Søstrene som serverer deg brasiliansk hårpleie i Norge!

Søstrene som serverer deg brasiliansk hårpleie i Norge!

Produktene er sponset av Fuzzycurl.

Hei, krøllefolket! Jeg tror ikke jeg kun snakker for meg selv når jeg sier at det er vanskelig å finne hårprodukter for krøller i Norge. Det er jo blitt litt større og bedre utvalg, spesiellt på Bobbys, men mye må fremdeles bestilles fra det store utland eller hamstres på ferieturer. Noen av de som ble lei av å hamstre produkter var to søstre som bestemt seg for å lage nettsiden Fuzzycurl! Fuzzycurl er en norsk nettside hvor man kan få tak i produkter som ellers ikke finnes i Norge (null toll!!), og jeg har fått prøvd ut to ulike serier som de har tatt inn.

Novex My curls movie star:

Novex My Curls Movie Star Sjampo:

En god sjampo er nøkkelen til definerte krøller og denne svikter ikke! Det her var en sjampo som gjorde at håret mitt føltes rent, men ikke tørka ut. Det skummer lett og var normalt drøy i bruk. Lukta godt gjorde den også! Kommer garantert til å bruke den igjen og prisen var ganske så grei for mengde produkt man får.

Pris: 129 kr

Novex My Curls Movie Star Dyp Hårkur:

Altså, en hel kilo med hårkur? Sign me up! Hårkuren har en delvis tjukk konsistens og det var lett å fordele den gjennom håret mitt. Den ga greit med fukt, men jeg ønsket kanskje litt mer? Håret mitt er overgjennomsnittet tørt og trenger all den fuktigheten den kan få etter en god sjamponering, så den nådde ikke helt opp til toppen. Det her blir nok ikke den jeg strekker meg etter når håret mitt er på det tørreste, men som en hverdagskur funker den fint. Vil anbefale den til alle som har normalt tørt hår.

Pris: 208 kr

Novex My Curls Movie Star Balsam:

Jeg likte denne! Balsamer kan være ganske hit or miss på konsistens, men den her var innafor! Litt lik konsistens som hårkuren og jeg følte den ga det lille ekstra som hårkuren mangla. Jeg trengte heller ikke bruke mye og det var lett å få produktet gjennom håret. Den etterlot håret mitt mykt og klar for styling.

Pris: 129 kr

Les også: Produktene alle krølltopper vil ha til jul!

Flora & curl:

Sweet Hibiscus Curl Activating Lotion:

Den her var helt okei. Målet mitt for hårvasken denne gangen var en wash and go, og jeg merket det jeg savnet var kanskje litt mer fuktighet? Den skal få for glans og den definerte håret mitt lett. Jeg tror kanskje denne funker bedre til twist outs eller løsere teksturert hår som ikke trenger like mye hold. Lukta var litt sterk, men friskt og sommerlig!

Pris: 279 kr

African Citrus Superfruit Hair Oil:

Yessss, denne olja her er helt nydelig og en av mine nye favoritter! Lukta var god, en litt søt og varm duft. Den var heller ikke klissete og ga en god glans. Jeg bruker som regel oljer som et steg før gele for å forsegle fuktigheten fra leave-in og når jeg er helt ferdig med stylingen for å bekjempe bustete hår. Om olja leverte på disse punktene? Det gjorde den så absolutt og er verdt alle penga! Man kan også bruke oljen som en pre-poo eller som en hot oil treatment, men der har jeg ikke erfaringer med den.

Pris: 389 kr

Les også: I denne rekkefølgen påfører du produktene dine!

Sweet Hibiscus Curl Defining Gel:

Det er ikke alle geleer som holder det de lover, og ofte kan man trangen til å bare gi opp og vaske håret på nytt etter en dårlig gele. Håpet mitt var ikke det største da jeg kjente at konsistensen var litt for tynn for min smak, men den gjorde jobben sin og definerte krøllene mine greit. Jeg syns den her var god og jeg kommer nok til å bruke den mer i framtiden. Det eneste jeg ikke likte med den var at jeg måtte bruke en god del for å definere håret og håret ble derfor en smule flakey. Den her tror jeg kan passe for de fleste, om du har mindre tekstur hadde jeg kanskje blandet den med vann.

Pris: 269 kr

Oppsummeringen!

Alt i alt så likte jeg produktene. Begge produktseriene hadde gjennomførte og like lukter, noe jeg liker da det funker å faktisk bruke de sammen uten å få et hav av forskjellige lukter som egentlig ikke passer sammen. Jeg fikk en nice hårdag med definerte krøller, men håret mitt føltes litt tørt på dag tre. Håret mitt varte en uke før det ble alt for frizzy og jeg måtte vaske det igjen (det er et stort pluss, ya girl is lazyy). Alle produktene skal være «curly girl approved» for de av dere som følger den metoden.

Les mer om Curly Girl Method her!

Det er Ida I Krølltopp som tester og gjør review på produktene!

Siste innlegg på Krølltopp!

4 Back-to-school hårstiler!

Sommeren går mot slutten og selv om det er litt trist at sommeren snart er over, så bringer høsten med mye glede også! Problemet er bare når du har funnet fram det beste antrekket og kun mangler den perfekt hårstilen. Uansett om du skal begynne på skolen eller bare trenger litt inspo til jobbsveisen, we got you!! Dette er fire hårstiler som hjelper deg med å ta hverdagen tilbake lett som en plett.

Vi tester: CURLSMITH!

Vi har fått lov til å teste ut Curlsmith! Curlsmith sier at hårproduktene deres passer for alle hårtyper, og for å få sjekket om dette faktisk stemmer har vi fått hjelp av Katrine som står bak kontoen curlykatrine på Instagram! Og fra oss i krølltopp så er det Ida som er med på testinga. Spørsmålet er derfor: kan Curlsmith virkelig være for alle type krøller?

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

4 Back-to-school hårstiler!
Sommeren går mot slutten og selv om det er litt trist at sommeren snart er over, så bringer høsten med mye glede også! Problemet er bare når du har funnet fram det beste antrekket og kun mangler den perfekt hårstilen. Uansett om du skal begynne på skolen eller bare trenger litt inspo til jobbsveisen, we …
Vi tester: CURLSMITH!
Vi har fått lov til å teste ut Curlsmith! Curlsmith sier at hårproduktene deres passer for alle hårtyper, og for å få sjekket om dette faktisk stemmer har vi fått hjelp av Katrine som står bak kontoen curlykatrine på Instagram! Og fra oss i krølltopp så er det Ida som er med på testinga. Spørsmålet …
Kjetil-André: Jeg vet jo selv hvor viktig det er å se noen som har samme hudfarge, øyne etc. som en selv
"Jeg blir veldig fort lei av mitt eget utseende så det er vel egentlig det jeg synes er gøy, at man kan fikse en helt ny look bare med litt farge! Og det viktigste jeg har lært er nok at krøller er fint og at de ikke trenger å gjemmes eller rettes ut!"
5 hårstiler du kommer til å elske på festival!
Festivalsommeren er godt i gang, men det er fortsatt mange igjen! Har du prøvd å finne ut hvordan du skal ha håret ditt, men ikke helt klart det? Fortvil ikke, her kommer 5 hårstiler du kan bruke i sommer!
5 tips fra en proff når du skal bleke eller farge håret!
Er du også sånn som har lyst til å gjøre noe nytt med håret hver gang sola titter frem?

Create a website or blog at WordPress.com