Vårstemning: Nå er det turbaner, farger, fletter og fro’s!

Vårstemning: Nå er det turbaner, farger, fletter og fro’s!

Nå har våren snart kommet for fullt og vi i krølltopp er klare for nye og lysere tider. Her kommer noen av våre tips og hårrutiner for den nye årstiden, så hent hårkuren og gjør deg klar for litt varmere vær!

Odile sine tips til våren:

Det blir varmere i været og jeg bare digger det!

Det er vel kanskje ikke en hemmelighet, at når det blir varmere i været så begynner man å se flere hoder med krøller og afroteksturert hår. Jeg er i hvert fall en av dem som da kaster turbanen og lar håret puste mer!

  • Vær kreativ, de er et hav av mange ulike videoer med hårideer for afroteksturert hår man kan prøve.
  • Er man litt som meg som aldri orker å bruke tid på å lete, så er braids the ultimate winner!
  • Farger og atter farger, jeg elsker å bruke sjaler som jeg bruker til å gi hårstilen litt mer karakter.

Les også: 12 FLETTESTILER TIL INSPIRASJON!

Rahiima sine tips

  • Jeg tenker på håret mitt på samme måte som jeg gjør om et hjem. Det er tid for vårrengjøring! Jeg har slacket litt med både ordentlig rensing og kuring. Så den neste tiden fokuserer jeg på å gi håret ekstra næring og kjærlighet.
  • Slik som Odile sier er det på tide å ta fram fargene. Fargerike turbaner, silkeskjerfer og generelt bare ønske våren velkommen. Lek deg med farger og teksturer!

Enkle head wraps/turban stiler: Fire SUPERENKLE headwraps til høsten!

Hana sine tips

  • Jeg liker veldig godt å ha lengde på håret mitt. Jeg pleier å klippe meg på våren, og få bort alt som er slitt. Da har håret tid til å vokse seg langt igjen til sommeren, samtidig som at det er friskt og sunt hele sommersesongen. Stusser kun tuppene fram til høsten igjen.
  • leter frem inspirasjon til kule hårstiler for teksturert hår. Liker å følge med på sesongens motebilde, og håret er definitivt et sterkt tilbehør man gjør lurt i å inkludere i helheten av en look.

Trenger du å ta en vårstuss så har vi liste med oversikt over frisører som kan krøller

Ida sine tips

  • Etter en lang vinter hvor håret mitt som regel har vært i mini twists, ulike fletter og hestehaler, pleier våren å få fram gleden med løst hår. Jo mindre jakker og skjerf som ødelegger alle krøller, jo mer elsker jeg wash and go’s!
  • Våren for meg symboliserer nytt liv, og det gjør jeg ved å virkelig vekke håret mitt til livet med alt jeg får til. Som de andre også har nevnt tar jeg ei litta hårklipp for å få av alt det slitte. Som regel pleier jeg å ha fletter i sommerferien og klipper håret når jeg tar de ut, derfor er våren det tidspunktet som passer best for en hårklipp.

Les også: 9 Do’s & Dont’s for trening!

Håper du fikk noen tips og triks til få håret ditt til å nå sitt fulle potensiale denne våren, og om du har noen tips du vil dele med oss setter vi veldig pris på det. Send oss dine vårtips her!

Husk å følge oss på instagram. Der skjer det alltid mye spennende🖤

Les flere innlegg!

På søken etter egen historie
Jeg satt i møte med resten av krølltopp-teamet, da jeg ble oppmuntret til å skrive dette innlegget. Et innlegg som skulle ta for seg kurdisk kultur, og kurderes forhold til hår fra et historisk perspektiv.  Det var først senere at jeg innså hvor vanskelig dette innlegget skulle bli å ferdigstille, da det rett og slett …
Hélène: Jeg elsker krøllene mine, men sånn har det ikke alltid vært
Bli kjent med krølltoppen bak instaprofilen @helenetshiakayla, også kjent som Hélène with the freckles
Alt håret hang igjen på hårbørsten, jeg fikk helt sjokk!
Zulekha trodde hun var blitt syk da hormonene under graviditeten førte til at hun mistet store mengder hår.
Retthåret krølltopp
Retter du også ut håret, slik jeg gjør? Mange av oss med teksturert hår har måttet gå gjennom en prosess, for å bli glad i det naturlige håret vårt. Og mange av oss syns fortsatt at det er vanskelig å føle seg komfortabel med sitt naturlige hår. Jeg velger å rette ut håret fra tid …
4 Back-to-school hårstiler!
Sommeren går mot slutten og selv om det er litt trist at sommeren snart er over, så bringer høsten med mye glede også! Problemet er bare når du har funnet fram det beste antrekket og kun mangler den perfekt hårstilen. Uansett om du skal begynne på skolen eller bare trenger litt inspo til jobbsveisen, we …

Create a website or blog at WordPress.com