Pumba: – «Bruk det før du mister det!»

Pumba: – «Bruk det før du mister det!»

Artisten Pumba er tilbake med ny musikk og er for tiden aktuell med låta Tripper. Han har også rukket å blitt en ordentlig krølltopp og har snakket med oss om sin hårreise!

Du er jo singelaktuell! Wow, første singel på 3 år! Hvordan føles det? Tripper du? kan du fortelle litt om tripper?

Det føles helt fantastisk å gi ut musikk igjen. 3 år er en lang tid å være borte i musikksammenheng, men jeg føler at jeg fortsatt har noe å komme med. Tripper handler om en dame som ikke klarer å bestemme seg, samtidig så vet jeg at jeg kan være vanskelig å ha med å gjøre. Det ender opp med at vi begge er i en slags limbo hvor ingen av oss går videre eller gjør noe med situasjonen vi er i.

Kan du si litt om hårreisen din og forholdet ditt til håret ditt igjennom årene (hatt forskjellige stiler, bleket, farget, alltid vært kort etc)?

Først og fremst må jeg si at ingen i familien min har samme hårtype som meg, noe som gjorde at jeg visste veldig lite om min hårtype. som barn hadde jeg en liten afro, som var vanskelig å gjøre noe med. Faren min tok meg med til bobbys når det var på tide med en klipp og utover det så var det ikke så mye som ble gjort mtp håret. I ungdomsskoleperioden hadde jeg kort hår siden jeg allerede hadde begynt å bli grå, jeg ville ikke skille meg ut for å være helt ærlig. Siden da har jeg holdt det så kort som mulig, jeg var utrolig konservativ når det kom til håret mitt. Hårreisen min startet for alvor da jeg var godt oppe i 30 årene. jeg bare bestemte meg for å la det vokse og ta det som det kommer.

Beskriv øyeblikket hvor du forsto at håret ditt er amazing!

Det øyeblikket som gjorde at jeg forstod hvor fantastisk håret mitt er, var da de var langt nok til å bruke en sånn sponge og twist and locs cream. jeg synes det så dødskult ut og fikk mye oppmerksomhet pga det. 

Hvilke hårprodukter er dine favoritter og hvorfor?

Hvilke produkter som er mine favoritter avhenger egentlig av hvilken stil jeg går for. Når det kommer til vask så er Shea moisture manuka honey & mafura oil serien som gjelder, det lukter utrolig godt og funker bra med håret mitt. Har jeg fletter så er det kokos olje, Shea moisture jojoba oil & ucuuba butter braidup conditioning gel og laydown lacquerMane n tail braid sheen(spray) og en spray som hindrer kløe osv. Har jeg det naturlig så bruker jeg som regel Cantu coconut curlig cream.

Hva er dine tips til andre som vil gå naturlig?

Mitt tips til de som vil gå naturlig er vel mer en oppfordring enn noe annet. «Bruk det før du mister det!»

Håret vårt har historie, embrace it

Og sist, men ikke minst: Vi digger Tripper, kommer det mer musikk snart?

Kult at dere digger Tripper! ja masse musikk fremover! nå er jeg tilbake for godt.

Takk for at du delte din reise med oss, Pumba! Vi gleder oss til å høre mer av musikken din i fremtiden.

Dere kan følge Pumba videre på Instagram, og husk å stream Tripper!!!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Krølltopp på reise
Endelig er ferien her, og vi har samlet våre beste tips for å se fresh ut både på håret og på instabildene!
Månedens Krølltopp: Jeg elsker å skrive, og det gjør jeg når enn muligheten presenterer seg!
Chika er en skribent som er lidenskapelig opptatt av å fortelle historier. Når hun ikke sitter og drømmer seg bort, er hun opptatt med å tilbringe så mye tid som hun kan med sin lille datter.
Jeg håper du ser håret mitt, selv under hijaben
Hvordan er krølltoppopplevelsen når man i tillegg bærer hijab? Med enda mindre representasjon, og flere fordommer.
Hodebunnens velvære
La oss snakke om hodebunn! Hvor mange av oss har et forhold til den, og hvor mange av oss vet egentlig hva vi har gjort «galt» når den begynner å gi plager?
Håret mitt knekker, hjelp!
Å miste hår er normalt, og noe alle uansett tekstur gjør. I gjennomsnitt mister vi mellom 50 og 100 hårstrå hver dag(!).

Create a website or blog at WordPress.com