Back to school – 6 hårstiler til inspirasjon!

Back to school – 6 hårstiler til inspirasjon!

Ferien er over og nå er det tilbake til skole og jobb dessverre, men det betyr også, kule outfits for første skoledag! Her har dere litt inspo til forskjellige hårstiler som dere kan matche til.

Enkelt, men stilig

En wash & go eller en twist/braid-out kan enkelt gjøres til en lekker hårstil ved å legge til noen elementer. Her brukes det gullklyper som enkelt festes på håret. Slike gullklyper får du kjøpt hos bobbys for en slikk og ingenting! Under ser du våre to favoritter med gull og perler.

Color wax

Vi elsker virkelig color wax i Krølltoppredaksjonen og vi kommer snart med en helt egen review på disse. Waxen gjør det enkelt å farge krøllene for en ønsket look. Denne funker like bra for store som små og man kan lett eksprimentere med farger og hårstiler for variasjon. Og det, helt uten å måtte bleke eller farge håret!

Protective styles

Ikke bare er det smart å bruke protective styles nå som hørsten og fuktigheten tar med seg frizz og floker, de er også superkule i seg selv. Bruk en twist-gel eller krem for glattere og mer skinnende looks og lek deg med former og stiler.

For de yngste

For de yngste så er det farger som gjelder. Du kan lett gjøre noen enkle buns superstilige ved å legge til noen spenner med farger eller sommerfugler slik som på bildet under.

Krøllete hår er mye jobb, men se hvor kreativ man kan være?! Bær din krone med rett rygg og haka opp, du ser fantastisk ut!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krølltopp på reise
Endelig er ferien her, og vi har samlet våre beste tips for å se fresh ut både på håret og på instabildene!
Månedens Krølltopp: Jeg elsker å skrive, og det gjør jeg når enn muligheten presenterer seg!
Chika er en skribent som er lidenskapelig opptatt av å fortelle historier. Når hun ikke sitter og drømmer seg bort, er hun opptatt med å tilbringe så mye tid som hun kan med sin lille datter.
Jeg håper du ser håret mitt, selv under hijaben
Hvordan er krølltoppopplevelsen når man i tillegg bærer hijab? Med enda mindre representasjon, og flere fordommer.
Hodebunnens velvære
La oss snakke om hodebunn! Hvor mange av oss har et forhold til den, og hvor mange av oss vet egentlig hva vi har gjort «galt» når den begynner å gi plager?
Håret mitt knekker, hjelp!
Å miste hår er normalt, og noe alle uansett tekstur gjør. I gjennomsnitt mister vi mellom 50 og 100 hårstrå hver dag(!).

Create a website or blog at WordPress.com