Vi ser flere og flere fletter om dagen og vi elsker det! Fletter kan være tradisjonelle, kulturelle, classy, beskyttende sexy og stilige. Pluss pluss pluss selvfølgelig. Noen ganger kan det være vanskelig å finne ut hva slags fletter du skal ha, derfor har vi laget et innlegg med de flettestilene vi ønsker å se mer av i 2022. Håper du blir inspirert❤️

Les også: Back to school – 6 hårstiler til inspirasjon!

Vår egen Ida har også laget en reel med en av hennes favorittstiler når hun har lange box braids fletter!

Innlegget fortsetter under videoen!

1. Box braids

Dette er kanskje de mest vanlige og mest kjente flettene der ute! Fordelen med box braids er at de holder lenge og kan styles i diverse stiler. Du kan ha de lange eller korte, flette inn hår og farger og om de ikke er for lange og tunge så kan du også beskytte håret ditt. De er også superlekre!

2. Braided buns eller knots

Du kan ha en, to eller åtte om du vil! Uansett hvor mange du velger så er buns en kul måte å style flettene dine på. Det gir de vanlige knotsa mer tekstur og kan fint brukes på fest og på sofaen. Begynner box braidsa dine å bli litt løse i bunnen? Her er løsningen!

3. Passion twist

Denne krøllete, myke, “carefree” blandingen av goddess locs og Senegalese twists er amazing! Hvis du ønsker deg noe som er glam, men også chill så er dette veien å gå. Vi har sett flere varianter hvor det flettes inn ringer og skjell og vi elsker det!

4. Jumbo twist

Jumbo twists er basically bare store twists. Her velger man heller litt færre twists, men større. Som regel twistes det inn ekstra hår for lengde og volum. De holder ikke like lenge som de mindre twistsa, men de er superkule og verdt å prøve!

5. Fishtail Braid aka fiske-(beins)flette

Ja, vi er litt usikre på hvilket ord som er riktig her, disse flettene ser ut som fiskebein. Dette er en av de flettetypene som også funker på lettere teksturer. Trenger du å få håret ut av veien eller vil prøve noe nytt? Da er disse verdt å teste ut!

6. Braided Ponytail

Disse flettede hestehalene dukker opp mer og mer på sosiale medier om dagen, aaand we love them. Disse funker like godt til store som til små og du kan velge om du vil ha flettene i halen løse eller i buns eller knots.

7. Lemonade Braids

Lemonade braids? Disse flettene ble gitt dette navnet etter Beyonce sitt Lemonade album siden hun rocket disse cornrows mixed med fulani braids i denne perioden. Uansett hva de heter så ELSKER vi dem. De er lekne, fulle av stolthet og sjeldne å se på denne siden av kloden. Mer av disse i 2022!

Les også: Modell med karanteneinspirasjon!

8. Fulani Braids

Snakker du om sola! Fulani braids har fått navnet sitt fra fulani folket i Afrika. Er det noe vi ikke får nok av så er det alle variantene vi har sett av denne i det siste!

9. Yarn Braids

Garn? Yes, mam! Vi kar kommet over flere som bruker syntetisk ull eller garn i flettene eller twistsa sine de siste årene. Man kan flette den inn i en eller flere farger og i større eller mindre fletter. Det gir flettene en helt annen tekstur.

Les også: 10 Krølltopper i sølv til inspirasjon

10. Jumbo Box Braids

Rett og slett store box braids! Akkurat som jumbo twists så kan de lage disse store lange flettene gi en helt annen look. Igjen, de holder ikke like lenge, mer er grisekule!

11. Triangle Box Braids

Dette kan man gjøre med bantu knots, jumbo braids og whatever. Her handler det om skillene i hodebunnen. Dette er en twist på de “vanlige” flettene som gir et utrolig kult utrykk.

12. Senegalese Twist with ombre

Vi elsker farger… Det er ikke alltid det trenger å være så mye farge eller forskjellige farger. En ombre i flettene eller twistsa kan lett ta en look fra basic til poppin!

Kul nyhet!

Vi ble tipset om disse damene som lager plantebasert hår til fletting🙌🏽

Ikke glem å følge oss å IG!

Create a website or blog at WordPress.com