Black Owned – Miss Jessie’s

Black Owned – Miss Jessie’s

Reklame! Produktene i innlegget er sponset av Bobbys!

Det er black History Month og vi har lovet black owned produkter og giveaway til folket! Tema for åretes Black History month Norway er «Famile» og vi i Krølltopp har i den anledning valgt å dele familiehistorier relatert til hår, igjennom hele månden🙌🏽!

Vi fant en superkul historie i Miss Jessie’s produktene og var så heldige at Bobbys sponset oss med noen, så vi kunne gjøre en review! Det er Lalla på teamet som tester produktene.

Alle produktene kan kjøpes hos Bobbys for 349,- til 549,- !

La oss starte med historien bak produktene

Storytime – Søstrene Miko og Titi Branch

Miko og Titi er to søstre fra statene. De drev en salong for naturlig krøllete hår og ble frusterte over hvor vanskelig det var å finne produkter som passet alle kundene deres. Søstrene startet Miss Jessie’s i 2004 og det har vært en suksess, siden start.

Jentene ble inspirert av sin bestemor Jessie Mae Branch, som under oppveksten disket opp hårprodukter til jentenes hår, hjemme på kjøkkenbenken. Miss Jessie var kjent for å være en tøff dame med sin «can-do attitude» og det var dette som inspirerte jentene til å gå hele veien, med produktene sine.

Så over til reviewen!

Rapid Recovery Treatment

Ja, denne var megadigg! Tykk og god konsitens, just like I like it. Og en ren og mild duft. Kuren har masse slip som gjør det enkelt å gre håret for å fordele produktet. Funket veldig bra i søkkvått hår. Hadde den i, i 30 min og håret var som silke etterpå. Kan bare digge denne.

Leave-in Condish

Denne overrasket meg litt. Den har et gel-aktig utseende. Kan minne om AS I AM sin coconut leave-in, men myyyye tykkere og rikere. den ble litt tørr på mitt våte hår og det floket seg litt i starten, men krøllene definerte seg raskt. Har ikke testet den alene, men merket at de andre produktene sklei på. Virker som en god base for styling👌🏽

Pillow Soft Curls

Jeg bestemte meg for å teste denne på den venstre siden og Multi Culteral Curls på den høyre. De skal visst være veldig gode sammen også. Denne styleren sklir på håret og mens den tørket merket jeg at den var veldig lett. Stort pluss for korttørke tid. Den skal i håndkletørt hår og gjerne over leave-in. Den skal etterlate håret mykt, shiny og definert. Det synes jeg saktisk at den gjorde… Ikke noe ramen-hår her, nei.

Multi Cultural Curls

Dette er en styler som skal funke for alle krølletyper. Isåfall handler det om mengde, for denne er tykk. Denne blir litt stivere i håret enn den andre. For meg betyr det kun en ting – definisjon som holder! Den lukter litt sterkere enn Pillow Soft Curls, men fortsatt bare… rent. Den har masse slip når man påfører så det var en magisk opplevelse. Håret blir stivt og må klemmes eller klappes ut når det er tørt. Med mindre du liker wet hair looken.

Innlegget fortsetter under videoen!

Ikke glem å følge oss på Instagram for å få med dere giveaway og annen godis🚀

Dommen!

Alt i alt så er dette en serie verdt å teste! Jeg kommer absolutt til å bruke opp de jeg har og antagligvis kjøpe hårkuren og Pillow Soft Curls, igjen. Jeg tror dette er et produkt som du kan bli hekta på. Det skiller seg ut i lukt, konsistens og gir en følelse av luksus. Jeg vil sammeligne opplevelsen med å bruke Mixed Chicks, bare disse er mye «sunnere». Noen av produktene er CGM-godkjent, andre er ikke. Skal være ærlig å si at jeg falt pladask for dem! Nå skjønner jeg hva all fuzzen handler om🙌🏽

Vurdering: 4.5 av 5.

Vi kjører alltid GIVEAWAY!

Ikke glem at vi alltid kjører giveaway når vi tester produkter. Hvergang vi går igjennom ilden for å finne de beste produktene så vil vi at dere skal få noe godis, også! Følg oss på insta for å få med dere nyheter og goodies🚀

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Naomi Van den Broeck: Jeg ønsker å se flere folk fra minoritetsbakgrunn i viktige stillinger
Denne månedens krølltopp imponerer oss så håret blir stående opp. Les om Naomi Van den Broeck her:
Krøller – Komplisert og uforstått?
Ofte får vi spørsmål på krølltopp fra foreldre som lurer på hvordan de skal fikse håret til barnet sitt. Mange føler kanskje på en frustrasjon fordi «håret er så vanskelig» og at de skulle ønske håret til barnet sitt bare var enklere. De har liksom prøvd alt, og nå føler de for å gi opp! …
Hvordan ta vare på krøllene i 2023
Kickstart hårpleie-rutinen for det nye året med disse tipsene!
Rahiima forklarer: Olaplex
alt du trenger å vite om olaplex
Hårinspo til sesongens look
Inspirasjon for styling av krøllete hår! alt fra wash'n go til fletter, farging og ulikt hårtilbehør!

Create a website or blog at WordPress.com