Chioma: – Jeg så meg aldri tilbake

Chioma: – Jeg så meg aldri tilbake

Hei krølltopper! I dette krølleintervjuet har vi hatt gleden av å få med oss Chioma som skal fortelle oss om håreisen sin! Influenseren og 730-journalisten elsker fletter, mote og farger. Og, det gjør vi også!

Foto: Chioma Anugweje

Kan du si litt om deg selv og hva du driver med?

Jeg er heter Chioma Anugweje og er en 29 år gammel kvinne fra Oslo. Jeg jobber som influencer hos Chiomaacom på Instagram, journalist hos 730.no og makeup artist.  På mine sosiale medier poster jeg om livet mitt, skjønnhetstips, mote og alle ting jeg liker.

Hvor kommer inspirasjonen til flettene dine fra? 

Jeg får inspirasjon til flettene mine overalt, plutselig ser jeg en kul farge og bestemmer meg for å søke rundt på nettet og ser om jeg finner den fargen. Blir ofte inspirert av sminke looks jeg gjør/eller skal gjøre og ser om jeg finner hår som matcher det. De forskjellige årstidene inspirerer også hva slags farge på flettene jeg går for, liker ofte å bruke lysere farger på sommeren og mørkere farger på høsten/vinteren. 

Kan du fortelle litt om hårreisen din? 

Da jeg var mindre hadde jeg enten håret løst, i musefletter, i cornrows eller boxbraids. Da jeg ble eldre og selv begynte å ta vare på håret mitt, var jeg ikke så flink til det og hadde enten håret alltid i fletter og hvis jeg hadde det løst så hadde håret blitt relaxed først. Det var en periode på videregående og etter videregående hvor jeg ikke brukte så mye fletter. Så stylet jeg håret på forskjellige måter, hadde musefletter, men det jeg gjorde som var mest spesielt var å barbere halve hodet bak, jeg synes det var veldig kult lol, og gjorde det en stund. 

Chioma etter å ha barbert undersiden av hodet

Veldig mange snakker om at det var bevisst da de begynte med sin «hair transition», som de fleste av oss som har relaxed tidligere har man ofte hatt produktet inn i håret lengst mulig for å få glattet hår og jeg tror jeg sikkert hadde fått sår i hodebunnen sist som gjorde at jeg ville tar litt pause fra den. Plutselig, før jeg visste ordet av det så hadde det gått et par år og håret mitt var helt «natural» og jeg så meg aldri tilbake. Jeg tror hodet mitt er utrolig glad for det i dag. Etter perioden med løst hår gitt det i fletter, helt til jeg for mange år siden nå fikk ombre løshår i en butikk i London. Det var blond ombre noe jeg aldri hadde sett før, i hvertfall ikke på den måten og jeg forelsket meg i det og har ikke sett meg tilbake, og har nok hatt nesten alle ombre farger siden da. 

Har du lyst til å fortelle litt mer om disse to bildene fra instagrammen din? Hvordan går du frem når du setter sammen looks? 

Jeg tror nok noen har langt merke til at noen av antrekkene mine er inspirert av hårfargen jeg har der og da. Jeg planlegger som regler hårfarger i forveien når jeg bestiller det fra eBay og da tenker jeg på antrekk i hodet, tenker på de plaggene jeg har eller evt. de plaggene jeg har lyst på. Følger også med på trendbildet og ser hva som er trendy, blir også inspirert av antrekk jeg ser på sosiale medier og in real life. Når jeg setter sammen antrekk så spør jeg også om feedback fra venner og familie om de liker det de ser. Om det er noe jeg burde endre på eller legge til.

Og til slutt, har du tips til sommeren? Alt fra mote til sminke og hår? Og har du noen tips til sommerlooks? 

Jeg vil nok si mitt største tips på sommeren er; FARGER! Bruk farger det er så utrolig fint, om det er en oransje/koral leppestift, om du bruker blå eller rød øyenskygge, ta på deg en grønn eller gul kule. Jeg skal love at det kommer til å lyse opp dagen din og du kommer til å føle deg så utrolig fresh. 

Takk for at vi fikk bli litt bedre kjent med deg Chioma. Du har gitt oss mange nye ideer til fletter og andre looks, for å ikke snakke om den gode vibesen fra bildene dine!!

Dere kan følge Chioma videre på Instagram ❤️

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!
Håndbok til krøller
I et hav av informasjon om krøller, er det fort gjort å føle at man drukner. Derfor har vi samlet noen grunnleggende krølletips for å hjelpe deg på din krøllereise

Create a website or blog at WordPress.com