Black Owned – Miss Jessie’s

Black Owned – Miss Jessie’s

Reklame! Produktene i innlegget er sponset av Bobbys!

Det er black History Month og vi har lovet black owned produkter og giveaway til folket! Tema for åretes Black History month Norway er “Famile” og vi i Krølltopp har i den anledning valgt å dele familiehistorier relatert til hår, igjennom hele månden🙌🏽!

Vi fant en superkul historie i Miss Jessie’s produktene og var så heldige at Bobbys sponset oss med noen, så vi kunne gjøre en review! Det er Lalla på teamet som tester produktene.

Alle produktene kan kjøpes hos Bobbys for 349,- til 549,- !

La oss starte med historien bak produktene

Storytime – Søstrene Miko og Titi Branch

Miko og Titi er to søstre fra statene. De drev en salong for naturlig krøllete hår og ble frusterte over hvor vanskelig det var å finne produkter som passet alle kundene deres. Søstrene startet Miss Jessie’s i 2004 og det har vært en suksess, siden start.

Jentene ble inspirert av sin bestemor Jessie Mae Branch, som under oppveksten disket opp hårprodukter til jentenes hår, hjemme på kjøkkenbenken. Miss Jessie var kjent for å være en tøff dame med sin “can-do attitude” og det var dette som inspirerte jentene til å gå hele veien, med produktene sine.

Så over til reviewen!

Rapid Recovery Treatment

Ja, denne var megadigg! Tykk og god konsitens, just like I like it. Og en ren og mild duft. Kuren har masse slip som gjør det enkelt å gre håret for å fordele produktet. Funket veldig bra i søkkvått hår. Hadde den i, i 30 min og håret var som silke etterpå. Kan bare digge denne.

Leave-in Condish

Denne overrasket meg litt. Den har et gel-aktig utseende. Kan minne om AS I AM sin coconut leave-in, men myyyye tykkere og rikere. den ble litt tørr på mitt våte hår og det floket seg litt i starten, men krøllene definerte seg raskt. Har ikke testet den alene, men merket at de andre produktene sklei på. Virker som en god base for styling👌🏽

Pillow Soft Curls

Jeg bestemte meg for å teste denne på den venstre siden og Multi Culteral Curls på den høyre. De skal visst være veldig gode sammen også. Denne styleren sklir på håret og mens den tørket merket jeg at den var veldig lett. Stort pluss for korttørke tid. Den skal i håndkletørt hår og gjerne over leave-in. Den skal etterlate håret mykt, shiny og definert. Det synes jeg saktisk at den gjorde… Ikke noe ramen-hår her, nei.

Multi Cultural Curls

Dette er en styler som skal funke for alle krølletyper. Isåfall handler det om mengde, for denne er tykk. Denne blir litt stivere i håret enn den andre. For meg betyr det kun en ting – definisjon som holder! Den lukter litt sterkere enn Pillow Soft Curls, men fortsatt bare… rent. Den har masse slip når man påfører så det var en magisk opplevelse. Håret blir stivt og må klemmes eller klappes ut når det er tørt. Med mindre du liker wet hair looken.

Innlegget fortsetter under videoen!

Ikke glem å følge oss på Instagram for å få med dere giveaway og annen godis🚀

Dommen!

Alt i alt så er dette en serie verdt å teste! Jeg kommer absolutt til å bruke opp de jeg har og antagligvis kjøpe hårkuren og Pillow Soft Curls, igjen. Jeg tror dette er et produkt som du kan bli hekta på. Det skiller seg ut i lukt, konsistens og gir en følelse av luksus. Jeg vil sammeligne opplevelsen med å bruke Mixed Chicks, bare disse er mye “sunnere”. Noen av produktene er CGM-godkjent, andre er ikke. Skal være ærlig å si at jeg falt pladask for dem! Nå skjønner jeg hva all fuzzen handler om🙌🏽

Vurdering: 4.5 av 5.

Vi kjører alltid GIVEAWAY!

Ikke glem at vi alltid kjører giveaway når vi tester produkter. Hvergang vi går igjennom ilden for å finne de beste produktene så vil vi at dere skal få noe godis, også! Følg oss på insta for å få med dere nyheter og goodies🚀

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com