Nå kommer Norges første serie om krøller!

Nå kommer Norges første serie om krøller!

YEEES! 22. februar har KRØLL premiere på NRK og blir Norges første TV serie om krøller.

Vi i Krølltopp er utrolig takknemlige for at vi har fått være med på reisen og dette spennende prosjektet som vi vet kommer til å treffe mange hjerter. Serien tar opp forskjellige temaer relatert til det å ha naturlige krøller i Norge og dere får treffe masse kule profiler på veien.

Serien er laget av NRK programleder og journalist Ida Yasin Andersen med kollegaene Su Thet Mon og Ola S. Hana bak kamera!

Les også: Skamma over det naturlege av Ida Yasin Andersen

I serien har vi blitt fulgt på Krølleløftet-kurs, i Krølltoppmøter og blitt intervjuet. Vi gleder oss til å skrive og dele mer om og fra KRØLL når serien er ute. Stay tuned!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Solbeskyttelse for dine krøller: 3 Fantastiske Solkremer for Krøllete Hår og Hodebunn
Mens vi nyter den herlige solskinnet, er det viktig å huske at våre fantastiske krøller ikke er de eneste som trenger beskyttelse. I denne bloggposten skal vi ta for oss saken med solkrem for hodebunnen. Så ta med deg favoritt produktene dine for krøllete hår og gjør deg klar for en reise gjennom tre fantastiske …
Utforskning av de rike tradisjonene med krøllete hårfrisyrer: Ghana og Nigeria
Når det gjelder krøllete hårfrisyrer, er Ghana og Nigeria to land som virkelig skinner med en rik kulturell arv. Disse landene er kjent for sine mangfoldige og fargerike frisyrer som ikke bare viser frem krøllete hårs skjønnhet, men også gjenspeiler tradisjoner, historie og personlige fortellinger til folket. Bli med på en reise gjennom noen av …
Krøllete hårideer for en stilig sommer
Når temperaturen stiger og solen skinner sterkere, er det på tide å fornye din krøllete hårsveis og omfavne sommerens skjønnhet. I denne bloggposten skal vi utforske noen fantastiske hårideer for krøllete hår som vil holde deg kul og chic gjennom hele sommeren👩🏽‍🦱☀️
Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱

Create a website or blog at WordPress.com