Krølleklipp hos NaluNalu midt på løkka!

Krølleklipp hos NaluNalu midt på løkka!

Som mange sikkert veit er krølleløftet i gang for fullt! NaluNalu er en av salongene som har gjennomgått krøllesertifiseringsprogrammet og skal nå kunne trygt ta imot kunder uansett hårtype. Vi har tatt en prat med eieren av salongen Siri og frisøren Anders for at dere skal bli litt bedre kjent med disse utrolig hyggelige folka!

Time hos NaluNalu bestiller du her!

Kan dere fortelle litt om salongen deres?

Jeg (red: Siri) åpnet NaluNalu fordi jeg ønsket å skape noe eget, en fargerik hverdag.  Jeg vil ikke at det skal være så stivt og seriøst, men heller litt mer nedpå hvor absolutt alle skal være hjertelig velkomne. Det skal være litt som å komme på besøk til noen og man skal kunne få litt ferie fra hverdagen. Det skal være lekent og morsomt å jobbe her. Alle som jobber her er jo veldig forskjellige, men alle er håndplukka og utrolig dyktige. Vi setter kundeservice veldig høyt og strekker oss langt for at kundene skal ha en god opplevelse. Vi er også opptatt av sunne verdier, selv de vi samarbeider med er det viktig at de har gode og sunne verdier.

Så hva betyr egentlig NaluNalu?

Nalu er Hawaiisk og betyr bølger, og NaluNalu betyr «rough sea». På Hawaii så sier de «let’s nalu it» og det betyr «go with the flow». Jeg har alltid vært veldig glad i å reise og har vært i mange land. Jeg blir litt rastløs av meg og ble litt stressa for å åpne min egen salong, så derfor bestemte jeg meg for å putte inn de tingene jeg elsker mest og det er jo Hawaii og LA. Også måtte jeg ha mye av møblene her på hjul sånn at jeg kan ommøblere hele tiden, med tanke på at jeg vil ha konserter her og kunne gjøre litt andre ting. 

Hvorfor ønsket dere å bli krøllesertifisert?

Jeg har alltid elsket krøller, siden jeg begynte på skolen har jeg alltid syntes at det har vært helt magisk å ha krøllekunder. Siden jeg åpnet har jeg hele tiden hatt lyst til at folk med krøller skal kunne komme hit, men det har vært litt vanskelig å markedsføre. Jeg syntes det er så bra at det har blitt mye mer fokus på teksturer hår nå og jobben som blir gjort med krøllekøftet! Nå har jo også skolen begynt å ha med teksturer hår i undervisningen som er helt fantastisk. Vi  har lært kun om rett hår og det er så innbarka fra langt tilbake i tid at det er rett hår som er fint, og det er så dumt. Krøller er jo helt fantastisk. Jeg vil at alle her skal lære og vite det samme, at dette skal være grunnleggende kunnskap i salongen. Det gjør det lettere at alle har det samme kurset sånn at jeg veit at alle kan det samme. Det er viktig å sette fokus på det og at det er selvfølge å kunne krøllete hår.

Hva slags produkter har dere for krøller?

Nå har vi EVO som har en krølleserie, og det vil komme en serie fra Schwarzkopf. Stylingproduktene vil variere etter hva slags krøller kunden har. Man kan også se bakpå selve produktene hva slags type krøller de passer med, noe jeg syns er ganske bra. Ellers bruker vi mye av de produktene vi har fra før, vi bruker mange produkter som har veldig mye fuktighet. Alle de produktene vi har er tilpasset ulike hårtyper, og vi har da to spesifikke krølleserier.

Les Krølltopps review på EVO her: Kanskje det er håp allikevel?

Hva blir de nye tjenestene dere tilbyr folk med krøller?

Vi tilbyr nå drycuts og all type pleie. Alt fra styling og fargebehandlinger skal man kunne få gjort her.

Vi fikser alt og alle skal få, det er null stress! Hvis det er noe vi ikke kan, så skal vi finne ut av det, vi alle er veldig gira på det (red: Anders).

Vi elsker å lære nye ting, så alt vi gjør som er nytt er jo det gøyeste i hele verden og det er jo helt nydelig!

Takk til Siri og Anders for en kjempekoselig prat, og vi håper dere lesere lærte litt mer om salongen. Jeg (Ida fra krølltopp-teamet) var selv hårmodell under sertifiseringskurset med de, hvor jeg følte at de hørte på mine ønsker og at de ønsket det beste for håret mitt. Det skal også nevnes at håret mitt var ganske nais i en uke etterpå!

Dere kan bestille frisørtime og få mer info om NaluNalu her!

Er du interessert i et krølleløft i din salong så kan du lese mer her: Krølleløftet.no

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Svensk krølle-stylist lanserer egen «clean and safe» produktserie!
Ingrid Alexandra is a Swedish entrepreneur who recently launched a the hair series For Textured Hair
3 verktøy for å sjekke ingredienser
3 enkle måter å sjekke ut hva og hvilke ingredienser produktene dine inneholder!
Badehetter for krøller, fletter og langt hår!
Dere har sprut og vi svarer. Her er noen badehetter for krøller, fletter og langt hår. Enjoy!
Knockout Noire: Jeg savnet svarte kvinner og større kropper innen burlesque!
Denne gangen snakker vi med den første svarte burlesque artisten i Skandinavia!
Håndbok til krøller
I et hav av informasjon om krøller, er det fort gjort å føle at man drukner. Derfor har vi samlet noen grunnleggende krølletips for å hjelpe deg på din krøllereise

Create a website or blog at WordPress.com