Back to school – 6 hårstiler til inspirasjon!

Back to school – 6 hårstiler til inspirasjon!

Ferien er over og nå er det tilbake til skole og jobb dessverre, men det betyr også, kule outfits for første skoledag! Her har dere litt inspo til forskjellige hårstiler som dere kan matche til.

Enkelt, men stilig

En wash & go eller en twist/braid-out kan enkelt gjøres til en lekker hårstil ved å legge til noen elementer. Her brukes det gullklyper som enkelt festes på håret. Slike gullklyper får du kjøpt hos bobbys for en slikk og ingenting! Under ser du våre to favoritter med gull og perler.

Color wax

Vi elsker virkelig color wax i Krølltoppredaksjonen og vi kommer snart med en helt egen review på disse. Waxen gjør det enkelt å farge krøllene for en ønsket look. Denne funker like bra for store som små og man kan lett eksprimentere med farger og hårstiler for variasjon. Og det, helt uten å måtte bleke eller farge håret!

Protective styles

Ikke bare er det smart å bruke protective styles nå som hørsten og fuktigheten tar med seg frizz og floker, de er også superkule i seg selv. Bruk en twist-gel eller krem for glattere og mer skinnende looks og lek deg med former og stiler.

For de yngste

For de yngste så er det farger som gjelder. Du kan lett gjøre noen enkle buns superstilige ved å legge til noen spenner med farger eller sommerfugler slik som på bildet under.

Krøllete hår er mye jobb, men se hvor kreativ man kan være?! Bær din krone med rett rygg og haka opp, du ser fantastisk ut!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krøllete hårpleie for travle foreldre: Tips og triks for å gjøre det enkelt!
Krøllete hår er vakkert, men kan være utfordrende å ta vare på, spesielt for travle foreldre. Mellom skole, fritidsaktiviteter og dagliglivet kan det være vanskelig å finne tid til å ta vare på barnets hår. Imidlertid er det å ta vare på krøllete hår avgjørende for å opprettholde sunne krøller og barnets selvbilde. I dette …
5 vanlige myter om krøller: Vi bryter dem ned!
Dessverre er det fortsatt mange misforståelser der ute om krøllete og afro-teksturert hår, inkludert troen på at det er uprofesjonelt eller vanskelig å styre. I denne posten kan du avlive vanlige myter og stereotyper om krøllete hår og feire dets skjønnhet og "diversity".
Fra “relaxed” til naturlig: En guide for nybegynnere!
Det første trinnet i overgangen til naturlig hår er å ta beslutningen om å stoppe kjemiske behandlinger. Dette kan være en vanskelig avgjørelse for mange. Hvis du vurderer å gå over til "natural hair", kan disse tipsene hjelpe deg.
Slik blir du kvitt flass og kløende hodebunn!
Sliter du med flass og en kløende hodebunn? Da har du kommet til rett sted. Her får du produkter og tips, som hjelper deg for å bli kvitt nettopp dette.
De beste varmeverktøyene for krøller!
Bruker du varme på håret? Nå kan du lese om hvilke verktøy som funker best!

Create a website or blog at WordPress.com