Back to school – 6 hårstiler til inspirasjon!

Back to school – 6 hårstiler til inspirasjon!

Ferien er over og nå er det tilbake til skole og jobb dessverre, men det betyr også, kule outfits for første skoledag! Her har dere litt inspo til forskjellige hårstiler som dere kan matche til.

Enkelt, men stilig

En wash & go eller en twist/braid-out kan enkelt gjøres til en lekker hårstil ved å legge til noen elementer. Her brukes det gullklyper som enkelt festes på håret. Slike gullklyper får du kjøpt hos bobbys for en slikk og ingenting! Under ser du våre to favoritter med gull og perler.

Color wax

Vi elsker virkelig color wax i Krølltoppredaksjonen og vi kommer snart med en helt egen review på disse. Waxen gjør det enkelt å farge krøllene for en ønsket look. Denne funker like bra for store som små og man kan lett eksprimentere med farger og hårstiler for variasjon. Og det, helt uten å måtte bleke eller farge håret!

Protective styles

Ikke bare er det smart å bruke protective styles nå som hørsten og fuktigheten tar med seg frizz og floker, de er også superkule i seg selv. Bruk en twist-gel eller krem for glattere og mer skinnende looks og lek deg med former og stiler.

For de yngste

For de yngste så er det farger som gjelder. Du kan lett gjøre noen enkle buns superstilige ved å legge til noen spenner med farger eller sommerfugler slik som på bildet under.

Krøllete hår er mye jobb, men se hvor kreativ man kan være?! Bær din krone med rett rygg og haka opp, du ser fantastisk ut!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com