Nå kommer Norges første serie om krøller!

Nå kommer Norges første serie om krøller!

YEEES! 22. februar har KRØLL premiere på NRK og blir Norges første TV serie om krøller.

Vi i Krølltopp er utrolig takknemlige for at vi har fått være med på reisen og dette spennende prosjektet som vi vet kommer til å treffe mange hjerter. Serien tar opp forskjellige temaer relatert til det å ha naturlige krøller i Norge og dere får treffe masse kule profiler på veien.

Serien er laget av NRK programleder og journalist Ida Yasin Andersen med kollegaene Su Thet Mon og Ola S. Hana bak kamera!

Les også: Skamma over det naturlege av Ida Yasin Andersen

I serien har vi blitt fulgt på Krølleløftet-kurs, i Krølltoppmøter og blitt intervjuet. Vi gleder oss til å skrive og dele mer om og fra KRØLL når serien er ute. Stay tuned!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

På søken etter egen historie
Jeg satt i møte med resten av krølltopp-teamet, da jeg ble oppmuntret til å skrive dette innlegget. Et innlegg som skulle ta for seg kurdisk kultur, og kurderes forhold til hår fra et historisk perspektiv.  Det var først senere at jeg innså hvor vanskelig dette innlegget skulle bli å ferdigstille, da det rett og slett …
Hélène: Jeg elsker krøllene mine, men sånn har det ikke alltid vært
Bli kjent med krølltoppen bak instaprofilen @helenetshiakayla, også kjent som Hélène with the freckles
Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk!
Zulekha trodde hun var blitt syk da hormonene under graviditeten førte til at hun mistet store mengder hår.
Retthåret krølltopp
Retter du også ut håret, slik jeg gjør? Mange av oss med teksturert hår har måttet gå gjennom en prosess, for å bli glad i det naturlige håret vårt. Og mange av oss syns fortsatt at det er vanskelig å føle seg komfortabel med sitt naturlige hår. Jeg velger å rette ut håret fra tid …
4 Back-to-school hårstiler!
Sommeren går mot slutten og selv om det er litt trist at sommeren snart er over, så bringer høsten med mye glede også! Problemet er bare når du har funnet fram det beste antrekket og kun mangler den perfekt hårstilen. Uansett om du skal begynne på skolen eller bare trenger litt inspo til jobbsveisen, we …

Create a website or blog at WordPress.com