE BRILHO E SAÚDE. Oi #gris lindas🌷 essa semana tratei meu cabelo com mel natural 🍯, foi um pré poo. ( o meu cabelo ficou hidratado e com muito brilho ). Para finalizar a máscara da @sedaoficial Mel e babosa. Depois que parei de pintar o #cabelo também decidi aumentar o tratamento capilar com produtos naturais, ( conjuntamente com produtos industrializados) era algo que eu sempre usei, porém, não com aquela constância que hoje dedico. Sei que muitas pessoas não gostam de receitas caseiras, acham que é uma perda de tempo e que não funcionam. Eu porém, fui criada vendo minhas avós e minha mãe usarem produtos naturais, tais como: babosa, mel, óleo de rícinio, leite, entre outros produtos naturais, para tratar problemas de pele e cabelo, era o que tinha na época. Hoje, esses mesmo produtos foram industrializados e ganharam a fama merecida, mas acredito que os produtos naturais ainda trazem benefícios, e por um custo reduzido. As vezes ouço de alguém que algum tratamento natural não deu certo, mas quantas de nós já investiram em produtos industrializados e até de marcas famosas, e também deu ruim??? Sempre podemos experimentar um produto, natural ou industrializado, e sentir os benefícios ou não. A questão é utilizar corretamente, com orientação, dosagem e duração do tratamento adaptadas para você! #grayhair #silver #silverhair #silverandfree #curly #cachos #cabelosbrancos #cabelogrisalhos #grisalhas #cabelonatural #transiçãocapilar #mulheresdecabelosbrancos

A post shared by Donna curlly (@donnacurlly) on

6. Gjorde alt for å dekke det grå
Nona er også en av våre favoritter og på Instagram deler hun reisen sin. Hun skriver at hun gjorde alt for å dekke til gråfargen. Jo mer hun prøvde, jo sterkere ble den. Naturen vet best!

7. Silver curls by God
Det var ikke lett å finne en mann som rocker salt’n’pepper-krøller, men de finnes og det ser flott ut! Autentisitet vinner hver gang.

8. For våre wavy chicas!
For dere wavies der ute! Vi er forelsket i kontrasten mellom sølv og sterke farger. Mindy er gal etter farger og viser hvor godt det komplimenterer hennes sølvgråe hår.

9. Liz er ærlig!
Liz har vi fulgt med på en stund, og hun er den av de som har blogget om naturlig hår lenge. Vi digger at hun lar oss følge hele prosessen, med masse før/etter bilder, og kommer i tillegg med tips om hvordan hun tar vare på krøllene og følger curly girl metoden.

https://www.instagram.com/p/CAVHyIYJrnm/?utm_source=ig_web_copy_link

10. Sexiest Man Alive
For et par år siden ble Idris Elba kåret til verdens mest sexy mann av Magasinet PEOPLE, med gått skjegg og hele pakka. Yes, boys. We digger denne viben.

https://www.instagram.com/p/B8M6rJBBGHa/?utm_source=ig_web_copy_link

Det er faktisk et par av oss i Krølltopp som begynner å få noen gråe hår og vi sier LET THEM COME. Er ikke mye som er like kult som dette🔥

Husk å følge oss på Instagram, der skjer det mye om dagen 😊

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com