Studenttipsene håret ditt vil elske!

Studenttipsene håret ditt vil elske!

Som en student betyr januar tre ting for meg: ferien er snart over, julesesongen har etterlatt meg i økonomisk ruin, og storstipendet. For deg som ikke er student betyr storstipendet litt ekstra penger i studentlommeboka. Problemet med storstipendet er bare det at pengene må gå til pensum og andre mye viktigere ting, og ikke til den nyeste balsamen til “As I Am”. Så hva skal man liksom gjøre da når håret ikke hører på deg og knekker bare du ser på det? Her handler det om å ta smarte økonomiske valg som fortsatt gjør at du kan være flawless på håret.

Så istedenfor å la lommeboka ødelegge for en bra hårdag, har jeg samlet noen tips og triks for en litt lettere hverdag. Håret burde ikke være en tyngde når du allerede sliter med eks antall innleveringer og bøker som skulle vært lest i forrige uke (snakker av erfaring der ass).

Bli din egen mini-frisør

En av de tingene jeg bestemte meg for i 2020 var å bli bedre på å fikse mitt eget hår. Jeg orker ikke tenke på hvor mye penger jeg har brukt på fletter og hårklipp! Mange timer av 2020 ble derfor brukt til å sitte klistra foran dataskjermen mens jeg så på youtube videoer som skulle lære meg å flette box braids, noe jeg vil si jeg har blitt greit flink på i seinere tid (til dere som kjenner meg: vi snakker ikke om alle de mislykka forsøkene, de ✨finnes ikke✨). Jeg sier ikke at du skal ditche frisørene, vi hadde alle vært fortapt uten dem. Men det kan lønne seg å lære litt om å klippe tuppene sine og heller spare frisøren til de større forandringene, å klippe tupper vil alltid være mye enklere enn å helbleike håret.

Hvis du er enda heldigere og har en eller flere venner som er i samme posisjon som deg, kan jeg anbefale å gjøre det hele om til en venneaktivitet. Tro meg når jeg sier at det er hyggeligere å feile sammen med noen enn å feile alene, pluss det kan være mye enklere å klippe og fikse andres hår enn sitt eget!

Du kan også finne inspirasjon til hårstiler her!

Bli bestevenn med diy’s!

Vi veit alle at hårprodukter kan bli dyrt i lengden og som student er ikke det noe man akkurat har råd til. Derfor har jeg tenkt til å slå et slag for litt god gammeldags gjør-det-selv miksturer og tips. Joda, det er ikke alt som funker, men det et par enkle tips jeg har prøvd som faktisk gjør jobben! Her er det en soleklar vinner, nemlig linfrø gelé! Du kan bruke den til alt fra en hårkur til en fantastisk pleiende hårgele som gir definerte krøller. Det beste må definitivt være prisen! Det koster maks 30kr for en pose som kommer til å vare deg i minst et år. Linfrø passer dessuten til de fleste hårtyper. Det er utallige videoer om hvordan det funker og du finner garantert en oppskrift som passer til akkurat din hårtekstur, ellers har vår egen krølltopp Lalla laget en enkel og grei oppskrift man kan prøve her. Ellers funker alltid ei litta hot oil treatment hvor man kan bruke oljer man allerede har hjemme, olivenolja hører ikke bare hjemme på salaten!

Noe helt basic kan også være å bruke t-skjorta til å tørke håret istedenfor å kjøpe et dyrt mikrofiberhåndkle. For å være helt ærlig så synes jeg t-skjorta uansett funker bedre.

Finn en enkel grunnleggende hårrutine og hold deg til den!

Så var det dette med tid og sånt. Det er ikke alltid man har tid til å ha den lengste og fjongeste hårrutinen, for å ikke snakke om hvor dyrt det kan bli når man alltid skal kjøpe nye produkter. Det kan være lettere å prioritere en balsam som koster litt ekstra og som du veit funker enn om det bare er et nytt produkt i et hav av mange andre. Så sett deg ned, bruk litt tid og finn en rutine håret ditt vil elske. Man har ikke tid til en 12-stegs hårrutine når eksamenstida kommer og du skal levere eksamen om et par timer samtidig som at håret ditt er fullt av floker.

Om du trenger noen tips til billige balsamer, finnes det her.

Jeg håper at disse tipsene kunne hjelpe noe og husk: øvelse gjør mester! Den dårlige pannelugg klippen gjør kanskje vondt her og nå, men tenk på den morsomme historien du kan fortelle om noen år!

Lykke til med studiene!

Følg oss på instagram for å få med deg alt vi holder på med

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com