Her er våre nye skribenter!

Halla!

Lenge har Krølltopp flagget at det kommer nye skribenter og endelig er de på plass! Velkommen Rahiima, Ida, Amaia, Lwam og Esme😍

Møt de nye krølltopp-skribentene!

 

Rahiima

Ragima

Jeg heter Rahiima, er 24 år gammel og bor og studerer i Bergen. Som alle andre krølltopper har hårreisen min vært preget av oppturer og nedturer (hei svidd og ødelagt hår 🙃) og nå vil jeg dele kunnskapen jeg har fått med andre. Hår, enten du velger å slå det ut eller dekke det til, er viktig for identitet og skjønnhet. For oss med krøller har informasjonen alltid vært lite tilgjengelig. Det vil jeg gjøre noe med. A change is gonna come, og du er velkommen med på reisen!

Ida

image0

Hei! Jeg heter ida, er 23 år gammel, kommer fra Oslo og er student. Hår har alltid betydd mye for meg, fra da jeg var yngre og det handlet om å passe inn, til nå etter jeg transitioned fra relaxet hår til mine naturlige krøller og det ble en måte for meg å uttrykke meg selv. Selfcare=haircare og jeg elsker å finne nye metoder for å pleie krøllene. Å lære mer om hvordan man fletter, twister og historien og kulturen bak det er utrolig spennede og jeg gleder meg til å dele det her. Men det største for meg er hvor utrolig viktig det er å godta håret sitt, selv om det ikke er «good hair». Som vi alle veit, all hair is good hair!

Amaia

20200715_181947

Hei! Jeg heter Amaia og er opprinnelig spansk. Jeg har bodd i utlandet halve livet, i Frankrike, India og Norge. Jeg har i mange år jobbet med kulturformidling, undervisning og entreprenørskap, og har skrevet siden jeg var barn. Jeg valgte å ditche hårfargen og rettetangen for en stund tilbake, og tok eierskap til de sølvfargede 3A krøllene mine. Jeg skriver om autentisitet, identitet og naturlig hårpleie. Som en god curly girl er jeg en DIY jente som har eksperimentert mye med håret. Jeg lar meg inspirere av tradisjonell kunnskap fra ulike kulturer og hvordan ting ble gjort i gamle dager… eller så alle krølltoppene ut som om de hadde stukket fingrene i stikkontakten, da det ikke fantes så mange produkter?

Lwam

Lwam
Foto: Julio Mauricio Salas

Halla! Jeg heter Lwam og er artist (@louammusic). Jeg har lenge vært en «natural hair» entusiast som har tilbragt store deler av mitt voksne liv på å lære om mitt naturlige hår ved å binge en god del YouTube-videoer, lest blogger og eksperimentert masse med mitt eget hår (og på de av vennene mine som lar meg👀). Gjennom Krølltopp.no vil jeg gjerne bidra med å dele det jeg har lært så langt i min reise som en (noen ganger lat) naturalista! The journey continues…

Esme

Esme

Jeg er en 23 år gammel jente, født og oppvokst i Oslo og med opprinnelse fra Marokko kom også krøllene med hårtype 3A. Håret mitt har vært en så stor del av identiteten min og det har ikke alltid vært like enkelt å ta vare på da jeg ikke har hatt noen å se opp til. Det har vært en lang reise hvor jeg har gått fra å tenke på håret på hodet mitt som et fuglereir som jeg bare må fikse og få bort i fra ansiktet til å elske og eie det. Krøller er ikke alltid enkelt å håndtere men når man blir venn med håret sitt og skjønner hva det trenger for å samarbeide vil det gi en stor trygghet og du vil forstå hvor deilig, sexy og powerfull du er! Det høres kanskje merkelig ut at man legger så mye av selvtilliten sin i håret sitt men sånn er det vel hos de fleste?

 

Det blir produkttesting, hårreiser, nye frisører, temauker og mye mye mer! Damene kommer også til å hoste  krølltopp instagrammen fra tid til annen, så følg og følg med 🧡