Studenttipsene håret ditt vil elske!

Studenttipsene håret ditt vil elske!

Som en student betyr januar tre ting for meg: ferien er snart over, julesesongen har etterlatt meg i økonomisk ruin, og storstipendet. For deg som ikke er student betyr storstipendet litt ekstra penger i studentlommeboka. Problemet med storstipendet er bare det at pengene må gå til pensum og andre mye viktigere ting, og ikke til den nyeste balsamen til “As I Am”. Så hva skal man liksom gjøre da når håret ikke hører på deg og knekker bare du ser på det? Her handler det om å ta smarte økonomiske valg som fortsatt gjør at du kan være flawless på håret.

Så istedenfor å la lommeboka ødelegge for en bra hårdag, har jeg samlet noen tips og triks for en litt lettere hverdag. Håret burde ikke være en tyngde når du allerede sliter med eks antall innleveringer og bøker som skulle vært lest i forrige uke (snakker av erfaring der ass).

Bli din egen mini-frisør

En av de tingene jeg bestemte meg for i 2020 var å bli bedre på å fikse mitt eget hår. Jeg orker ikke tenke på hvor mye penger jeg har brukt på fletter og hårklipp! Mange timer av 2020 ble derfor brukt til å sitte klistra foran dataskjermen mens jeg så på youtube videoer som skulle lære meg å flette box braids, noe jeg vil si jeg har blitt greit flink på i seinere tid (til dere som kjenner meg: vi snakker ikke om alle de mislykka forsøkene, de ✨finnes ikke✨). Jeg sier ikke at du skal ditche frisørene, vi hadde alle vært fortapt uten dem. Men det kan lønne seg å lære litt om å klippe tuppene sine og heller spare frisøren til de større forandringene, å klippe tupper vil alltid være mye enklere enn å helbleike håret.

Hvis du er enda heldigere og har en eller flere venner som er i samme posisjon som deg, kan jeg anbefale å gjøre det hele om til en venneaktivitet. Tro meg når jeg sier at det er hyggeligere å feile sammen med noen enn å feile alene, pluss det kan være mye enklere å klippe og fikse andres hår enn sitt eget!

Du kan også finne inspirasjon til hårstiler her!

Bli bestevenn med diy’s!

Vi veit alle at hårprodukter kan bli dyrt i lengden og som student er ikke det noe man akkurat har råd til. Derfor har jeg tenkt til å slå et slag for litt god gammeldags gjør-det-selv miksturer og tips. Joda, det er ikke alt som funker, men det et par enkle tips jeg har prøvd som faktisk gjør jobben! Her er det en soleklar vinner, nemlig linfrø gelé! Du kan bruke den til alt fra en hårkur til en fantastisk pleiende hårgele som gir definerte krøller. Det beste må definitivt være prisen! Det koster maks 30kr for en pose som kommer til å vare deg i minst et år. Linfrø passer dessuten til de fleste hårtyper. Det er utallige videoer om hvordan det funker og du finner garantert en oppskrift som passer til akkurat din hårtekstur, ellers har vår egen krølltopp Lalla laget en enkel og grei oppskrift man kan prøve her. Ellers funker alltid ei litta hot oil treatment hvor man kan bruke oljer man allerede har hjemme, olivenolja hører ikke bare hjemme på salaten!

Noe helt basic kan også være å bruke t-skjorta til å tørke håret istedenfor å kjøpe et dyrt mikrofiberhåndkle. For å være helt ærlig så synes jeg t-skjorta uansett funker bedre.

Finn en enkel grunnleggende hårrutine og hold deg til den!

Så var det dette med tid og sånt. Det er ikke alltid man har tid til å ha den lengste og fjongeste hårrutinen, for å ikke snakke om hvor dyrt det kan bli når man alltid skal kjøpe nye produkter. Det kan være lettere å prioritere en balsam som koster litt ekstra og som du veit funker enn om det bare er et nytt produkt i et hav av mange andre. Så sett deg ned, bruk litt tid og finn en rutine håret ditt vil elske. Man har ikke tid til en 12-stegs hårrutine når eksamenstida kommer og du skal levere eksamen om et par timer samtidig som at håret ditt er fullt av floker.

Om du trenger noen tips til billige balsamer, finnes det her.

Jeg håper at disse tipsene kunne hjelpe noe og husk: øvelse gjør mester! Den dårlige pannelugg klippen gjør kanskje vondt her og nå, men tenk på den morsomme historien du kan fortelle om noen år!

Lykke til med studiene!

Følg oss på instagram for å få med deg alt vi holder på med

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!
17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut …
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre
Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren☀️🌷

Create a website or blog at WordPress.com