Jeg begynte å forstå hvorfor jeg hadde et så komplisert forhold til håret mitt

Jeg begynte å forstå hvorfor jeg hadde et så komplisert forhold til håret mitt

Hei folkens!

Som en del av krølltopp teamet, er det nå Rahiima sin tur til å dele sin hårreise! Rahiima er også glad i sosiale medier så følg gjerne med der også😍

Finnes det en krølltopp som alltid har hatt det fint med krøllene sine? I så fall vil jeg si bra jobba til deg, foreldrene dine og miljøet rundt deg!

Jeg vokste opp med å alltid ha flettet hår, til det punktet at jeg ikke visste at jeg hadde krøller før jeg var i tenårene og måtte ta vare på mitt eget hår. Jeg husker at jeg alltid hadde følelsen av å være uflid hvis håret mitt var naturlig. Babyhårene som aldri ville ligge gjorde meg gal. Jeg ikke tilgang på verken gode forbilder eller kunnskap, og gjorde som alle andre, gjemte det bort og rettet det ut.

Det var ikke før jeg var i 20-årene at tok et bevisst valg og prøvde å bli kjent med håret mitt. Jeg begynte å forstå hvorfor jeg hadde et så komplisert forhold til håret mitt. Alle årene uten at jeg så meg selv være representert og alle komplimentene jeg kun fikk når håret var rett hadde kulminert i et usunt forhold til håret mitt. Jeg ønsket å embrace alt som gjorde meg til meg, og da måtte jeg ta et oppgjør med dette. For 3 år siden sluttet jeg å rette håret, og siden har jeg ikke sett meg tilbake.

Jeg oppdaget natural-hair bevegelsen på youtube og jeg lærte så mye om mitt eget hår. Før dette visste jeg knapt hvilken tekstur jeg hadde, enda mindre hva porøsitet var. Jeg hadde med andre ord mye å lære. I dag vet jeg hva håret mitt trenger bare ved å se på det.

Til slutt vil jeg si at sosiale medier var en viktig del av min oppvåkning. Selv om representasjonen har blitt bedre i media har jeg også tatt et bevisst valg å følge folk som ser ut som meg i sosiale medier. Jeg anbefaler det på det sterkeste!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com