Vårstemning: Nå er det turbaner, farger, fletter og fro’s!

Vårstemning: Nå er det turbaner, farger, fletter og fro’s!

Nå har våren snart kommet for fullt og vi i krølltopp er klare for nye og lysere tider. Her kommer noen av våre tips og hårrutiner for den nye årstiden, så hent hårkuren og gjør deg klar for litt varmere vær!

Odile sine tips til våren:

Det blir varmere i været og jeg bare digger det!

Det er vel kanskje ikke en hemmelighet, at når det blir varmere i været så begynner man å se flere hoder med krøller og afroteksturert hår. Jeg er i hvert fall en av dem som da kaster turbanen og lar håret puste mer!

  • Vær kreativ, de er et hav av mange ulike videoer med hårideer for afroteksturert hår man kan prøve.
  • Er man litt som meg som aldri orker å bruke tid på å lete, så er braids the ultimate winner!
  • Farger og atter farger, jeg elsker å bruke sjaler som jeg bruker til å gi hårstilen litt mer karakter.

Les også: 12 FLETTESTILER TIL INSPIRASJON!

Rahiima sine tips

  • Jeg tenker på håret mitt på samme måte som jeg gjør om et hjem. Det er tid for vårrengjøring! Jeg har slacket litt med både ordentlig rensing og kuring. Så den neste tiden fokuserer jeg på å gi håret ekstra næring og kjærlighet.
  • Slik som Odile sier er det på tide å ta fram fargene. Fargerike turbaner, silkeskjerfer og generelt bare ønske våren velkommen. Lek deg med farger og teksturer!

Enkle head wraps/turban stiler: Fire SUPERENKLE headwraps til høsten!

Hana sine tips

  • Jeg liker veldig godt å ha lengde på håret mitt. Jeg pleier å klippe meg på våren, og få bort alt som er slitt. Da har håret tid til å vokse seg langt igjen til sommeren, samtidig som at det er friskt og sunt hele sommersesongen. Stusser kun tuppene fram til høsten igjen.
  • leter frem inspirasjon til kule hårstiler for teksturert hår. Liker å følge med på sesongens motebilde, og håret er definitivt et sterkt tilbehør man gjør lurt i å inkludere i helheten av en look.

Trenger du å ta en vårstuss så har vi liste med oversikt over frisører som kan krøller

Ida sine tips

  • Etter en lang vinter hvor håret mitt som regel har vært i mini twists, ulike fletter og hestehaler, pleier våren å få fram gleden med løst hår. Jo mindre jakker og skjerf som ødelegger alle krøller, jo mer elsker jeg wash and go’s!
  • Våren for meg symboliserer nytt liv, og det gjør jeg ved å virkelig vekke håret mitt til livet med alt jeg får til. Som de andre også har nevnt tar jeg ei litta hårklipp for å få av alt det slitte. Som regel pleier jeg å ha fletter i sommerferien og klipper håret når jeg tar de ut, derfor er våren det tidspunktet som passer best for en hårklipp.

Les også: 9 Do’s & Dont’s for trening!

Håper du fikk noen tips og triks til få håret ditt til å nå sitt fulle potensiale denne våren, og om du har noen tips du vil dele med oss setter vi veldig pris på det. Send oss dine vårtips her!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

Fem tips for å ta vare på krøllene dine om sommeren!
Klar for å få sommeren til å krølle seg? Bli med oss på dette sommerlige eventyret, og la krøllene dine få skinne og sprudle av glede! Da er denne bloggposten akkurat det du trenger☀️🌻
En kjærlighetshistorie med vedlikeholdstips om fletter
Åh, fletter! De er som et kunstverk, en krone på hodet som sier mye om vår stil og personlighet. Gjør deg klar for en reise fylt med uhell og hårreisende eventyr når vi dykker ned i verdenen av flettevedlikehold!👩🏽‍🦱
Hårinspirasjon til 17.mai: Feir med stil!
17.mai er en spesiell dag fylt med feiringer, parader og nasjonal stolthet. Det er en tid hvor nordmenn samles for å feire sin uavhengighet og arv. Mens du deltar i festlighetene, hvorfor ikke vise frem dine krøller i all sin prakt? Her er noen fantastiske krøllete hårinspirasjoner som hjelper deg med å skille deg ut …
Rosmarinvann: Den hemmelige eliksiren for hårvekst og herbal goodness!
Er du lei av å bruke dyre hårprodukter som lover gull og grønne skoger, men som ikke gir deg den hårveksten du ønsker deg? Fortvil ikke, for jeg har en naturlig og rimelig løsning: rosmarinvann!
Våren har sprunget og det bør din hårpleierutine også gjøre
Mens årstidene skifter, endres også behovene til krøllene. Med våren i marsj er det på tide å oppdatere hårpleierutinene og produktene våre for å holde krøllene våre på sitt beste. Her er noen av de beste tipsene for krøllete hår om våren☀️🌷

Create a website or blog at WordPress.com