Kanskje det er håp allikevel?

Kanskje det er håp allikevel?

Heisann, da er vi back med en ny review😍 Denne gangen er det Evo som er blitt testet. Vi kom over Evo i forbindelse med Krølleløftet. I våre øyne er Evo et brand som ikke lager produkter for mer enn “nordiske krøller”, så vi var veldig spente på å teste krølleserien deres.

Og ja, de har samme navn som treningssenterkjeden, men de har ingenting med hverandre å gjøre. Tok litt tid før vi skjønte det, vi også…

Alle i krølltopp har testet produktene og satt sammen denne reviewen. og som dere vet så betyr produkt review GIVEAWAY på IG! Følg oss på Instagram for å delta i konkurransen.

Reklame: Produktene er sponset i samarbeid med Nalu Nalu (krøllesertifisert frisørsalong)

heads will roll…

Først og fremt. Vi digger navnet på produktene og de kule beskrivelsene. Kult at de har en co-wash! – Og den er bra. Sånn overraskende bra, for å være ærlig. Den gir masse slipp, lukter rent og gir mye fuktighet. Den ser ut som en sjampo i hånda, men skummer ikke. Håret veldig ble rent og produktet ga mye fuktighet, som håret reagerte på umiddelbart. Håret blir utrolig mykt og man får faktisk lyst til å bare beholde den i. Beste co-washen vi har vært borti…

Får en 5-er, vet ikke hva som mangler, assa.

Vurdering: 5 av 5.

springsclean

Evo skal få creds for designet sitt! Vi med mye krøller og tjukt hår kan slite med å komme godt til med produkter til hodebunnen så denne tuppen er helt magisk. De har også et enkelt design som ser bra ut på badet.

Denne ble brukt når håret virkelig trengte en vask, og vaska ble det! Håret føltes rent og ordentlig renset for build up. Minuset var at håret føltes litt strippa for alt, men det er vel egentlig meningen? Bruk iallefall en tjukk kur etterpå! Det trengtes også en gooood del produkt for å dekke over hele hodebunnen. Alt i alt var det en god rens som lett blir brukt igjen.

Bruk denne om du trenger en rens! 

Vurdering: 4.5 av 5.

baby got bounce

Hva er dette? Vi tror dette er en slags hårkur? Det står ihvertfall på flasken, at det er en treatment. Men den er tyntflytende, så ikke det vi med mye tekstur er vant til når det kommer til kurer. Men det betyr jo ikke at den ikke virker? Helt ærlig, så føltes det ikke ut som at denne er laget for tykt krøllete hår. Vi bruker nesten halve flaska for å få nok, fordi den er så tynn, meeeeen, den har masse slipp. Så, som en detangler er denne ganske bra. Spayflaske på slippy produkter er heller ikke det lureste evo. Vi liker pumper og bokser. Ida på teamet likte denne ganske godt som kur faktisk, så husk at det som passer for deg, ikke alltid passer andre og omvendt.

Den får en 3-er fordi den er veldig god som pre-poo. Og fordi Ida faktisk synes det var en bra kur.

Vurdering: 3 av 5.

liquid rollers

Hmmm, leave-in conditioner? Det står curl balm. Den har bittelitt hold, mye shine og fuktighet såå vi bruker den som en leave-in conditioner, vi! Den er faktisk ganske god assa. Den har en del slipp og er enkel å få igjennom håret, men pass på at håret er klissvått. Håret kjennes lett og veies ikke ned når den er tørr og den gir en helt magisk glans og definisjon. Vi savner litt fett, altså, eks. shea butter, for å tykne den opp litt, men det er noe forfriskende med å ikke ha de tunge oljene også. Holdet og definisjonen varer i 2 dager, for den har ikke mye hold dessverre. Selv om man prøver å spraye på med vann og re-freshe. Produktet er stivt når det tørker, men kan klemmes for body og bounce.

Helt gull hvis man skal ha en wash & go, eller en styling! Den funket bra til twist outs, men kunne vært litt drøyere i bruk. Mye shine og definerer godt. Savner også litt fuktighet og oljer. Pluss for kort tørketid!

Vurdering: 3 av 5.

total recoil

Denne har MYE HOLD! Wow, haha! Den er tykk og har slipp, så enkel å påføre. Den tørker fort og lukter veldig godt. Den gjør det den sier den skal gjøre og definerer veldig bra (Ref. Ida sine krøller ble heftig definerte, det skjer sjeldent). Denne gir mye shine og kan blandes med liquid rollers for mer hold og definisjon med mer fuktighet. Her også savner vi fuktighet og oljer. Evo, vi har tørt hår…

Gjør absolutt jobben og man ser helt smashing ut! Test gjerne med shingling method eller finger/comb coiling👌🏽

Vurdering: 4 av 5.

Dommen!

Dette er produkter som funker ganske bra. Flere norske frisørsalonger fører produktene, så kanskje det er håp allikevel? Evo har gjort en super jobb med å lage produker som vil passe for “alle typer krøller”.

Lalla mener at de ikke holder i en uke eller gir den fuktigheten som vi er vant med fra krølleprodukter som er laget for 3C-4C, men at de er gode for å være produker som brukes i norske salonger. Co-washen blir garantert kjøpt igjen👌🏽
Det er likevel slik at ulike krøller og teksturer har ulike behov. F.eks funket disse produktene kjempebra for Rahiimas hår, og holdt helt til neste wash-day med kun oppfriskning med vann i mellom. Idas hår holdt også i over en uke, til wash-day, selv om det var litt tørt på slutten. Krøllerutiner og krølleprodukter er ikke en one-size fits all, og man må nesten prøve seg litt fram for å finne ut hva som passer for akkurat deg. Heldigvis er det kjempegøy å prøve nye produkter, am i right?

Vegan, testet på mennesker, gluten-free. Ikke 100% curly girl method friendly (noen av produktene inneholder silikon). På totalen gir vi produktlinjen en 4-er!

Vurdering: 4 av 5.

Husk å følge oss på IG for å få med deg alt nytt!😎

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com