Chioma: – Jeg så meg aldri tilbake

Chioma: – Jeg så meg aldri tilbake

Hei krølltopper! I dette krølleintervjuet har vi hatt gleden av å få med oss Chioma som skal fortelle oss om håreisen sin! Influenseren og 730-journalisten elsker fletter, mote og farger. Og, det gjør vi også!

Foto: Chioma Anugweje

Kan du si litt om deg selv og hva du driver med?

Jeg er heter Chioma Anugweje og er en 29 år gammel kvinne fra Oslo. Jeg jobber som influencer hos Chiomaacom på Instagram, journalist hos 730.no og makeup artist.  På mine sosiale medier poster jeg om livet mitt, skjønnhetstips, mote og alle ting jeg liker.

Hvor kommer inspirasjonen til flettene dine fra? 

Jeg får inspirasjon til flettene mine overalt, plutselig ser jeg en kul farge og bestemmer meg for å søke rundt på nettet og ser om jeg finner den fargen. Blir ofte inspirert av sminke looks jeg gjør/eller skal gjøre og ser om jeg finner hår som matcher det. De forskjellige årstidene inspirerer også hva slags farge på flettene jeg går for, liker ofte å bruke lysere farger på sommeren og mørkere farger på høsten/vinteren. 

Kan du fortelle litt om hårreisen din? 

Da jeg var mindre hadde jeg enten håret løst, i musefletter, i cornrows eller boxbraids. Da jeg ble eldre og selv begynte å ta vare på håret mitt, var jeg ikke så flink til det og hadde enten håret alltid i fletter og hvis jeg hadde det løst så hadde håret blitt relaxed først. Det var en periode på videregående og etter videregående hvor jeg ikke brukte så mye fletter. Så stylet jeg håret på forskjellige måter, hadde musefletter, men det jeg gjorde som var mest spesielt var å barbere halve hodet bak, jeg synes det var veldig kult lol, og gjorde det en stund. 

Chioma etter å ha barbert undersiden av hodet

Veldig mange snakker om at det var bevisst da de begynte med sin «hair transition», som de fleste av oss som har relaxed tidligere har man ofte hatt produktet inn i håret lengst mulig for å få glattet hår og jeg tror jeg sikkert hadde fått sår i hodebunnen sist som gjorde at jeg ville tar litt pause fra den. Plutselig, før jeg visste ordet av det så hadde det gått et par år og håret mitt var helt «natural» og jeg så meg aldri tilbake. Jeg tror hodet mitt er utrolig glad for det i dag. Etter perioden med løst hår gitt det i fletter, helt til jeg for mange år siden nå fikk ombre løshår i en butikk i London. Det var blond ombre noe jeg aldri hadde sett før, i hvertfall ikke på den måten og jeg forelsket meg i det og har ikke sett meg tilbake, og har nok hatt nesten alle ombre farger siden da. 

Har du lyst til å fortelle litt mer om disse to bildene fra instagrammen din? Hvordan går du frem når du setter sammen looks? 

Jeg tror nok noen har langt merke til at noen av antrekkene mine er inspirert av hårfargen jeg har der og da. Jeg planlegger som regler hårfarger i forveien når jeg bestiller det fra eBay og da tenker jeg på antrekk i hodet, tenker på de plaggene jeg har eller evt. de plaggene jeg har lyst på. Følger også med på trendbildet og ser hva som er trendy, blir også inspirert av antrekk jeg ser på sosiale medier og in real life. Når jeg setter sammen antrekk så spør jeg også om feedback fra venner og familie om de liker det de ser. Om det er noe jeg burde endre på eller legge til.

Og til slutt, har du tips til sommeren? Alt fra mote til sminke og hår? Og har du noen tips til sommerlooks? 

Jeg vil nok si mitt største tips på sommeren er; FARGER! Bruk farger det er så utrolig fint, om det er en oransje/koral leppestift, om du bruker blå eller rød øyenskygge, ta på deg en grønn eller gul kule. Jeg skal love at det kommer til å lyse opp dagen din og du kommer til å føle deg så utrolig fresh. 

Takk for at vi fikk bli litt bedre kjent med deg Chioma. Du har gitt oss mange nye ideer til fletter og andre looks, for å ikke snakke om den gode vibesen fra bildene dine!!

Dere kan følge Chioma videre på Instagram ❤️

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com