Vi tester edge tamers!

Sponset innlegg: Produktene er sponset av Bobbys og kan kjøpes i butikk eller nettbutikk

Det finnes et hav av produkter som lover laid egdes og snatched hår, og vi har satt dem på prøve. Denne gangen var det Ida og Rahiima som skulle ofre seg for å spare deg, ditt hår og din lommebok.

Rahiima har tynt og krøllete hår, og har ikke så mye erfaring med edge tamers så her gikk hun inn med et åpent sinn.

Ida har tjukt og coily krøller. Hun har en del erfaring med edge tamers fra før, dog med blandede resultater, men er klar til å se hva markedet har å by på denne gangen.

Rahiima prøvde disse:

Cantu Edge Stay Gel

Vurdering: 3 av 5.

Pris: 110kr

Denne er budsjettvennlig og får jobben gjort! Håret holder seg hele dagen og ser ikke fett ut. Lukten er ikke ubehagelig, men tvert i mot frisk. Dessverre er den vanskelig å bruke fordi voksen er så hard noe som drar den veldig ned. Den var lett å vaske ut.

KeraCare Styling Wax Stick

Vurdering: 2 av 5.

Pris: 198kr

Jeg brukte altfor lang tid på å finne ut at denne ikke funket som en deostick, men at du må dytte under for å få opp voksen. Når du først er i gang er applikasjonen ganske lett. Jeg brukte ikke denne på hele håret, men kun på edge’ene. Dessverre holdt den ikke ut dagen, og håret føltes fett ut. Det er godt mulig den ikke er ment til å bruke som edge tamer, men heller for å lage en sleek look på rettet hår. Derfor får den 2/5.

Creme Of Nature Perfect Edges Black

Vurdering: 4 av 5.

Pris: 110kr

Budsjettvennlig OG den er god?! Denne har god hold og er lett å jobbe med. Voksen er svart, men smelter inn i håret (Obs håret mitt er mørkt). Dessverre lukter den så mye at den trigget en hodepine. Jeg anbefaler den derfor til de av dere som ikke sliter med migrene. Jeg vil likevel gi den 4/5 fordi mine egdes var laid hele dagen.

Design Essentials: Coconut & Monoi Deep Moist. Milk Souffle

Pris: 169kr

Vurdering: 5 av 5.

Dette er en vinner! Mine edges var slayed hele dagen og den var enkel å bruke. I tillegg luktet den friskt og godt. Den er litt dyrere enn Cantu og Creme of nature sine, men for meg som må ta lukten med i vurderingen er den verdt det.

Ida prøvde disse:

Design Essentials: Almond & Avocado Honey & Shea Edge Tamer

Pris: 110kr

Vurdering: 3.5 av 5.

Veldig budsjettvennlig og god! Enkel å påføre og holdt håret nede i et par timer. Den hadde en hard tekstur som smeltet inn i håret når man påførte den. Dette er nok derfor den ikke helt vinner på varighet i denne testen, men den er fremdeles å anbefale. Den hadde en god mild lukt og passer nok de fleste med krøllete hår.

As I Am: GroEdges – Edge Controller

Pris: 179kr

Vurdering: 5 av 5.

Det her er noe av de bedre jeg har prøvd! Jeg var litt bekymret for om den hadde nok hold, fordi produktet føltes litt ut som en fast gele. Men der tok jeg feil! Den holdt håret nede og var veldig god å jobbe med, og varigheten var nydelig. Det eneste negative er prisen. Men hvis du ønsker å bruke litt ekstra, er dette å anbefale sterkt.

KeraCare: Edge Tamer

Pris: 110kr

Vurdering: 5 av 5.

Den her likte jeg virkelig godt. Holdt håret overraskende nede i lang tid og var veldig grei å jobbe med. Teksturen var litt hard og sticky, som nok hjalp på både holdbarheten og formingen. Vil si den passer for de med mer teksturert hår. Den hadde en lett parfymert lukt som jeg personlig ikke syns var for sterkt, og vil nok funke fint med mindre man er veldig var for lukter. Prisen var ikke ille heller, så denne blir nok å kjøpe igjen!

ORS: Olive Oil Edge Control

Pris: 98kr

Vurdering: 3 av 5.

Vinner på lukt og pris! Eller er den helt gjennomsnittlig, men det gjør den ikke dårlig altså. Teksturen var middels myk og litt sticky. Om du har mindre tekstur er nok denne midt i blinken for deg, men gjorde ikke helt for mine krøller på holdbarheten.

Creme Of Nature: Perfect Edges Extra Hold

Pris: 129kr

Vurdering: 1.5 av 5.

Det andre produktet fra Creme Of Nature i denne testen, og som den første var lukta ekstremt sterk. Ble litt uvel i etterkant og måtte vaske håret fordi lukta aldri dempet seg. Ellers var holdbarheten ikke noe særlig for mitt hår, men enkel å påføre.

Trenger dine edges pleie? Shea Moisture har et produkt som er spesifikt for dette! 159 kr hos Bobbys.

Har du prøvd noen av disse produktene? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com