Dette vil vi se under treet i år!

Dette vil vi se under treet i år!


Hola!

Så er tiden kommet! Jula er på vei (Hva skjedde med 2020?) og vi er allerede i desember😅 Som en del av høytiden vi er på vei inn i, har vi satt sammen en liste med julegavetips til kjære og nære krølltopper. Vi ønsker å gå lokalt i år og det håper vi du gjør også🧡 #støttdinlokalebedrift

PS! Ikke glem at vi har adventskalender med masse godis insta nå😍 Følg oss her for å bli med på leken!

Bonnets og masker fra @backgirllifehacks

Vi har vært faaaaans siden dag en og det er en glede å kunne anbefale de kule bonnetsa til @backgirllifehacks. Alle er laget for hånd og er av sateng som er superlekkert og skånsomst for krøller. Hun kjører mye african print som vi dåner av og er ikke redd for å leke med farger! Kjenner du en krølltopp som trenger en nattlue eller en oppgradere den gamle? Da er dette veien å gå! Alle bestillinger skjer på IG, så sleng inn en melding og sjekk hva dama har å by på!

PS! Hun lager matchende munnbind og kjører mye giveaways så ikke glem å følge🥳

Sjekk ut vår snakkis med @backgirllifehacks her!

Produkter fra bobbys og Fuzzy curl

Bobbys

Det er ingenting som gleder en krølltopp mer enn noen nye produkter! Produkter koster og det å få favorittproduktene eller noen nye å prøve, er alltid gøy!

Bobbys har alltid vært der for oss og det er har et mega utvalg av produkter🤩. De har også staff som heletiden leser seg opp på hva som funker og ikke, og kommer derfor gjerne med tips på produkter for en spesiell hårtype eller behov!

Bobbys har nettbutikk så her trenger du ikke kontaminere deg for å gjøre juleshoppingen heller! Sjekk ut nettbutikken her! og ikke glem å følge @bobbyshairco på insta!

Les også vårt intervju med Bobbys HER!

Fuzzy Curl

Vi kom over Fuzzycurl på insta og ble ganske imponerte! Søstrene Iris og Debora bestemte seg nylig for å starte en norsk nettbutikk hårprodukter 🤩 Da vi spurte hvorfor de startet nettbutikken svarte de følgende:

“Det har alltid vært en drøm å kunne drive med noe som vi synes er gøy og samtidig hjelpe andre med samme problemstilling som oss. Vi ville dele med andre de produktene vi visste fungerte og var så bra. En dag vi var tomme for vår favoritt produkt, og hadde planer om å bestille, bestemte vi oss like godt for å ta inn en pall og introdusere de til Norge- Derfor nettbutikken!” – Iris Roxane Haugen

Girls, yes! We love this! Debora sverger til Novex Soft Leave-in sammen med Flora and Curl sin Gel! Iris derimot, digger Mystic Black serien og bruker Moviestar hvis hun trenger protein.

Sjekk ut @Fuzzycurl på insta, og nettbutikken finner du her fuzzycurl.com

Head wraps fra Miss Balanta


Hvem kan motstå Miss Balantas headwraps??? Ikke vi! Miss Balanta ble skapt i Barcelona som en masteroppgave i 2011, da Angelica C. Balanta skulle lage en blog om street style.  I 2013 flyttet hun til Bogotá, Colombia, og leserne begynte å spørre om turbanene som hun brukte i alle innleggene sine. Da kom en YouTube-tutorial, og Miss Balantas blogg ble Miss Balanta Turbans.

«Jeg så alltid min mor med turbaner på seg da jeg var liten, og på min blogg følte jeg behovet for å framheve viktige elementer av den Afro-colombianske kulturen. Dette var kanskje den viktigste grunnen for å starte dette prosjektet Miss Balanta. Jeg drømmer om å  kle flere og flere mennesker med turban, kunne bidra til å styrke kvinner gjennom bruk av turbanen og gjøre kjent den afrikanske diasporaen i Colombia.»

Kjærligheten førte Angelica til Norge, da hun flyttet for 10 måneder siden med mannen og deres to barn. Fra Oslo fortsetter hun å lede bedriften sin, som heldigvis har overlevd pandemien. «Det er stadig flere som tror på turbanens “makt”.

– Hvilket av dine produkter vile du anbefalt å legge under juletreet?

LeBalanta Free, fordi det er en halvarmet turban som tilpasser seg alle typer hode, den er enkel å ta på seg, den er perfekt for å få deg til å skinne i forskjellige typer arrangementer, fra familie til jobb.

Børster fra Curls by brown


Claire er frisør og har som hun kaller det selv “superkrøllete hår” (føler deg)! Etter mange år som frisør har hun vært i blant annet USA for å lære mer om de forskjellige krølletypene! Dette resulterte i disse supersøte og skånsomme børstene. Greia med børsten er at den er utrolig fleksibel og “lugger” derfor ikke🤩

Vår kjære skribent Louam bruker denne og har følgende å si om børsten:  

“Du halverer detangling tiden, samtidig som at den er snill med håret. For mitt tykke, type 4 hår så holder det med en god balsam eller leave-in når man bruker børsten, og på en eksepsjonelt god hårdag så funker det med bare vann også! Detangling er ikke noe jeg gruer meg til lenger🌺”

Hvis du virkelig vil gi en knallgave til en du har hjertet nær så er denne helt magisk 🙏🏽

Bestilles her: https://curlsbybrown.no/nettbutikk/

Krølleklipp

Her vi kresne, right? Vi har mye størrre forventninger til våre frisører i dag enn det vi hadde for 5 år siden. Et gavekort på en krølleklipp hos en som kan gamet er en kjempegave til en krølltopp som trenger litt selfcare og love😍

OsloStylistene
Er det noe disse kan så er det å pleie all slags hår! Bestille time hos disse i gave kommer til å være en skikkelig hit. Med chill atmosfære på løkka i Oslo og super cool staff kan du bare lene deg tilbake og bli pampra hos noen som faktisk kan håret ditt! Hver gang vi anbefaler noen til OsloStylistene går de ut døra med hjerter i øya😍
Time kan du bestille her: https://oslostylistene.com/
@oslostylistene
Les også Intervjuet med Philip hos OsloStylistene HER!

Volo Hair
Volo ligger i hjertet av Oslo og er så heldige at de har Claire Brown hos seg! Claire er spesialisert innen krøller og brifer ofte med dette på insta! And Girl, we love it! Alle kundene går ut døra fresh and fly 🚀Sjekk ut mer om Claire og bestill time til en som trenger klipp HER!
@curlsbybrown

Adam og Eva
Natalie Beckford – Grensen
OMG! En av dronningene i dette gamet er ingen andre enn Natalie Beckford. Guys… Ikke bare er dama superdyktig på det hun driver med, men hun er også mad cool! God stemning også, mulig du får en liten dans, haha! Vi har gjort litt greier med Natalie og de er fordi hun er helt rå!
Du kan bestille time til en du er glad i HER!
@beckfordhair

Gjort noen greier med Natalie også, sjekk ut her!

Agenda Hair avd Haugesund
Kjære kjære Haugesund, dere vet det kanskje ikke, men dere har en av de beste! Miriam slutter aldri å imponere og poster post på post med lekre krøllesveiser. Holder du til her eller er i området? Da anbefaler vi deg å ta turen innom. Og seff, en klipp hos Miriam er tidenes hit under treet👊🏽
@miriamjhair

Top twenty i Bergen sentrum
I øverste etasje på Galleriet i Bergen city finner du Top Twenty og frisør Danga som klipper og farger krøllete hår. Denne dama fikser ikke bare de fineste frisyrene, men gjør det også på rekordtid! Ekstra pluss for krølltopper som kjemper mot tidsklemma 💃🏾 Ikke la deg lure av insta feeden, de har skills.
@toptwentyy håper vi får se mer krøller i feeden deres snart?

Sånn! Da var vi klare med den “lille” lista vår! Wow, som krøllefokuset vokser i Norge😍 Håper du fikk litt inspirasjon til hva du kan kjøpe i år!

Er det noen lokale helter vi har glemt her? Let us know! Vi utvider gjerne lista 🖤

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com