Nana, Amie og Alexandra om looks og jul!

Nana, Amie og Alexandra om looks og jul!

Nana Asamoah

Nana er en av våre favorittinfluensere. Hun stiller alltid med en eller annen superkul look og håret er alltid on fleek. Seff måtte hun være en av de vi snakket med her

Her har jeg co-washet håret, hatt twists over natta det over natten og stylet det litt, slik ble resultatet!

Hva inspirerer deg med tanke på hårstiler?
Jeg blir inspirert av min egen kultur. Jeg er fra Ghana og jeg elsker å rocke mitt eget hår eller forskjellige flettestiler. Hvis du tar en titt på instagramprofilen min så ser man fort at jeg har hatt ulike hårfrisyrer opp igjennom årene. Alt ifra box braids, twist, knotless braids, cornrows, sleakbun etc.

Jeg har egentlig alltid hatt ulike hårstiler siden jeg var liten. Det har nok med at håret mitt er ganske vanskelig å håndtere, så da har den letteste løsningen alltid vært fletter. Så jeg tror nok inspirasjonen kommer mest fra afrikansk kultur.

Nana sier at det er sleek bun som gjelder når hun ikke rekker noe annet!

Hvordan setter du sammen looksa dine?
Det spørs litt på hvor jeg skal, men jeg vil ikke si at jeg planlegger, jeg tar som regel på det jeg føler for å gå med den dagen. Men jeg liker å piffe opp antrekket mitt med store kåper/ freshe jakker, blazer or a hint of color på veskene mine.

Jeg ser fort hva jeg føler funker eller ikke på meg. Jeg er veldig glad i å gå i sort, men det skal sies at jeg har blitt mye flinkere til å gå mer med farger det siste året 😊 Hvis det skulle vært noe jeg planlegger så er det hvis det er til en spesiell anledning. Da kan det fort bli planlegging av hårstil, sminke, farger osv.

Hva er dine favorittprodukter til håret?
Hårtypen min er 4c, så det trenger som sagt mye fuktighet. Så mine favorittprodukter for øyeblikket må nok være: Seriene til As I am, Jamican black castor oil, Eco gel, Got2be, og Shea Moisture coconut oil serien liker jeg spesielt nå på vinteren.

Hva er den perfekte julen for deg?
Jeg har jo bursdag på julaften, yes Im a Christmas child, så for min del er en perfekt jul/ bursdag hvor familien er samlet, god mat, fine samtaler og masse dans!! Just good vibes and great energy.

Full julstemning hos Nana!

Alexandra Joner

Joner som hun også kalles, er en kjent influenserprofil som vi digger å følge. Det er ikke lenge siden hun tok krøllene sine tilbake og begynte å lage innhold med naturlige krøller! Aaaand we love it!

“Jeg elsker pintrest! Der finner man jo ALT! Utenom det er jeg sykt inspirert av Y2K stilen”


Hvordan setter du sammen looksa?
Kommer veldig an på hva jeg skal! Om det ikke er noe spess som skjer pleier jeg å sminke meg først og kle meg deretter. Skal jeg noe spess er det motsatt rekke følge, først outfit så sminke og til slutt hår. Er ikke så flink til å lage kule sveiser med håret, blir stort sett en form for dott om jeg ikke får hjelp av en frisør.

Alexandra sier at hun ikke er sånn superlojal når det kommer til hårprodukter, men generelt er glad i et merke som heter Jarmann og det er en dott/bun som gjelder når hun har dårlig tid eller alt går galt.

Off topic…Hva er den perfekte julen for deg?
Så lenge jeg får pinnekjøtt så er jeg happy! Beste som finnes!

På dette bildet har jeg brukt diffuser. Altså, diffuser for LIFE! Og en krøllekrem som gjør at håret ikke blir frizzy!

Amie Therese Hagen

Vi har fulgt med på Amie siden starten og hun er en av våre favoritt krøllemodeller! Hun lager også content på Instaprofilen med videoer om styling og produkter.

Her er håret mitt nyvasket med kun Color blast sin fargevoks i fargen golden bars. Elsker disse fargevoksene, man raskt endre en look dramatisk. Jeg lot håret tørke i en stram strikk for å få krøllene litt større og mer wavy.

Hva inspirerer deg med tanke på hårstiler?
Jeg finner mye inspirasjon blant venner, på Instagram og i magasiner. Tiktok er jo alltid gøy også. Jeg leter ofte etter nye ting jeg ikke har prøvd før, derfor står wigs høyt på listen min nå, så kanskje det blir noen nye looks i 2022?

Hvordan setter du sammen looksa?
Humøret mitt setter alltid et lite preg på looken min. Jeg elsker å være spontan og tar det meste sånn på farten. For min del er planlegging bortkastet, da jeg alltid endrer look i siste minutt.. Men jeg er opptatt av å føle en mood når jeg er ferdig stelt, om jeg ikke føler noie, endrer jeg på alt. Jeg startet alltid med hår og makeup, deretter klesplagg og sko.

Her har jeg twistet håret med syntetisk løshår. Elsker at man kan ha denne looken lenge og at den blir finere jo mer “messy” den blir.

Hva er dine favorittprodukter til håret?
Her kunne jeg lastet opp en lang liste, men topp 5 produkter som jeg må ha i skapet til enhver tid er 100% raw shea butter, Cantu curl activator, Eco Styler (den med glitter), ACO scalp treatment og min nye favoritt K18 hair mask.

Tusen takk til Nana, Alexandra og Amie!

Lurer dere på hvorfor Chioma ikke er med? – Vel, vi har et helt innlegg dedikert til henne her!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com